”Rasistnollor”!

Rubrikens ord hämtade jag från DN och det har en ton jag gillar då rasister/främlingsfientliga verkligen är rasistnollor på alla plan, inte minst intellektuellt. De saknar all form av flerstegstänkande och medkänsla. En rasistnolla är Björn Söder som givetvis utnyttjar den eritreanska flyktingens desperation och vansinnesdåd i politiskt syfte. Antar Björn hävdar att alla flyktingar är lika farliga och omedelbart skall utvisas? Man måste tillhöra de minsta rasistnollorna om man lastar en grupp för en individs brott. Det Björn Söder håller på med är lika befängt som om vi lastade alla svenska män för ”Hagamannens” vidriga våldtäkter.  Att herr Söder är talman i Sveriges riksdag är en verklig skam för demokratin i vårt land och ett bevis för att mänsklig dumhet idag är upphöjt till högsta dygd!

Att Anja Reschke har fått mottaga grova tillmälen som ”antifascistisk zigenarhora” sedan hon kritiserat det hårda tonläget i allmänhetens kommentarer om flyktingar var väntat. Håller man inte med rasistnollorna så blir man avhumaniserad och hotad, det får man ta när man retoriskt bemöter de små och rädda.

En som också verkar lite ”vilse i pannkakan” är DN:s ledarskribent Csaba Bene Perlenberg. Han frågar i och för sig korrekt var Socialdemokratin har för konstruktiv handlingsplan för att bistå de fattiga tiggarna. ”Var är raseriet? Var är den socialdemokratiska indignationen över klyftor, misär och utsatthet? Om det är något som situationen med tiggandet på våra gator tydligt visar, så är det att Socialdemokraterna inte längre är allergiska mot fattigdom.” Frågan är berättigad, men vad gör övriga Allianspartier? De ”nya Moderaterna” vill förbjuda ”organiserat tiggeri”, föga konstruktivt och knappast något som hjälper de fattiga romer det handlar om. Herr Perlenberg går också helt vilse när han insinuerande hävdar att: ”Det finns inget mer att åstadkomma”. Givetvis hade Socialdemokratin haft mängder med jobb framför sig för att värna välfärden förutsatt att de inte gått vilse i den högerorienterad mitten-dimma de medvetet hamnat i och älskar. Att hävda att ”det finns inget mer att åstadkomma” vad det gäller välfärden är ungefär lika dumt som att hävda att vi nått en hundraprocentig jämställdhet mellan könen.

Jag skall ge herr Perlenberg ett tips om varför Socialdemokratin i Sverige inte visar raseri mot romernas fattigdom och situation i allmänhet, de bryr sig inte (likt Alliansen) och Rumänien har en statsminister som är ”sosse”.

Det finns gott om gnälliga nollor i Sverige som saknar all form av analytiskt flerstegstänkande och konstruktiv problemlösningsförmåga, inte alla är rasistnollor men väldigt många nollor jobbar inom politik och media!

…men värst är ändå SD, där samlas de riktigt utpräglade rasistnollorna.
en taggig liten sverigedemokrat (2)

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.