…hon för ”gerillakrig”.

Det har alltid pågått, men intensiteten ökar och ett av det bästa eldunderstödet i hennes kamp för balans kommer av motståndarens nonchalans, girighet, kortsiktiga tänkande och egoistiska ”försiktighetsprincip”. Hennes bästa krigare är hennes minsta, i början dödade de tusentals, sen tiotusentals…när siffrorna närmar sig hundratusentals årligen kommer paniken, hennes motståndare blir rädda för varandra och deras samhälle bryts sönder totalt…

 

enbart fantasi? Nej, en reell och verklig bild av framtiden! (…och filmen är riktigt bra!)

Vi kan kalla ”hon” för lady Gaia, moder jord, home eller ”Gud”…skit samma, varje mänsklig kultur genom historien har sin version av ”Gud/Gudar”/religioner och den har alltid utnyttjats av den hierarkiska makten som totalt brister i respekt för ”henne” (vår sanna Gud!) …som dagens svenska. Vi kallar det ”demokrati” idag, men makt bygger alltid på hierarki/ekonomisk styrka, och nog har de läst Machiavelli dagens små ”Furstar”!

Vilket bl.a. styrks av detta:

”Vad tror ni att ni är? Ett remissorgan? Som får tycka vad ni vill? Ni är här för att genomföra regeringens politik och inget annat.”

Det är mycket bra att Pålsson berättar hur det går till bakom kulisserna och hon sätter fingret på ett allvarligt problem i svensk demokrati. Riksdagen är och skall vara, enligt grundlagen och principen att folket har makten, Sveriges högsta beslutande organ. Men i praktiken är det regeringen och partiledningarna som har den funktionen och hierarkin består oförändrad…därför att riksdagens ledamöter fegt tillåter det.

Man kan hävda att Anne-Marie Pålsson med boken ”Knapptryckarkompaniet” för ett retoriskt ”gerillakrig” mot hierarkin, i efterhand…men jag önskar henne: Lycka till, debatten behövs verkligen!

Sverige blir under herr Bildts utrikespolitiska ”ledning” ett av hyckleriets vidrigaste ansikten, en ”demokrati” som stödjer de värsta tyrannerna!

Ibland blir man bara trött på att studera mänskligheten, detta i grunden oftast okunniga, egoistiska ”virus” som plundrande kryper över ”Gaia” och förtär henne…och värst av allt är de som tror sig vara för mer, finare, när de hatar, kränker andra människor, och vill utrota djur…som t.ex. Sverigedemokrater och Naturdemokrater!

SD:s Annika Rydh i Älmhult för också ett retoriskt ”gerillakrig” i yttrandefrihetens namn: ”För mig är neger en neger”…hävdar hon i artikeln jag länkar till och kommer aldrig så långt att hon lär inse att man faktiskt kan undvika att kränka genom att välja ett annat ord!

Naturdemokraterna har sina reella ”gerillakrigare”, tjuvskyttar som sysslar med S.T.G (Skjut, Tig och Gräv!)…

…det är då, de dagar när det depressiva tungsinnet ramlat över en, man blir så in i helvete glad när man ser/läser det här:

 

…det finns själslig skönhet/kärlek hos ”viruset” också!


Detta inlägg publicerades i Natur och miljö.. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …hon för ”gerillakrig”.

  1. HEMIMAMMA skriver:

    Tack för detta. Det är så viktigt att vi talar om det som hotar oss alla. Vi får inte stoppa huvudena i sanden längre. Jag har länkat till detta inlägg, från mitt eget senaste.

    HEMIMAMMAS KAMP – INTE BARA BORRELIA – SJUKDOMARNA DU INTE FÅR VÅRD FÖR ”Vi måste kunna säga att vissa personer är viktigare än andra”


    Hemikram

  2. Pingback: HEMIMAMMAS KAMP – INTE BARA BORRELIA – SJUKDOMARNA DU INTE FÅR VÅRD FÖR ”Vi måste kunna säga att vissa personer är viktigare än andra” « HEMIMAMMA – Livet är politiken från sorgens perspektiv

  3. arrami54 skriver:

    …det mänskligheten gör bäst är att ”stoppa huvudet i sanden” och förneka den blåsning makten genomför i ständiga repriser eftersom den enda procent som äger hälften av jordens rikedomar skyddar sitt revir och skiter fullständigt i allt annat. Vi t.o.m. fjäskar för deras ekonomiska teorier som suger ut inte bara oss andra utan också ”Gaia” och fjäsket når extrema höjder när ”nobelpriset” delas ut…
    …världen är sjuk min vän och vi vet alla varför!

    Kram. 😉

  4. Pingback: Regeringen, en fara för yttrandefriheten | Jinge.se

Kommentarer är stängda.