Hur tänker en rasist?

Svaret är att det gör de givetvis inte, de tänker inte utan de går på en primitiv form av främst ångeststyrd instinkt som finns hos de flesta djurarter och som i grunden handlar om rädsla. En effekt av rädslan blir revirhävdande aggressivitet.

Denna omotiverade fruktan för flyktingbarn med flera handlar oftast om en rent fobisk rädsla förstärkt via en mängd lögner. Fobier sorteras kliniskt in under ångestsyndrom och bör behandlas!

En vanlig fobi bland dessa rädda små rasister är afrofobi. Men fobierna finns i en mängd olika varianter. Oftast saknas sjukdomsinsikt helt, som hos missbrukare och rasisten gör allt för att retoriskt hävda att hen har rätt. Man söker sig till allehanda konspirationsidéer som Eurabia-idiotin (Breiviks favoritsaga!) och söker sanningen i uppenbara lögner. När rasisterna samlas, t.ex. på nätet uppstår omedelbart en ointelligent pöbel, en mobb, en lynchmobb och de hatiska lögnerna är de fattiga själarnas näring. Det handlar inte om ofarliga individer, speciellt inte när de uppträder i grupp.

Det behöver nödvändigtvis inte alltid handla om lågintelligenta individer, men rädslan gör att tankeförmågan går fullständigt vilse. (Det bör dessutom vara bekant att våra multipla intelligenser slår olika).

En vanlig tendens hos rasisten, den SD-avpixlade eller nynazisten är att överdrivet generalisera , eftersom det finns galna islamister (t.ex. IS) så är alla muslimer galna islamister. Har en muslim begått ett brott så gör alla det.

Försöker man få dem att förstå hur fel, ologiskt och dumt de tänker genom att hävda att man inte kan bedöma alla svenska män efter till exempel Hagamannen, så tittar de på en med tom blick och en mun som påminner om en fågelholk! Enligt deras egen logik så bör en svensk brottsling vara bevis på att alla svenskar är kriminella. Men de ser överhuvudtaget inte sina egna logiska felslut, den insikten saknas (vilket tyder på en allvarlig psykologisk skada).

Jag vet inte exakt hur man bäst hanterar de små främlingsfientliga och mer eller mindre tydliga rasisterna i SD, vet du? Kunde man resonera med dem så fanns de inte och att rekommendera dem behandling kan kanske vara farligt?

Så vad gör man?

Troligen är det hög tid att göra rasismen och rasistiskt tonad ideologi olaglig…men vem vågar det i vårt ”snälla” lilla lalaland?

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Hur tänker en rasist?

 1. Ping: ”Bränn dem!” | Varghjärta

 2. Anonym skriver:

  Hej. Jag har efter lite debatt med SD på Facebook, fått onormal hög trafik på min blogg. den har legat i dvala ett bra tag. Så nu länkade jag upp till din blogg. https://varghjarta.wordpress.com/category/min-syn-pa-sd/.
  Skall bli intressant att se vad som händer.
  https://slittsta.wordpress.com/2015/08/17/tack-varghjarta/

 3. arrami54 skriver:

  Rätt, sänd hit dem så skall jag ”läsa lusen av dem!” 😉

 4. Trerk skriver:

  Nu är utmaning skickad, få se om dom nappar. Kommer att länka till den blogg , i en kommentar 🙂
  ”Det stormar i Heta Debatter. Tillhör du svansen är du välkommen, men har du en egen åsikt och törs stå för den så åker du. Jag får ändå Tacka admin ( namn på admin). Nu har jag ju en orsak att börja blogga igen. Nyfiken, besök min blogg . Där skriver jag bland annat om SD. ”

 5. Trerk skriver:

  Skall stå …. länka till din blogg.

 6. arrami54 skriver:

  Det verkar som om det är någonting väldigt sjukt inom ”Heta Debatter”? Du får gärna länka hit, jag tar gärna ett ”samtal” med rasisterna. 😉

 7. arrami54 skriver:

  Okej! 😉 …och du får mer än gärna länka hit!

 8. Trerk skriver:

  Tyvärr har Heta Debatter kuppats av SD:s bruna svans. Ju mer hat du spyr över kommunister, vänsterpack, invandrare, Löfven osv ju mer ”gilla” får du. Heta Debatter hade en gammal bloggvän till mig som admin, men den person har inget att säga till om längre. Jag tror det var han/hon som startade tråden. Heta Debatter har samlat bottenskrapet på Facebook.

 9. arrami54 skriver:

  SD:s bruna svans består av folk med LBF (Low Brain Function) så du skall aldrig förvänta dig ett intelligent samtal med dem.

 10. Trerk skriver:

  Vi får se vad som händer ikväll. ”Admin” har svarat, men han måste väl samla sina styrkor ikväll på Heta Debatter. Sen skall modet höjas med lite stimulantia och kemiska preparat. Sen brukar det braka loss:). Eller också fegar dom ur, det är ju inte första gången i såfall 🙂

 11. arrami54 skriver:

  …jo, några öl brukar bygga både mandom och mod i den gruppen av LBF! 😉

  Ett PS: Det är som du tror, det handlar om ”fega as”. Klockan är nu 20:00 och över femtio personer har läst inlägget efter din kommentar ovan. Vägar någon av rasisterna ta debatten(?), nej, de fegar ut! DS

Kommentarsfältet är stängt.