Du tror det finns hopp, lilla vän?

Rasism bottnar i människors rädsla för det okända. Det okända blir ”farligt” grundat på så banala ting som annorlunda kläder, ”fel” kärlek, en annan hudfärg eller att de ger samma Gud namnet Allah. Det här med att alla inte talar svenska eller engelska förstår inte alla…

Rädslan går ofta hand i hand med okunnighet och okunnighet som värnas tangerar dumhet och blir renodlad dumhet till slut…och vad dumhet i kombination med hat leder till vet vi. Etnisk rensning. De annorlunda, de icke svenska med flera skall bort.

Människor slutar inte vara rädda för att man säger åt dem att skämmas över sin okunnighet. Sverigedemokraterna får inte färre röster bara för att andra kallar partiet rasistiskt. Tvärt om kommer det bara att få deras framgång att växa, eftersom de har ett falskt svar på den okunniga rädsla människor känner och därmed ger de rädslan rätt. Främlingarna är farliga i de okunnigas ögon och de känner så, alltså har de rätt SD.

Vi andra kan ingenting göra, du kan inte med vetenskaplig saklighet få en religiös att sluta tro, lika lite kan du bekämpa rasism med saklighet och fakta.

Flyktingbarnet ÄR farligt oavsett vad kunniga, tänkande, empatiska människor än säger. Vi kan aldrig bekämpa grundproblemet, rädslan, eftersom människan älskar sin rädsla och gömmer sig bakom den. Precis som rädslan föder Gudar, så föder den hatet, rasismen…och det är bara en tidsfråga innan återigen Sverige domineras av rasisternas rädda tankegångar.

”Vargen är farlig, den tar små barn!” Det har ingen betydelse vad vetenskaplig fakta säger, vargen ÄR farlig.

” Gud finns, Gud är stor!” Det har ingen betydelse vad vetenskapen och evolutionen säger, ”Gud skapade oss enligt Bibelns/Koranens ord och världen till vårt behag!”

”Flyktingbarnen ÄR farliga” Det har ingen betydelse vad fakta säger, ” flyktingbarnen är farliga, en del är utklädda talibaner, terrorister och de bidar bara sin tid. Sedan tar de över!”

Du tror det finns hopp, lilla vän?

syrienbarn06bFoto Magnus Wennman.

Det hände då, det händer nu och det kommer att hända i morgon… barn auschwitz

Rädslan föder hat, det börjar med ”avhysning”, sedan rullar ”boskapsvagnarna” igen mot lägren, sedan kommer våldet…och jag, jag har beväpnat mig med en växande vrede och en allt syrligare retorik. Jag tror inte ett ord av politikernas ”vackra retorik”, de vill verkligen inte hjälpa, ”lösa problem”, de vill behålla sin makt och slickar därför SD i rumpan genom att bli lika cyniska fascister som de. De ”goda” inom kyrkorna är inte ett dugg bättre, de har gott om både lokaler och pengar, men gör ytterst lite för att hjälpa Europas svagaste medborgare. I Rumänien bygger kyrkan en ny katedral till Guds ära för över en miljard Euro. Här som där är de religiösa de absolut största hycklarna.

Vår ”sosse”och miljöpartistiska regering består antingen av direkt okunnig och ytterst naiva individer, eller så ljuger de medvetet i tiggarfrågan. (Det finns givetvis en möjlighet att de är helt ”dumma i huvudet”). Det arbete de säger sig initierat, via samarbetsavtalet kring välfärdsutveckling, barns rättigheter och jämställdhet, tyder på en otrolig okunnighet. Rumänien erkänner inte ens att de diskriminerar romer. Att få den genomkorrupta statsapparaten i Rumänien att ens acceptera att rasismen och problemet finns kräver långt hårdare tag än naiva samarbetsavtal som endast gynnar några karriärsugna byråkrater.

EU måste ställa krav via tunga ekonomiska böter på att Rumänien lever upp till inträdeskravet i EU, att de verkligen står upp för demokratiska grundprinciper om mänskliga rättigheter, en fungerande rättsstat och skydd av nationella minoriteter. ”Att Rumänien inte lever upp till det behöver man bara kasta en blick på närmaste gathörn för att inse”.

Nu är tyvärr även EU en genomkorrumperad byråkrati som inte ens orkar tillse att medlemskapets grundkrav uppfylls. Det som krävs är att svenska politiker har en så stark etisk ryggrad att de utövar press genom att hålla inne en betydande del av de nettopengar vi bidrar till EU med.

De innehållna pengarna använder vi för att tillse att tiggarna (även flyktingar) får sina grundläggande behov tillfredsställda under tiden de är här. Vägrar Rumänien betala för åtgärderna, ja då håller vi inne pengarna för gott och låter EU betala via en kraftigt reducerad svensk medlemsavgift.

Klyftornas och hatets politik går i repris. Människan lär sig aldrig av historien.

Du tror det finns hopp, lilla vän?

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.