Julia Caesars mardröm. (Den besudlade sekatörens hämnd!)

En av de svenska rasisternas favoritskribent, ”Julia Caesar” har några gånger besökts av två journalister som velat intervjua henne kring det hon skriver. Normal journalistisk kritisk faktakoll och det de vill är bara att sakligt kritiskt granska texterna och hennes bevekelsegrunder. Givetvis vill ”Julia” inte att hennes texter granskas, de rasistiska hatarna vill givetvis stå anonyma och oemotsagda väl medvetna om att deras texter inte klarar en normal källkritisk granskning. Barbros (Julias) ”mardröm” handlar enbart om fruktan att bli avslöjad som den okunniga och oetiska rasist hon är.

När hon dessutom skriver följande rader i sin ”krönika”: ”Han har lagt min sekatör ovanpå lappen. Han har besudlat min sekatör.” så förstår man att Barbro har problem med sin verklighetsuppfattning.

Allt skulle kunnat stannat vid denna tragikomiska upplevelse av en ”besudlad” sekatör om det inte var för att övriga hysteriska rasister i den avpixlade pöbeln börjat hota och kränka journalisterna, ivrigt påhejade av Sveriges mer osunda ”debattörer”.

Oisín Cantwell beskriver händelserna väl här och jag undrar hur långt rasisterna är beredda att gå för att hämnas den ”besudlade” sekatören?

8873708421150

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Julia Caesars mardröm. (Den besudlade sekatörens hämnd!)

 1. Torerik skriver:

  Gomorron Thomas. Har länkat upp till din blogg, så jag undrar om du fått nån ökad trafik. På FB vill man inte kommentera din blogg, med mer än det vanliga dravlet. Vänsterpack, manisk, idiot, dåre osv, epitetet som du känner igen. Men jag kommer att fortsätta länka upp till din blogg, jag vet att det kommer fram till rashatarna, men dom är toppstyrda och får säkert inte svara 🙂 Gör som du vill men denna kommentar, ta bort den eller publicera den. Den innehåller ju inget av värde egentligen.
  Ha det bäst.
  Torerik

 2. Ping: Mitt hjärta blöder! | Torerik

 3. arrami54 skriver:

  Hej Torerik. Nej, min besöksstatistik är den vanliga, jag ser att vissa inlägg som handlar om t.ex. källkritik ökat sina besök, men det handlar mest om att skolorna startat igen.

  Jag känner igen epiteten de sprider, här raderar jag i nittionio fall av hundra dylika kommentarer. Länka gärna till min blogg, kanske kan du locka någon att försöka sig på ett sunt samtal, få av dem klarar av att argumentera och deras moral/etik är lika låg som den du finner hos så kallade nynazister. De är av samma sort och våldets hatiska ansikte är alltid detsamma även om mimiken varierar något.

 4. Torerik skriver:

  Jo, jag kommer att länka till din blogg med jämna mellanrum. En idiot hade ork nog att kommentera mitt senaste blogginlägg

 5. arrami54 skriver:

  …jo, jag läste kommentarsskrivarens ord om ”det säkra Turkiet”.

 6. Ping: Den medmänskliga värdigheten segrar? | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.