…efter den etniska rensningen.

Jag har gett teckningen det namnet, …”efter den etniska rensningen”: 100_7397b Men detta vidriga kan givetvis inte hända i Sverige, våra rasister är så snälla, de är inte ens rasister enligt partiprogrammet och bygger inte upp något hat. De vill hjälpa (säger de!), men någon annanstans. På avstånd och så långt bort att ingen ser att det egentligen inte utgår någon verklig hjälp.

I Sverige begås inga hatbrott, allt är pk-medias lögner. ”Sverigevännerna” är de verkligt goda människorna, de har ingen ton av Josef Mengeles vidrigt iskalla själ. Att de vill bevara Sverige enbart för svenskarna skall inte tolkas som att de är rasister…

…eller?

Sanningen är att SD är lika med menlösa vidriga små själar…som ingenting förstår, som saknar all form av empati och medkänsla för fattiga tiggare, för romer, för barn som flyr krig och som sprider hat.

Dessutom är de fullblodsidioter som fegt sparkar på de svagaste, oftast via hånfulla ord, men ibland även med våld.

De skulle aldrig våga dra igång en kampanj mot de ynkliga ledarna i till exempel Rumänien och Bulgarien som ingenting gör för att hjälpa de svagaste i sitt samhälle.

Det är ett rasistiskt litet gnällgäng som helt saknar politik på de flesta områden. Studera deras miljö och klimatpolitik t.ex.

Människorna som samlas runt de ledande töntarna i det partiet är nationens mest lågbegåvad, främsta gnällspikar och rasister. De är av den vidrigaste sorten som fegt sparkar nedåt men som i övrigt helt saknar kunskap och ”stake”. De skulle duga som lägervakter i en totalitär regim…och det finns de som ger dem respekt!

De liksom ni som ger dem respekt bör skämmas djupt!

jim

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.