”Fädernesland”

DN skriver i en bra ledare signerad Peter Wolodarski att ”Hat kan snabbt förgifta ett samhällsklimat” och vi är redan där, nationen är förgiftad av hat. Hatbrotten ökar, liksom antiziganism, afrofobi med mera. Den som anför de hatiska giftspridarna, ett bedårande skäggbarn av sin tid, leker landsfader via en en cover på vikingarockarna Ultima Thule som också har sina rötter i rörelsen Bevara Sverige Svenskt.

Jag vet inte riktigt vad detta bedårande utbrända skäggbarn avser med att sprida den nationalistiska låten ”Fädernesland”? Handlar det om vikingatid, eller den svenska stormaktstiden? Det handlar INTE om fädernas demokratibygge, för då kan ”skäggbarnet” ingenting ha förstått.

Våra ”fäder” har kämpat hårt för att bland annat följande är en del av vår grundlag: ”Det allmänna ska verka för att alla människor ska kunna uppnå delaktighet och jämlikhet i samhället och för att barns rätt tas till vara. Det allmänna ska motverka diskriminering av människor på grund av kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, språklig eller religiös tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, ålder eller andra omständigheter som gäller den enskilde som person.”

Den DN-ledare jag nämner ovan tar upp ett exempel SD aldrig skulle verka för, trots att det ligger helt i grundlagens och våra fäders anda, nämligen Mariefredsmodellen:

Texten handlade om Mariefredsmodellen, hur ett enskilt initiativ i denna sörmländska tätort ledde till att romerna som tiggde slutade med det. I stället för att be om pengar på gatan utför de enklare arbeten, som att städa, putsa fönster eller hjälpa till i privata trädgårdar. Allt mot betalning, ofta för 70 kronor i timmen. Lagligt, värdigt och organiserat av civilsamhället.”

SD förstör fäderneslandet Sverige via sitt hatspridande, via sina medvetna lögner. En vidrigt lismande del av högerägd media vill dra sina partier närmre SD, liksom några unkna nationalistiska små ”riddare”.

De män som nu samlas under SD:s fana är de mest outvecklade av det könet, de med mist medkänsla för andra, de med lägst empati, de med störst okunnighet och det tragiska är att de inte har en aning om vad detta unkna nationalistiska och socialkonservativa rasistparti för med sig. Samhällsklimatet är redan förgiftat i Sverige, vi ser hatet mot feminister, vänster, romer (tiggare), flyktingbarn med flera eskalera och lynchmobbarna växa.

Det är en vidrig pöbel som börjat marschera under SD:s fana och det är med skam, avsky jag ser ett hatfyllt Sverige växa fram…

…fy fan!
de brinner för sitt hat sd

…och givetvis skall hatarna/näthatarna åtalas när de hotar och kränker. De vet att de gör fel!

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i ...det är om hösten drömmar dör..., Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.