”Större” än Breivik?

”– Han har sagt att han skulle kunna bli större än Breivik om han ville. Han är en sjuk människa, säger en bekant.”

Man kan lugnt hävda att denna individ är sjuk och jag förutsätter att polisen och Säpo ”gräver” väldigt djupt i denna rasists kontaktnät. Större än Breivik är de flesta av oss, han är nog den ynkligaste lilla själen vi har i Norden. En människa som begår hans handlingar är inte stor, han är ytterst liten, ytterst feg och ytterst ynklig!

och Sverige har faktiskt inte förlorat sin själ, det krävs mer än det ynkliga missnöje och rasism SD uttrycker för att vår nation skall gå förlorad till de små själar som bara känner hat.

Att den ”store” nazisten hade kopplingar till SD-politiker förvånar ingen, som ”jinge” skriver: Sedan är det ju nästan lite kuriosa att en SD-politiker är inblandad i en härva tillsammans med en organiserad nazist, det visar ju allmänheten vad det är för folk som dras till Sverigedemokraterna samtidigt som SD gör vad de kan för att inte sammanblandas med nazisterna. Enligt media så var det till SD-politikern som nazisten ringde när han förstod att polisen skulle göra en husrann-sakan och hitta all dynamit. Vad hade de tänkt göra med sprängmedlet, spränga bort ett antal flyktingar från Mellanöstern?

Att det finns ett stort antal förvirrade och hatiska små själar inom SD står bortom allt rimligt tvivel, läs bara kommentarsfälten under hatsajten ”Avpixlats” alla rasistiska inlägg…och det är bara en tidsfråga innan någon av dessa får för sig att bli ”större än Breivik”.

Under en relativ tystnad växer högerextremismen i Sverige, varför är det våldet något vi så fegt står tysta framför?

Förhoppningsvis är inte Säpo helt inkompetent (?).

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Större” än Breivik?

Kommentarsfältet är stängt.