SD:s ökning ett klart bevis på fördumningspandemin!

…och ”de Nya Moderaterna” kryper allt närmre de rasistiska och etiskt outvecklade själarna i SD. Högern har ju alltid velat sparka på de svagaste som de egoistiska och puerila små varelser de är. Vi ser ”The Asshole effect” i arbete återigen. Den ointelligenta pöbeln börjar bli lite väl framgångsrik.

Moderaterna vill göra stora besparingar på a-kassan, sjukförsäkringen och migration”. Att M skulle vilja se jämlikhet, jämställdhet och ett samhälle för alla är en naiv dröm. De är små narcissistiska ”assholes” som inte ser att det rimliga vore att kraftigare beskatta de rika. ( …och det finns gott om dylika i Sverige!). De vägrar inse att deras linje med bidrag till de besuttna öppnar för allt tydligare klyftor, en politisk polarisering och social oro. De liksom rasisterna i SD lever efter de enkla psykologiska detet-individernas behov av ren egoistisk självtillfredsställelse och saknar all form av etik, empati…de saknar helt medkänsla för dem utanför familjegruppen, den egna stammen.

…det är hög tid att beväpna sig då den framtida SD-M-regeringen lär leda Sverige mot sitt rasistiska renhetsmål. Det är också hög tid att ifrågasätta om ”outvecklade narcissistiska primater” skall ha rösträtt?

Jag kör den tänkvärda låten ”Fred” igen, jag liksom känner starkt för det idag…

…någon som har en Gatling gun till salu?

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i ...det är om hösten drömmar dör..., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.