Jan Lorentzson SD/Ljungby och lögnerna…

 

Jag har alltid hävdat att de värsta och lögnaktigaste ”skvallerkärringarna” är män och bland de värsta skvallertanterna brukar SD:s små gubbar lysa klarast. De går omkring och skiner fånigt leende kring sitt lögnaktiga skvaller som endast syftar till en sak, att sprida missaktning och hat mot invandrare och flyktingar. De är lite extra tuffa de små gubbarna när de får ge sig på barn och skvallra om dem. Den politiker jag omnämner i texten, Jan Lorentzson, är bara ett exempel i mängden och som representant för partiet, som ”offentlig person”, så får han tåla kritiken.

Ett populärt skvallerobjekt bland dessa puerila gubbar är flyktingbarnen och hävdar de inte att ”skäggbarnen” är vuxna talibaner så hävdar de att de är kriminella eller lever lyxliv på skattebetalarnas bekostnad.

En typisk SD-gubbe härvidlag är herr Jan Lorentzson (SD/Ljungby). Debattartikeln nedan beskriver hans (och partiets) återkommande och lögnaktiga taktik:

100_7447(Klicka på bilden så öppnas den i större format!)

 

Han ligger i vattenbrynet, med ansiktet ned i sanden. Gymnastikskor på de små fötterna. Pojken, som var på flykt med sin familj från Syrien, blev tre år. Hans storebror fem. De drunknade tillsammans med sin mamma när båten som skulle ta dem från krigets Syrien till grekiska Kos sjönk.

Under onsdagskvällen dök det upp fruktansvärda bilder på av den lille pojken, klädd i klarröd t-tröja, blåa byxor och små gymnastikskor, i många svenskars Facebook-flöde.

På en av dem ligger han med ansiktet nedåtvänt på en populär turkisk turiststrand. På en annan syns hur han bärs bort av en polis.”

Många har sett bilderna och har ni inte sett dem så bör ni se dem:

cFoto: Nilufer Demir/REUTERS

 

Jag skulle bli oerhört förvånad om bilderna berör SD:s gubbar och tanter, jag kan mer tänka mig att de reagerade med ett ynkligt: ” – Va bra, dessa ungar belastar iallafall inte vår svenska ekonomi!”

Jag vet inte vad det är som skrämmer dem så, en generell skräck inför möten med andra människor? En stor och livskraftig fruktan att förlora en ”peng”?

Jag vet däremot att den traditionella socialkonservativt tribalistiska etno-nationalism de förespråkar har tydliga toner av fascism och rasism…och den är enbart destruktiv. Det är gamla nazistiska tankebanor förklädda till ”svenskhet”…

12654602_1138528369505394_59877850540556074_n

 

De sprider missunnsamma, missaktande, hetsande och hatande ord SD-själarna. Det är ett lite speciellt folk och jag finner det svårt att finna de ord som beskriver dem bäst, så jag hänvisar åter till vätten Hälve och citerar honom:
hälve vätten cxd

 

vacce-sepia1b mellan b

 

Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jan Lorentzson SD/Ljungby och lögnerna…

 1. Britta skriver:

  Du vet, när det kryper i ryggraden, när ingenting finns kvar, när allt är sagt och allt är tomhet. Det är den bilden. Så många tragedier. Jag har inga svar, men jag undrar varför det alltid finns en sorts människor som startar krig och dödar och en annan sorts människor som känner för de som utsätts för ondskan.

 2. arrami54 skriver:

  Du beskriver den känsla som sköljer över en när man ser bilden på den drunknade Alan bra med dina ord: ”Du vet, när det kryper i ryggraden, när ingenting finns kvar, när allt är sagt och allt är tomhet”.

  Det har alltid funnits och kommer tyvärr alltid att finnas människor som törstar efter makt, som destruktivt vill behärska andra, som vill våldta och döda. Girighet är en av drivkrafterna, känslan av makt är en…de tillhör de oempatiska, känslokalla homo homini lupus, alltså människor som är som rovdjur mot andra människor. De använder alltid falsk argumentation, IS hävdar ”Gud”, SD hävdar att de skyddar nationalstaten och den svenska folkstammen. Under dessa falska segel låter de hatets vind storma och utför sitt onda värv med lögnen och våldet som sina bästa vänner.

  Känner för de som utsätts för ondskan gör de som har så mycket inkännande empati och fantasi att de förstår offrets fasa, skräck och plåga. Som tur är är de, du, av den kännande sorten, de som är flest och även om vi lär få se väldigt mycket mer av hatets terror så vinner vi till slut över de ondskans dreglande lögnare jag bland annat beskriver i inlägget. De som hatar lider av den tomhet en total brist på empati ger och deras problem är att de saknar de genetiska förutsättningarna att kunna leva sig in i andras fasa eller också (och de är värst!) njuter de av att tillfoga andra skada.

 3. Ping: ”Idiotin är en arbetsbörda”. | Varghjärta

 4. Ping: …fan så bra, polisinspektören! | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.