Lycka till!

Hon dök ut ur boet och på oprövade vingar hamnade hon rakt i mitt knä. När den första chocken lagt sig vinglade hon vidare och landade bland mina blommande vita smultron, därifrån försökte hon gömma sig i en skreva mellan några stenar. Man kan lugnt hävda att hon mycket fundersamt studerade det gigantiska gubbmonster som riktade en blänkande manick mot henne.

100_6767100_6774

Jag kan bara önska henne lycka till. Det finns många faror som lurar på en ung Blåmes, inte minst de hankatter som stryker runt kattgården i sökande efter en öppning så de kan nå mina löpande honkatter. Förhoppningsvis får hon växa upp och utvecklas till den fullfjädrade skönhet de är, se bara på Maximilian Dorsch underbara fotografi nedan:

ParusCaeruleus

Vi har äntligen några fina sommardagar och det har varit kul att möta alla lyckliga studenter som likt blåmesjuven nu flyger ur boet. Man kan bara önska er alla: Lycka till!

Min ”vita vargvän” tyckte de var lite jobbiga, det var många ungdomar som ville krama om henne, men hon avskyr doften av alkohol och tittade uppfordrande på husse: ”Skall vi inte gå vidare nu?”

Det här med att ”gå vidare”, att utvecklas i positiv riktning är någonting mänskligheten har enormt svårt för. Troligtvis utvecklas människan inte, eller enormt sakta om man ser till vår civiliserade fernissa, vår etik. Vi har enorma problem framför oss, främst behöver vi motverka alla negativa klimatförändringar vår livsstil orsakar, men folk vill ingenting förändra, många väljer den unket rasistiska taktiken att utmåla invandrare/flyktingar och inte minst tiggare som det stora problemet. Det som inte fick hända är på väg att hända igen och de kristet ”goda” står tysta.

”Den stora tragedin, som Martin Luther King uttryckte saken, är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad.”

Vi behöver verkligen också börja prata om vilket ansvar de som står för myterna, hetsen och hatet har, och vi behöver tala högt! Tyvärr påverkas många av de högst tysta och mediokra så kallade journalister som befolkar och styr vår media. De skulle säkert leende referera till effektiviteten om godsvagnarna började rulla igen, fyllda med människor som stämplats som undermåliga. På redaktionerna landet runt flinar de hopplöst outvecklade att vi, nej vi har inget ansvar! De publicerar vilken skit som helst och hjälper verkligen till med att sprida den rasistiska odör som kryper upp ur kloakerna. Ryktesspridningen kring tiggarna älskas till exempel av lokaltidningen Smålänningens redaktion:

100_6778

Det vi ser växa fram är exakt samma hat och hatfyllt ondsint skvaller som blommade i Tyskland åren 1933 och framåt. Sverige har tydligt börjat vandra i gamla hatiska och rasbiologiska spår.

…och vi vet alla att det är ”svennedumokraterna” som går längst fram och sprider sitt medvetet onda gift!

Jag har sagt upp prenumerationen på den centerpartistiska reklamburna skittidningen Smålänningen och de futtiga tusenlappar jag ”sparar” via den åtgärden tänker jag skänka till behövande, till tiggarna.

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!, Natur och miljö. och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lycka till!

  1. arrami54 skriver:

    ”Tras” jag raderade din kommentar enligt din önskan. Du behöver iochförsig inte känna att den var överdrivet personlig, men jag följer din önskan. Du har rätt i att hälsa återigen blivit en klassfråga. De lite högre upp på stegen/hierarkin fick ju hjälp av Alliansen att få det bättre, de fattigaste, de sjuka och arbetslösa m.fl. fick det sämre. En given konsekvens av skattesänkningen på ca 140 miljarder årligen.

Kommentarsfältet är stängt.