SD är medvetna lögnare!

 

Det finns nog inga lägre själar än de medvetna lögnarna och inga med lägre etisk nivå. Det rasistiska SD förvånar ingen med sin myter och sitt hat mot de svagaste. Josef Mengele ler stort i sin himmel!

SL är inte mycket bättre som tjänar ”guld” på lögnerna.

Tiggarna är inte organiserade av kriminella gäng, de organiserar sig för att hjälpa varandra. Det gör vi alla.

Juridikprofessorn Mårten Schultz konstaterade i Svenska Dagbladet den 30 april att ”var och en är enligt regeringsformen gentemot det allmänna tillförsäkrad en ’frihet att sammansluta sig med andra för allmänna eller enskilda syften’. Även tiggaren.” Vidare skriver han något tänkvärt som fler borde reflektera över: ”Det var inte så länge sedan de marginaliserade och utsatta yrkesgruppernas organiserande ansågs som ett hot, som något som behövde kväsas. Och det var inte så länge sedan som civiliserade länder kom fram till insikten om att denna rätt att organisera sig därför behövde särskilt skydd mot övermakten och att detta särskilda skydd hörde till de grundläggande rättigheterna i en rättsstat.” ”

Nyligen publicerades en norsk studie baserad på intervjuer med 1 200 hemlösa rumäner i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Det är den största studien i sitt slag och ger oss en god bild av hur verkligheten ser ut (och som bör vara obligatorisk läsning för den som vill ge sig in i tiggeridebatten). Rapporten bekräftar Stadsmissionens bild av en organisering som i princip uteslutande består av informella samarbeten mellan olika grupper av människor som redan känner varandra. Till största delen kan man härröra dessa från tre specifika regioner i de östra delarna av Rumänien: Tulcea, Neamt och Iasi. Endast några enstaka fall finns rättsligt prövade där människor utnyttjats. Det finns inga belägg för en organiserad form av kriminalitet bakom.”

Det finns någonting ytterst unket i de SD-själar som grundlägger hatet mot tiggarna, som driver de lägsta att bespotta och misshandla dem.

Det är någonting vi sett hända förr och som vi då lovade aldrig skulle hända igen.

…det är ytterst tragiskt för Sverige att ”de nya moderaterna” väljer att gå hand i hand med dessa hatiska och etiskt så outvecklade själar.

 

de brinner för sitt hat

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till SD är medvetna lögnare!

 1. Kameratrollet skriver:

  Men håll med om att politiken är mer intressant än på 50 år.

 2. arrami54 skriver:

  Politik är nog alltid intressant då den berättar väldigt mycket om djuret människan oavsett perspektiv. Det är intressant att nationalism blir viktigt för en del när rädslan kryper på och sett till våra verkliga problem, som ökande sociala klyftor och klimatproblematiken, är tiggarfrågan en skitfråga som mest handlar om att några få, som leker ”vita ariska rövhål” vill göra den viktig. Du får ursäkta språket, men ibland är de grova orden de som är tydligast. Med ordet ”skitfråga” menar jag att den är lätt att lösa, mer press på staterna på Balkan att motverka sin rasism visavi romer och andra grupper och om alla välnärda svenska mötte tiggarna med ett leende och en tia så skulle problemet vara borta.
  Tiggarfrågan visar mig att när de nationalistiska stämningarna blommar då får de små chansen att tona ner etiken och människans mer vidriga sidor visas upp till allmän beskådan.
  Du minns säkert de tre SD-ledarna som greppade järnrör för att försvara sig mot en redlöst berusad stackare, det jag såg var tre schimpanshannar som greppade varsin trädgren för att skydda sitt ”revir”.
  …här har du ett annat klokt perspektiv på frågan: http://www.aftonbladet.se/debatt/article21209770.ab

 3. arrami54 skriver:

  Är det ert stora bevis, en misstänkt händelse där en arbetsgivare utnyttjat migranter, du det kryllar av arbetsgivare som utnyttjar migranter. Däremot finns det inga bevis att tiggeriet är organiserat av kriminella gäng. Man måste vara ”helt dum” om man tror att en tiggare som i snitt får in sextio kronor om dagen skulle vara intressant för kriminella organisationer. Din länk styrker att SD anför en ointelligent pöbel som bygger sitt tyckande på lögnaktigt skvaller, myter och fördomar…de som följer SD:s ledare är fan ta mig nationens mest lågbegåvade!

  ”En grupp bärplockare hade slagit läger på Harads badplats och utifrån de första uppgifterna poliserna fick rubriceras brottet som människohandel.

  – 30 personer har kommit till södra Sverige för att utföra jobb med skogsplantering. När det jobbet var färdigt blev de körda upp till Harads, säger Anette Krig, förundersökningsledare.

  Hon uppger att det framkommit att de fick lägre lön än utlovat. De ska ha fått 15 euro istället för 25 efter åtta dagars plantering. En euro är ungefär 9:50 kronor.”

  Här får du ytterligare en länk till alla bevis om fega ”företagare” som handlar med folk: http://fokus.dn.se/skuggsamhallet-mitt-ibland-oss/

Kommentarsfältet är stängt.