Flaggviftningsförbud upprör!

 

Rektorn på Sunnerbogymnasiet ville undvika att ”Sverigevänner” återigen kränkte invandrade ungdomar och förbjöd dem att springa ut med flaggor. Personligen tycker jag han agerade korrekt med tanke på vad som hänt förr, hur ”Sverigevännerna” brukar agera. Och på vilket vis skulle detaljen vara viktig, skolan hissade den svenska flaggan under utspringet/dagen.

Det är intressant att se och höra hur dessa ”Sverigevänner” hävdar sin rätt att vifta med flaggan och slänga kränkande signaler till invandrare/flyktingar. De solkar ner vår nationella symbol och gör den ful.

Det är ofrånkomligen så att ”Sverigevännerna” ÄR rasister och de dras till SD likt flugor till ett augustijäst kadaver.

För övrigt tyckte jag att Åsa Romson (MP) gjorde helt rätt som totalt dissade herr Åkesson!

Det skulle vara positivt om SD och andra falska ”Sverigevänner” läste igenom svensk grundlag och tog sig en funderare över vad den svenska demokratin i grunden står för…

sveriges-flagga1

Det är ett fint land Sverige, låt oss respektera nationen och totaldissa de unkna i SD och liknande grupperingar.

vacce-sepia1b mellan

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Flaggviftningsförbud upprör!

  1. Anna skriver:

    Handlade det verkligen bara om ”Sverige-vänner”? Man kan ju tänka sig att bråk utbryter av flera skäl, tänker t ex på kurdiska flaggan och Palestinas…

  2. arrami54 skriver:

    De lokala erfarenheterna från tidigare här lokalt visar tydligt att det handlar om ”Sverigevännernas” puerila och hotfulla agerande. Men visst kan man tänka sig att även andra grupper reagerar, de du nämner men t.e.x. också de olika nationaliteterna från Balkan. …och skulle någon vifta med en Romsk flagga, då skulle det bli ett djävla liv i byn!

Kommentarsfältet är stängt.