”Rasister sparkar alltid nedåt”.

Det är kloka och strikt faktabaserade ord Jonas Sjöstedt skriver på DN-debatt. ”Så sålde SD:s systerparti ut de fattiga för regeringsmakten”

SD vill verkligen inte bygga något ”folkhem”, man vill kopiera gamla tiders högervindar och även den äktnaiva själen ser detta om den sakligt vill analysera partiets agenda och vilka som samlas under blåsippans bruna skugga.

Historiskt har alltid dessa socialkonservativa och rasistiskt tonade nationalister sparkat och huggit nedåt.

Studerar man mänsklighetens historia så står det klart att retoriken från rasisterna varierat något, men den har alltid varit lika falsk… (Jag valde att länka till en typisk och klassisk ”avpixlad” foliehatt som ingenting förstått och som ingenting förstår. Bara detta att han mixar ihop socialism med islamism säger det mesta om förståndsnivån.)

Det är hög tid att vi lär oss av historien och att vi lär oss se igenom lögnerna!

Bilden nedan är bara ett exempel på hur rasister och nationalister utfört sitt värv för att skydda sig från dem som ansett som tärande, undermåliga och som ansetts stå i vägen för ”den goda utvecklingen”…

...och idag är ordet ”godhet” återigen ett skällsord som hånfullt används av hatarna.

Men majoriteten av det svenska folket har kvar sin goda känsla för att vilja hjälpa dem som flyr krigets fasor.

!cid_1D2B854841A84689A2069CF0C9A758D9@aag3e13b15b35b

vacce-sepia1b mellan

Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.