Det blir ett djävla bensingnäll!

Vid årsskiftet kommer bensinskatten att höjas med 48 öre litern och skatten på diesel med 53 öre litern. Eftersom moms ska läggas på det blir skattehöjningen i praktiken knappt 60 öre för bensinen och 66 öre för dieseln”.

Jag tycker det är ett bra och modigt beslut och förhoppningsvis blir det ingen kalkbrytning i Ojnareskogen trots alla överdrifter om heliga arbetstillfällen. Men jag undrar inom vilken fråga MP böjt sig?

Lena Melin har redan startat bensingnället, fler kommer!

SD:s pöbel lär gapa om bluffande miljötalibaner och om att allt miljöarbete och arbetet för att stoppa/motverka klimatförändringarna är en fet bluff för att lura av dem skatt. Andra skall betala och ta ansvar för miljön, inte vi, lär de vråla!

Centerpartiet lär komma ridande på en vit ardenner till landsbygdens försvar och gapa om svek. Andra skall betala och värna miljön, inte vi!

Vad de ”Nya Moderaterna” tycker om skattehöjningar vet vi, de lär givetvis ropa: ”- Inte vi! Inte skall vi betala! Vi förtjänar vår bensintörstande suv, den är ju så juv!” De vill ha sänkt a-kassa, att det blir än svårare för de sjuka och hävdar med en lismande SD-flört att migrationen är för dyr!

KD ber en bön och hävdar att Gud en dag fixar både miljö- och klimatproblematiken, bara vi blir lite mer Gudfruktiga och försvårar, helst stoppar aborterna.

Vad Folkpartiet och ”överste Hathi” tycker har jag lite svårare att förutse, svaret kommer ”på ett militäriskt sätt!”

”Översten” sitter antagligen fortfarande och gapar över Timbros ovanligt kloka slutledning….

Det blir en intressant politisk höst!

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Natur och miljö. och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det blir ett djävla bensingnäll!

  1. Magnus skriver:

    Beklagligt att en rabiat troligtvis mentalsjuk vänsterextremist uttalar sig på det mest befängda och naiva sätt. Tyvärr så misskrediterar han vargarna genom att kalla sig för ”Varghjärta”

  2. arrami54 skriver:

    …hahaha…så kom en humorlös blekskalle ur SD-pöbeln in och gnällde! Ett typiskt litet lågintelligent nättroll som gömmer sig bakom falska uppgifter och anonymitet, det tragiska ligger i att de är så många och så aktiva.

Kommentarsfältet är stängt.