Jag polisanmälde pöbelns hjälte!

Jag polisanmälde Mattias Karlsson (SD) den elfte juni. Hans tydliga mobbning, grova personangrepp faller inom ramen för brottet ofredande. Det kan också ses som grovt förtal, men väljer åklagaren den linjen så gör de det för att fegt smita undan. För då tvingas jag driva åtalet civilrättslig och få har råd med den kostnaden (risken). Det är så staten lämnar offret i sticket.

Mattias Karlssons kränkande personattack gick främst ut på att jag helt skulle sakna intelligensfaktorer ( ‘kognitiv förmåga’ ): ”Sedan kom den. Psykdiagnosen. Saknar den kognitiva förmågan, skriver den folkvalde om väljaren. Inte bara en gång ger doktor Karlsson sin diagnos, utan sammanlagt tre gånger i två inlägg. Ett väl genomtänkt angrepp, alltså.

Nedsatt kognitiv förmåga kan uppstå på grund av funktionsstörningar, skador eller sjukdomar som påverkar hjärnan. Som neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, demens eller en förvärvad hjärnskada.” (Citerar Expressens eminente journalist Lars Lindström).

https://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/den-har-manniskosynen-tanker-en-av-fem-rosta-pa/

Hur grov denna riksdagsmans angrepp på min person är inser alla med kunskap om ordens betydelse: ”Med kognitiv förmåga avses effektiviteten hos kognitionen, den psykiska funktion (eng: effectiveness of cognitive functioning) som består i att ta in information, minnas och återge samt att på olika sätt bearbeta information – till skillnad från exempelvis förmåga till inlevelse, medkänsla, vilja, behärskning och så vidare.

Termer som ‘kognitiv förmåga’ och ‘kognitiv funktion’ har från början av 2000-talet alltmer kommit att ersätta termen intelligens. Pluralisformen ‘kognitiva förmågor’ avser det som vanligen tidigare kallades men numera sällan kallas intelligensfaktorer.” ( https://www.psykologiguiden.se/psykologilexikon/?Lookup=kognitiv%20f%C3%B6rm%C3%A5ga )

Kränkningen kommer från en riksdagsman och hög partifunktionär, vilket bör göra saken än allvarligare. Detta då riksdagen både stiftar lagar och har huvudansvaret med regeringen att de följs.

När Mattias Karlsson dessutom utpekade mig som landsförrädare, en som hatar Sverige, en ”Okiofob” utsatte han mig också högst medvetet för risken att någon ur hans följe, någon inte helt välutvecklad individ utsätter mig för ett hatbrott. Det finns en anledning till att hatbrotten ökar och polismyndigheten misslyckas i sin bekämpning av densamma.

https://liu.se/nyhet/polisen-misslyckas-med-att-losa-hatbrott-pa-natet

Utpekandet av mig som ”oikofob” ligger där tydligt och polisen har länken:

https://asikt.dn.se/asikt/debatt/vad-hander-en-illojal-svensk-om-sd-vinner-valet/illojala-svenskar-straffas-inte-om-sd-kommer-till-makten/

Jag har ingen större tillit till svensk polis förmåga att stävja näthatet och denna typ av mobbning. Dessutom är många poliser inte bara sympatisörer, utan också medlemmar i SD och AFS. Vilket komplicerar bilden då vänskapskorruption är en utbredd faktor i Sverige.

Mattias lär frias och få en klapp på axeln. Det här med likhet inför lagen är mest vackra ord och en fullvärdig svensk står högre än en underställd. Den människosyn herr Karlsson representerar är populär även utanför Sverigedemokraternas rasistiskt tonade syn. Även om du är svensk så måste du vara känd och rik för att räknas.

Jag tror mig kunna garantera att polismyndigheten skyddar Mattias beteende och bär ner min anmälan i källaren, någon som tror annat?

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s