…och SD ger hatarna näring.

Det är tragiskt att läsa hur romer behandlas i dagens Sverige. Det finns väldigt många väldigt vidriga och små hatande själar i vårt folkhem.

Humanisten och den kända fysikern Albert Einstein sade några kloka ord: ” Världen är alldeles för farlig att leva i – inte på grund av de människor som gör det onda, men på grund av de människor som står bredvid och låter dem göra det.”

(Som SL!)

Jag vill tillägga att värst är de som uppmuntrar hatet, som sprider lögnerna, myterna fördomarna och som gömmer sig bakom ord om att de är ”Sverigevänner”.

Förhoppningsvis tillhör du inte dem som står tysta när ni hör det onda talet på er arbetsplats eller i vänners lag. Den som står tyst är på inget vis bättre än den som förnedrar, hotar och slår… även tystnad är ett aktivt val.

Vi vet vad som händer om vi ger hatet för mycket näring via feg tystnad, vi har sett det hända förr…

Tiggare och t.ex. romer är inget hot mot Sverige och vår demokrati…men det är SD! Likt en magnet drar SD till sig de vidrigaste själarna, fråga dig varför!

auschwitz-birkenau_ushmm

PS: Kritiken mot polismyndigheten är berättigad, många poliser blir cyniska genom jobbet, fullt naturligt, men den valda naiva inställningen bottnar också i att många poliser sympatiserar med den nationalistiska rasism SD predikar. DS

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till …och SD ger hatarna näring.

 1. Krister skriver:

  Det var flera bilar + busskurer som blev beskjutna samma natt och jag hör polisen i Boden säga att dom inte ser tiggare speciellt utsatta utan det var en tillfällighet. Jag kan tänka mig att du är besviken.

 2. arrami54 skriver:

  Besviken? En normal medmänniska blir väl snarare glad om det inte föreligger ytterligare ett hatbrott? …så jag blir glad om nu polisen har tolkat situationen rätt, men man undrar vad det är för obetänksamma dårar som skjuter på bilar?
  Men att man spred kulorna kan också vara en medveten taktik för att dölja sitt uppsåt och var fick du informationen att polisen inte ser tiggarna som speciellt utsatta? Landet över hittar du uppenbara hatbrott mot den gruppen, här får du ett exempel ur högen: http://www.expressen.se/nyheter/attackerna-har-fatt-tiggare-att-fly-kista/ . Har du samma eller liknande ursäkter för alla övriga hatbrott, att det var bus som gick fel? De som hotade romerna och använde bensin, hade de bara tänkt grilla men var lite för ”borta” i drogdimman?

 3. arrami54 skriver:

  ”Elisabeth Henriksson”!: Jag är inte arg, jag bara vet att du är en stor fet bluff. Vilken av SD:s hjon är du? 😉 Du har lekt färdigt nu och dina kommentarer raderas!

Kommentarsfältet är stängt.