…helt rätt, stäng SD ute!

Det är helt rätt att utestänga Jimmie Åkesson (SD) från partiledarsamtal om flyktingfrågan. Detta rasistparti som via sina hatsajter hyllar utpräglade rasister som ”Julia Caesar” är ingenting annat än tvillingsjälar till Josef Mengele ( ”Dödsängeln” /Todesengel ) och skall behandlas därefter.

SD saknar allt vad etisk ansvarskänsla för sina medmänniskor innebär att de ser som enda lösning att flyktingarna får hjälp i närområdet. De ställer enorma krav på länder som Turkiet, Libanon med flera men vill inte själva hjälpa den lilla rännil av flyktingar som lyckas ta sig hit. Att deras agerande bygger på torftig rasism står bortom allt rimligt tvivel.

Givetvis skall vi hjälpa både i närområdet och här hemma, de flesta inser att man kan göra både och.

Det är inte alla som söker sig hit eller till EU, det är en ringa grupp sett till helheten och även om flyktingmottagandet innebär problem så är de problemen små för de rika västländerna. SD:s ekonomiska retorik liksom deras siffror bygger på falska överdrifter och rent rasistiskt hat, ingenting annat, och i grunden är de bara själslösa rädda små fobiker.

Jag ställer mig helt bakom kravet på att alla EU-länder skall tvingas ta sitt ansvar, liksom att alla svenska kommuner skall tvingas ta sitt. Vi behöver i fallet med somliga kommuners motvilja använda både ”piskan och moroten”. Alla kommuner skall tvingas hjälpa till, men de skall också få ett ökat ekonomiskt stöd via staten.

Att små fullblodsrasister som Avpixlats herde, Kent Ekeroth, sitter i Sveriges riksdag ÄR en skam för nationen.

Den lilla rasrena ”ariska”  herden jobbar på och lyckas samlas hatarna i grupp, i det puerila SD-”gängets” falska trygghet inför det främmande. De praktiserar intolerans via nätpublikationer, möten och bygger missaktningens intoleranta hatiska fälla på nytt…de bygger den oftast med ord, än så länge…

Denna praktiserade, puerila intolerans är en medveten och utstuderad repris-linje, likt arbetet som grundlade de tyska nationalsocialisternas vidriga ”kulturrening” via brända ögon, ben och själar. Man arbetar medvetet för att via utvalda exempel och medveten propaganda bygga hatet starkare, mot främst muslimer och invandrargrupper som kommer ifrån länder/områden utanför Europa.

De som leder arbetet inom denna praktik är inga omedvetna eller ointelligenta individer, de planerar det repriserade sveket mot mänskligheten väl och jobbar långsiktigt. Sakta matar de in en bild i menigheten om att främlingarna är kriminella, att de har en dold agenda att ta över, att vi är under hot!

Du möter dem dagligen, på jobbet, på nätet, i e-tidningarnas kommentarer, i bloggar och kanske så hjälper du dem genom att sprida de hatiska och intoleranta orden.

De säger det oftast inte högt, men deras hjältar tillhör en utpräglad grupp av fundamentalistiska extremister, ofta med en ton av fädernas kyrka, en påstådd ton av Gud. Men det är det gamla testamentets Gud, den Gud som tog slavar…

De är av det gamla rovdjurets sort (homo homini lupus), de som ingenting annat förmår, än att jaga de absolut svagaste och i grupp är de urskillningslösa av hat.

Retoriskt dyker de upp och yttrar, eller skriver ord som: ”Bild på Muslimhonan i egen hög person, med avkomma”. (Muslimer liknas vid råttor som förökar sig eller vid svulster som sprider sig över samhällskroppen. Ett sista steg i en avhumaniseringsretorik, där människor inte längre ses som människor och därför inte heller behöver behandlas som människor. Som i stället bör betraktas som djur/skadedjur och som därför inte heller har ”barn”, utan ”avkomma”. )

Hotet ligger på och hos dem, de främmande, de som ses som ”nya” inom den primitiva stammens revir. Retoriken blir ett indirekt stöd till t.ex. Anders Breivik via ord som: ”Ont ska bekämpas med alla medel. Och du kallar dem för människor, de är djur i mina ögon.”

De ser sig själva som någonting ”finare”, i motsats till t.ex. muslimer: ”Islam är pedofili på allra högsta nivå…” , de ser sig som en bättre sort, den torftiga, narcissistiska själens klassiska men ynkliga försvar..men bilden deras själar speglar, visar bara på en mental kopia av Josef Mengeles iskalla och rasistiska själ.

de brinner för sitt hat sd

vacce-sepia1b mellan b

Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till …helt rätt, stäng SD ute!

 1. Klart vi ska hjälpa Syriens förtryckta människor på rätt sätt.

  Vad anser du orsakar kriget som människor flyr ifrån?

  Hur stor budget ska Sverige ha för flyktingmottagande och för flyktinglägren, anser du, och från vilka andra budgetposter vill du ta skattemedel?

  Vilken mängd människor anser du att Sverige tål utan att rasismen växer?

  Tror du att flyktingmottagandet måste kombineras med andra saker för att lyckas på lång sikt?

  Kommer det påverka vår miljö positivt med allt fler människor i Sverige?

  Vill du höja skatten för att skapa välfärd?

  Vill du höja Sveriges skatter samtidigt som vi är med i frihandelsavtalet EU eller vill du först att Sverige går ur EU, för att sedan kunna hjälpa det Syriska folket effektivt?

 2. arrami54 skriver:

  Du ”debatterar” via en mängd frågor och jag antar att du tänkt besvara mig punkt för punkt också? 😉

  Krigsorsaken är i huvudsak orsakad av Assadfamiljens ovilja att i realiteten demokratisera landet och beror också på att folket tröttnat på terrorn och livsförsvårande pålagor. Vattenbrist med mera spelar också en roll. Den ”Arabiska våren” nådde Syrien den 15 mars 2011. Fredliga demonstrationer hölls på flera håll i landet, och folket krävde politiska reformer och ett stopp på den utbredda korruptionen. Regimen svarade med hårda medel, och snart hade de första civila dödsoffren skördats. Då hårdnade tonen hos demonstranterna som började kräva regeringens avgång. I april urartade situationen, och militären började använda sig av allt mer extrema metoder för att kontrollera folkmassorna och sätta stopp för demonstrationerna. Sen dess har situationen i Syrien utvecklats till ett mycket blodigt inbördeskrig. Kriget började som en demokratikamp, men nu finns stora ideologiska skillnader mellan rebellgrupperna. Fria syriska armén som bildades tidigt räknas ofta som relativt sekulär, men det finns även grupper med tydlig religiös profil. Även bland de religiösa grupperna finns en spridning, där islamistiska fundamentalister är de mest extrema.
  Bland de mest välkända fundamentalistiska grupperna är Jabhat al-Nusra li al-Sham och IS. Jabhat al-Nusra (Syriska folkets stödfront) blev kända i början av 2012, och är en del av al-Qaida. IS (Islamiska Staten, tidigare kallad ISIS, Islamiska Staten i Irak och Syrien) var en förlängning av den al-Qaidagrupp som länge funnits i Irak. I början av 2014 blev de uteslutna ur det större al-Qaidanätverket, och i slutet av juni samma år utropade de ett kalifat (Islamisk stat) i delar av Syrien och Irak. Sedan dess har de begått oerhörda brott mot civilbefolkningen i de områden de kontrollerar.

  Sverige bör framförallt vara flexibla och ha en budget för flyktingmottagande som motsvarar den ca en procent av BNP som mottagandet initialt kostar oss och har kostat oss beräknat på senaste tioårsperioden. Men på sikt är vår hjälp, vårt mottagande något som gynnar Sverige. Jag citerar Hans Rosling : ”Idag tar vi pengar helt ur biståndsbudgeten för att hjälpa flyktingarna som kommer hit. Idag går tjugofem procent av biståndet till att ta hand om flyktingar från Mellanöstern när de väl kommit till Sverige. Vi har skrivit ned biståndet med en fjärdedel, och de pengarna har vi tagit från internationella organisationer. Så vi tar alltså pengar från vaccinationer av barn och preventivmedel till kvinnor i Afrika för att betala för asylsökande som redan är här. Inte en krona har tagits från någon annan del av statsbudgeten för att betala för det stöd flyktingarna behöver under sitt första år här.” Alliansregeringen genomförde fem skattesänkningar på arbete utan att genomföra motsvarande skattehöjning på kapital och konsumtion innan man begränsade vissa gruppers ekonomi och kastade ut dem i fattigdom. Hade man genomfört en skatteväxling först och sedan påbörjat arbetet med ”effektivisering” av systemen hade dagens bild varit annorlunda och vi hade sluppit detta ”vi mot dem” tjafs som SD vrålar om. Läs detta t.ex: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article21376475.ab
  …och ja, i nuläget vill jag se skattehöjningar på kapital och lyxkonsumtion.

  Mängden människor på en yta påverkar inte rasismen, den är t.ex. inte starkare i Stockholm än i landsbygdskommunerna, snarare tvärtom. Rasism byggs på okunnighet, fördomar, infantilt skvaller, primitivt revirtänkande och ren dumhet.

  Givetvis måste flyktingmottagandet kombineras med andra saker, ökat bostadsbyggande och snabbt aktivt arbete mot bostadsbristen (vilket är en orsak till att Sveriges utveckling bromsas idag). Integrationen bör påskyndas via arbete inom organisationer och effektiv språkundervisning i svenska. Flyktingens utbildning bör valideras skyndsamt så att t.ex. en syrisk läkare snabbast möjligt kommer in i arbete. Väldigt många av flyktingarna är välutbildade.

  Miljön påverkas av vår livsstil, vår konsumtion, inte av hur många som bebor landet. Globalt är en för stor befolkning ett problem på grund av livsstilsvalen och konsumtionen. Okunnigheten är även på detta område den främsta destruktiva kraften och glöm aldrig att de negativa fotavtrycken på miljön främst sätts av den rika västvärlden. Vi har t.ex. valt att producera våra konsumtionsvaror i Asien (Kina) för att lönerna är låga och miljömedvetandet varit lågt, vi är inte på något vis oskyldiga till utvecklingen där.

  Ja, jag vill återställa skattenivån men gärna via höjd skatt på kapital och konsumtion (inte nödvändigtvis genom att höja skatten på arbete!).

  Vi sänkte skatten som varande EU-medlemmar, då kan vi också höja den under samma medlemskap (se ovan angående vilka skatter som skall höjas). Jag stod på barrikaderna och kämpade mot ett svenskt EU-medlemskap, idag är jag av samma åsikt! 😉

  Läs gärna dessa två artiklar: http://www.dn.se/nyheter/sverige/en-stark-rost-fran-folket-kan-fa-direkt-paverkan-pa-politiken/
  http://www.etc.se/utrikes/hans-rosling-det-ar-ett-fruktansvart-hyckleri
  …(och googla gärna vidare på namnen!). Får du t.ex. med dig Hans Rosling som medlem i ditt parti så kan du behålla partiets namn, annars tycker jag du bör finna ett mer passande.

  Givetvis skall vi på alla sätt och vis hjälpa Syriens krigsoffer och dem som flyr vanvettet!

Kommentarsfältet är stängt.