De mentalt obemedlade primaterna dominerar?

mellan

Det tycks mig som om det formligen kryllar av mentalt ”obemedlade” avpälsade primater på vår jord. Det finns så många människor som ingenting förstår och som kryper upp i de falska gudarnas knä i ett puerilt sökande efter tröst. Gud, Allah (= det arabiska ordet för Gud) eller vad du nu kallar din ”gudom” är bara en infantil saga. Den enda äkta guden för det lilla djur som benämner sig vara ”guds avbild” eller homo sapiens är girighetens ”guld”. Värst är det när de obildade mixar sin mentalt obemedlade nivå med religiös hybris (de talar i Guds namn!), utrotningsiver, klimatskepticism och en tydlig rasistisk ton. …men jag tycker i grunden mest synd om ”dem” och mänskligheten. Jag har långt större respekt för en vild varg än jag idag har för ca 95% av mänskligheten och när man läser de infantila små ”allvetarnas” kommentarer i media så blir bevisläget överväldigande, liksom frustrationen:

Man får hoppas att länsstyrelsen kommer med ett snabbt beslut om avlivning av vargen. Vargstammen måste minskas i Sverige till max 100 vargar.
mellan
Denna individ vet inte att inavelsdepressionen i den svenska vargstammen är så allvarlig att en reduktion av stammen till hundra djur är detsamma som en snar utrotning. Han ”talar” helt utan kunskap, vilket är typiskt för alla små ”avpälsade primater” som tror sig veta. Studerar man dessutom den omtalade attacken så tyder mycket på att det kan ha varit en hund. Alla dessa som tror sig veta efter en stunds funderande vid köksbordet är oftast av samma primitiva sort oavsett om vi studerar IS framväxt, den fundamentalistiska kristna högern i USA, varg-/rovdjurshatarna i Sverige eller alla vardagskorrupta. Dessutom är de oftast män med samma ”maskulint kreatriva lösningsformulering”, den att döda.
mellan
Låt oss med naturlig ambivalens vända på deras utrotningsiver och hoppas på en kraftfull viruspandemi, eller att antibiotikaresistensen formligen exploderar, låt oss hoppas att naturen löser problemet innan den här planeten skadas bortom all hjälp…och låt oss hoppas att pandemin inte skadar övriga djur, utan bara tar de mentalt obemedlade män som främst orsakar allt elände.
mellan
Den här ”gleipner” ovan är bara ett exempel i mängden och inte är det vargen som är problemet, problemet är vi, homo sapiens. Det är inte vargstammen som bör decimeras, det finns en annan art som bör minskas kraftigt om planeten skall ha en chans, liksom alla de arter som bebor den. Denna primitiva stam av avpälsade primater skriver och talar ofta vackra etiska ord om demokrati, biodiversitet, kamp mot miljö- och klimatproblematik, jämställdhet med mera…men oftast stannar orden vid att vara en yttre mask för att gynna den personliga karriären. Eller en mental lögn för att säkra biljetten till det religiösa paradiset. Folk är så dumma att de till och med skäller ut meteorologerna om det är dåligt väder…
 mellan
100_6398Untitled
”Bunt ihop dem och slå ihjäl dem!”
Untitled

vacce-sepia1b mellan b

Detta inlägg publicerades i Allmänt om politik., Natur och miljö., Religionskritik, Vargdebatten: och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.