Mats Dagerlind…en av den rasistiska pöbelns ledare?

 

Mats, eller herr Avpixlat, är uppenbarligen en individ helt utan sinne för proportioner och är tydligt våldsbejakande. Han skriver i sin krönika på Avpixlat med rubriken: ”Lär våldsvänstern veta hut med vattenkanoner, gummikulor och kännbara straff”…och hävdar att ringa skadegörelse bör liknas vid terrorbrott. Han skriver: ”Brott av det här slaget är systemhotande och borde rimligtvis därför kunna klassas som terrorbrott.” (Jag länkar inte till skiten, utan ni får söka själva!)

Att riva ner SD:s hatfyllda propaganda är inget mer än ringa skadegörelse och kanske inte helt intelligent. Det hade varit smartast att stanna vid fredliga demonstrationer mot SD:s propaganda, men jag har en viss sympati ändå för att några lät känslan dominera och rev ner skiten. Jag har gjort och kommer framledes att göra detsamma.

…men att hävda att brottet är grovt, att det skall liknas vid ett terrorbrott och att polisen bör använda oproportionellt våld mot skadegörarna är att ta i överkant. Mats gillar tydligen den taktik man använder i totalitära stater mot fredliga demonstranter? Våld mot papper bör alltid ses som ringa och oskyldigt.

Mats missar helt att den ointelligenta ledningen av SL gjorde fel och att den enda viktiga frågan i sammanhanget är… varför de tillät hatpropagandan?

Den viktiga frågan är varför SL inte följt sina egna regler. Att SD:s budskap vänder sig mot en folkgrupp, nämligen romska tiggare, är uppenbart. Att det uppfattas som stötande råder det inget tvivel om.”

Svaret ligger nog i att en hel del av allianshögerns politiker och ideologiskt köpta tjänstemän ser SD som varande ”nyttiga idioter” i kampen om regeringsmakten, därtill delar många av högerns ledare SD:s människosyn. Men det är reellt oklokt att se SD och herr Mats Avpixlad som varande ”nyttiga idioter”. Det finns ingenting ”nyttigt” i deras rasistiskt tonade politik, det sista ordet i strofen däremot säger egentligen allt om vad de är…

Mats Dagerlind får ursäkta, undertecknad har långt större respekt för pollinerande insekter än vad jag har för hans politiska själ och pollinerande insekter är nyttiga!

100_7395b

vacce-sepia1b mellan b

Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.