…om de primitiva rasisterna i SD.

Tack Amanda, jag hade helt missat det avslöjande citatet om jag inte läst din ledare. Orden avslöjar tydligt att den medmänskliga retoriken är falsk, de kopierar andra totalitära ledares falska taktik och den som är bekant med 1900-talets historia hittar lätt en annan vidrig europeisk rasist som tonade ner retoriken innan maktövertagandet var ett faktum. Richard Jomshofs(SD) ord är oerhört avslöjande:

”För att verkligen kunna påverka politiken i rätt riktning måste vi fortsätta växa, för att därigenom kunna tvinga fram en förändring. För att det ska vara möjligt måste vi fortsätta med att locka över nya väljare till oss. Eftersom Sverige inte är Ungern, eftersom vi inte sitter i regeringsställning (än) och eftersom media i Sverige inte fungerar som media i Ungern, är vi tvungna att anpassa oss till den verklighet som råder här. Det innebär inte minst att vi måste anpassa vår retorik efter det rådande läget.”

Den ”anpassade” retoriken är alltid en lögn och man måste ha stora medvetandeproblem om man missar vad det handlar om. SD bygger sina sagor på en trasig ”poesi”, på lögner och på falsk logik utan verklighetsgrund.

De människor som samlas runt Jimmie Åkesson är individer utan ett uns av den humanistiska och civiliserade fernissa som skapar den inkännande, humanistiska, empatiska och medkännande människan.

SD är inget politiskt parti, det är en osund pubertal missnöjesyttring med tydlig rasistisk ton.

Det handlar om människor som likt övriga däggdjur primitivt och aggressivt hävdar sitt revir. De hävdar reviret på lögner, på hat, på okunnighet, på rädsla, dyskalkyli och på falsk logik utan verklighetsgrund.

När de vandrade runt med sina järnrör visade de sin sanna sida!

En annan klok kvinna, Stina Oscarson, skriver bland annat följande i en fin krönika om populismens haltande logik:

För vi människor söker hela tiden logik och känner en sådan lättnad när den uppstår att vi inte tar oss tid att granska om den här någon koppling till verkligheten, eller om den tillhör en verklighet som uppfunnits i syfte att skapa denna känsla.

Martin Luther King skriver i ”Vägen heter icke-våld” om hur man på detta sätt fann logiska argument för slaveriet: ”Någon formulerade beviset för de svartas underlägsenhet enligt mönstret för Aristotelisk slutledning: Alla människor är skapade till guds avbild. Gud är som alla vet inte svart. Alltså är svarta inte människor.”
SD bygger sin populistiska socialkonservativa tribalistiska etnonationalistiska retorik på samma typ av falsk logik som byggde rasismen i USA och t.ex. Sydafrikas Apartheid.

Det är samma mörka anda som sprids av SD, låt aldrig dem förstöra Sverige!

Detta är Sverige, och detta, liksom detta! Att vara svensk och ”Sverigevän” är alltså någonting helt annat än att vara Sverigedemokrat!

 

12654602_1138528369505394_59877850540556074_n

vacce-sepia1b mellan

 

 

Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.