Hur står det till, Jimmie Åkesson (SD)?

 

Hej du, Jimmie!

Skriver några ord, direkt riktade till dig. Jag känner dig inte personligen och bör kanske påpeka att det inte är din person jag främst ogillar, utan mest de unkna fördomsfulla och okunniga idéer du sprider. Många av de dina klarar inte distinktionen mellan person och sak, hoppas du gör det! 😉

I ditt sommartal i Sölvesborg hävdade du att Sverige “är vanstyrt. I kaos. Maktfullkomligt. Splittrat.” …och jag undrar, tror du själv på dina överdrifter och lögner? Det här med att vi har några få “verklighetsfrånvända maktspelare” stämmer i och för sig väl in på er i SD. Men din självbild verkar ju något skadad, så det ser du inte! Jag kan i och för sig förstå att du njuter lite nu, du ser hur EU splittras av flyktingproblematiken, hur Ungern med flera nationer antar den unkna tribalistiska etno-nationalismen, med tydlig rasistisk och fascistisk ton. Du njuter av att Europa återgår till en unken och fientlig människosyn, bortom etik och demokratisk värdegrund?

Studerar man din järnrörskämpe Kent Ekeroth så blir bilden än mer tydlig, han ljuger sig blå via gamla siffror och blandar och ger med en ordentlig skopa fantasi i smeten. Det här med att lögnaktigt utmåla invandrare och flyktingar som kriminella tycks vara er främsta hobby? Troligen är mytomani en vanlig åkomma i era led, precis som allehanda fobier och en högst aktiv amygdala som genetiskt är inställd på “högsta möjliga fruktan”, i de fall då den inte är inaktiv eller saknas.

Du hävdar att “Svensken reser sig”, antar du då menar alla dem som begår hatbrott, sätter eld på flyktingförläggningar och tiggares enkla boningar med mera. För de som kryssar för SD i en opinionsundersökning gör det nog oftast sittande, eller vad tror du? Att de står i givakt, sjunger nationalsången som en lojalitetsförklaring till SD, flaggan och konungahuset?

Hur känns det, detta att vara den stolta starka svenska ledaren för en lågbegåvad pöbel? Till och med dina nära partivänner tycker att ”idiotin är en arbetsbörda”, så även du bör se vilka ni samlar under er version av vår fana?

Sen tror jag du missförstår det här med att “styra landet”, att man får ca 17 till 18% i en opinionsundersökning innebär inte att man vunnit i ett demokratiskt val. Du får nog sikta på lite över femtio procent då ingen av övriga partier skulle bjuda in er i en regering. Möjligtvis så skulle KD göra det, det finns även en liten chans att M gör så, ni är ju otroligt lika ni och KD, men knappast de övriga och risken är nog stor att KD lämnar Sveriges riksdag vid nästa val. Jag förstår att du är revanschsugen efter utmattningsdepressionen men du bör nog kolla upp din antidepressiva medicin, finns storhetsvansinne bland biverkningarna? Möjligen har du bara otrolig otur när du tänker?

Dessutom hävdar du att: “Ute i verkligheten, bland vanligt folk, så kokar det”,och jag undrar gör det? De enda ställen jag märkt att det kokar på är era hatsajter som Avpixlat, och det är kanske inte så underligt, under foliehatten blir det lätt väldigt hett!

Jag har aldrig läst att du tagit avstånd från den rasistiska pöbeln på Avpixlat Jimmie, varför inte? Det är tämligen uppenbart att tar man inte avstånd från det massiva hatet och fördomarna där, ja då ÄR man en etiskt ryggradslös fegis eller rasist.

Även det här med en folkomröstning är mest tragikomiskt, du vet själv att det är omöjligt om du inte vill att Sverige skall lämna allt internationellt samarbete därhän och bilda en totalt stängd liten enklav där vi bygger timmerhus, fiskar, jagar och odlar potatis. Men potatisen bör vi nog också glömma i ett SD-styrt Sverige, den har inget svenskt ursprung, den kommer ju från Sydamerika.

För fakta är att: En folkomröstning kan man ha, det spelar ingen roll. Sedan kan Sverige naturligtvis lämna EU- och FN-gemenskapen och isolera sig som land, men då måste väljarna veta att det är vad SD menar med ett sådant förslag.”

Jag vill citera Angela Merkel: ”Det kan inte finnas någon tolerans mot dem som ifrågasätter andra människors värdighet”. Tyskarna har i levande minne vad hatiskt hetsande herrar likt du kan ställa till med,…och du Jimmie Åkesson, och SD, saknar verkligen all respekt för andra människors värdighet och liv.

Någon rekommenderade dig att slå upp ordet ”empati”, får jag ta denna rekommendation i repris?

Avslutningsvis vill jag visa mig lite vänlig mot dig och hjälpa till med lite sann partipropaganda, jag bjuder SD på detta! Ni bör alla bära en tagg på bröstet, eller ännu hellre en tydligt synlig tatuering med texten (du får själv översätta, eller be någon!):

I am a perfect white Aryan asshole!

 

de brinner för sitt hat sd

PS. Läs gärna alla länkarna om ni vill ha en balanserad helhetsbild av herr Åkessons lögner. Ni som är SD-troende behöver givetvis inte göra detta, ni hävdar ju ändå alltid att PK-media ljuger och att vi som inte samlas i er grupp är ”landsförrädare”. DS.

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.