”Låt dem dö!” resonerar SD.

De är inte som vi, de kostar och förstör vår kultur, så låt dem dö. Om de dör under flykten eller mördas av IS, det är mig egalt säger SD-folket. ” – De skall inte ta mina pengar!”

Vi har den största flyktingkatastrofen sedan andra världskriget och de cyniska ynkryggarna i SD vill ”Bevara Sverige Svenskt!” och bryr sig inte. Låt dem dö, är vad de egentligen säger bakom de retoriska lögnerna om att hjälpa i närområdet.

SD representerar de etiskt lägsta, de visar oss tydligt vad som återstår när människan river bort civilisationens fernissa. De är i grunden på inget vis bättre än IS, de dödar bara på ett annat sätt, de dödar genom att vägra hjälpa.

– Låt dem dö!”

libya drowning

209925_sos_europe_-_die-in_brighton_beach_england

vacce-sepia1b mellan b

Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ”Låt dem dö!” resonerar SD.

 1. tengileye skriver:

  Det är väl bara en tidsfråga innan en SD variant av ”sänka skepp” släpps, som ett tvådelat medelhav…

 2. arrami54 skriver:

  Troligtvis kan man förvänta sig vad som helst av den tragiska variant av mänskligheten som samlas under SD:s fana.

 3. Benny skriver:

  Håller med, men att kritisera SD:s ledning i Sverige för cynism är väl lite som att spotta i motvind när man inte analyserar varför vi har så mycket krig och flyktingströmmar! Det är ju givetvis USA:s krig som skapar dessa flyktingar och det är ju så att MSM-media inte vågar ta tag i den frågan med en tång som det verkar. Detta har mycket att göra med PK-ismen och ägarbilden på västmedia. Så den tragiska varianten av mänskligheten ska sökas vid källan och det är Washington D.C USA och de samlas också under en av historiens mest blodbesudlade fanor. Tyvärr finns mycket folk med skumma avsikter i SD som parti och i partiledningen i synnerhet men jag tror knappast att ca 20% av Sveriges befolkning fullt ut delar denna cynism.

 4. arrami54 skriver:

  USA:s delaktighet i mellanösternkrisen är det nog få som förnekar, dessutom är väl SD enbart en spegling av den högercynism som tydliggörs av Tea Party-rörelsen och t.ex. Donald Trump i USA. I Europa finns det många liknande ”SD”-grupperingar och den lite bruntonade nationalismen växer sig återigen stark. Hade inte USA infört sin falska form av demokrati i t.ex. Irak så hade inte den vanvettiga formen av fundamentalistisk islamism vuxit sig så stark.

  Tyvärr tycks de ca 18% som idag säger sig vilja rösta på SD lida av samma cynism, många blir lurade i sin okunniga missnöjesyttring…men de vill nog också bli blåsta av SD? Varje val vi gör kräver eftertanke och ansvar, ingen av de ”missnöjda” som väljer SD har något av dessa båda grunder med sig i sin rädda hysteri.

Kommentarsfältet är stängt.