Problemen är lösta!

Äntligen, nu har vi lösningen på våra stora problem, klimatförändringarna och massutdöendet av arter.

Som alla vet är vi allt för många och allt för lågbegåvade, denna bild är extra tydlig om vi studerar hanformen av homo sapiens. Inget djur är så lågbegåvat, så vålds-och brottsbenäget och har så svårt för ett civiliserat beteende.
Studerar ni argumentationsnivån, vilka som näthatar kvinnor, våldtar, sprider desinformation, sjukliga religiösa varianter, vilka som har dödandet som hobby (jakt) med flera destruktiva ”hobbys” o.s.v. så finner vi alltid samma grundproblem, hanformen av homo sapiens, de vi kallar ”män”. Det går inte att komma förbi generaliseringen, bilden är tydlig.

Kvinnor har generellt mindre muskelmassa men leder i intellektuell förmåga. Kvinnor är mer intelligenta och bilden är densamma oavsett vilken av våra multipla intelligenser vi studerar. Ett tydligt bevis är hur väl kvinnor klarar högre universitetsstudier och de springer verkligen ifrån männen när de får chansen att studera.
”– De senaste hundra åren har intelligenskvoten för både män och kvinnor stigit, men snabbare för kvinnor”, hävdar professorn James Flynn. En av orsakerna är att kvinnor äntligen insett att de har en större potential till högre intelligens än män.

Bevisläget är solklart och bortom allt tvivel!

Idag ligger lösningen klar. Forskargruppen har jobbat en längre tid, djurstudierna är avklarade och de sista genetiska och epigenetiska justeringarna är gjorda.

Vårt virus är klart!

Viruset har en lång inkubationstid, vilket underlättar spridningen. Det har fördelen att det inte dödar de män som drabbas, förhoppningsvis 95 till 98%. Männen kommer inte att lida utan kan leva ett normallångt liv. Processen viruset startar leder inte till svår fysisk smärta, däremot drabbas många av psykiska problem, ångest och förtvivlan. Detta är givetvis beklagligt men alternativet, att inte göra detta, är värre!

Det som händer är att vitala delar av penis förtvinar och reproduktionsförmågan upphör helt, hos ca 40% av de smittade männen faller penis av helt, men förmågan att urinera förändras inte. (Men vi rekommenderar att ni sitter ner!)

Detta virus spreds på sju stora internationella flygplatser, igår!

3_moment_brigitta-moser_der-denker-cvb

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Natur och miljö., Sagor, Vargdebatten: och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Problemen är lösta!

 1. Marie Dalerstedt skriver:

  Härligt att fler än jag inser vilka som är de största problemet för världen – männen…!

 2. Thomas Alm skriver:

  …det vet nog de flesta, även vi män. Men det är lite ”farligt” att tala sanning i vår värld. 😉

 3. Eaqhan skriver:

  Det ligger förvisso en del i vad du påstår, men en sak drar ned kvinnorna ganska rejält, nämligen att de flesta av dem föredrar män. Och omvänt drar motsvarnde upp merparten av oss män lika rejält, nämligen vi som föredrar kvinnor. 😉

  /Skvitt

 4. Thomas Alm skriver:

  Hej Skvitt! Jag tror det stora problemet ligger i hur kvinnor (mödrar) fostrar män till att bli män. Det är lite tabu att ta upp detta men de kulturella normerna om manlighet får vi nog också främst från mödrarnas beteende och fostran. Jag har ofta sett hur mödrar skämmer bort sina söner, plockar upp deras smutstvätt från golvet, tvättar åt dem, lagar deras mat med mera.

 5. Eaqhan skriver:

  Kan så vara, men vi är genetiskt olika. Män är män och kvinnor är kvinnor. Hannar är hannar och honor är honor. Detta gäller i hela djurvärlden och dit hör även människoslätket. Hannar kämpar för att föra sina gener vidare och honor vill ha de bästa generna för sin avkomma. De generna finns hos de starkaste hannarna. De som slåss bäst.

  Nu har ju mänskligheten i viss mån blivit lite mera social och vissa naturliga beteenden är inte accepterade. Men visst är det så att dessa grundläggande könsrelaterade skillnader ändå gör sig gällande även numera. Det är bara att kolla in hur det funkar på krogen. Män stöter på kvinnor mera än kvinnor stöter på män.

  /Skvitt

 6. Thomas Alm skriver:

  Sant Skvitt, men evolutionen går långsamt och vår hjärna (modellen vi alla bär) är ca 40 000 år gammal, men behöver inte vara särartsfeminist för att inse att männen är de som ligger längst efter i utvecklingen om vi studerar vad vi menar med ett civiliserat beteende. Vi är enligt alla vetenskapliga definitioner ett djur och agerar ofta, reagerar ofta likt övriga däggdjur. Vi är därtill lika instinktiva i våra reaktionsmönster och långt ifrån civiliserade alla gånger. Att vi är genetiskt olika ligger där av nödvändighet, annars skulle vi inte bli fler och de genetiska skillnaderna har förstärkts genom årtusendena via kulturell påverkan, en påverkan så stark att den säkert fått epigenetiska effekter, vi ärver dem.
  Det jag lite ironiskt skämtar om i inlägget är faktiskt något jag hoppas på, vi är för många och alldeles för dumma. (Planeten klarar INTE 13 miljarder av oss).
  Nu går utvecklingen den väg jag hoppas då männens spermier får en allt lägre kvalité och om något årtionde sjunker barnaskarorna med säkerhet (vi förgiftar ju inte bara planeten via vår extrema kemiska cocktail vi sprider, utan också oss själva).

Kommentarsfältet är stängt.