Skatan och Ashera

mellanTeckningen (den är inte klar) föreställer en skata vid namn Picka och gudinnan Ashera. Ashera var Jahves hustru och hennes berättelse borde verkligen intressera svensk skvallerpress (som Aftonbladet!). Hennes berättelse om Jahve och skilsmässan är verkligen högintressant, speciellt när hon berättade om vem Jahve föredrog ! Tror jag stannar där, vill liksom inte trigga det religiösa homohatet i onödan…men jag tycker lite synd om Jahve, han känner sig nog ensam alltsedan ”Rex Mundi” begick självmord 1943 av ren tristess, då han inte kunde mäta sig med människan i djävulskap. Nåväl, bäst är att Ashera själv berättar sin historia.

100_6683bc100_6685

Det här med fantasi är intressant. Studerar man bland annat de individer som samlas runt det politiska kadaver som kallar sig SD så inser man snabbt att de helt saknar den fantasi som är inlevelseförmågans grund. De kan helt enkelt inte känna empati för andra och där ligger grunden för deras rasism. Den pågående ”tiggar-debatten” är ett bra exempel på hur SD-rasisterna fungerar, eller rättare, ett bra exempel på hur de INTE fungerar! En aktiv SD medlem skall omedelbart söka jobb som lägervakt i Nordkorea,( men Tobé får tigga ihop till biljetten!) i ett mänskligt och civiliserat samhälle fungerar de inte.

Det var få ord från den avslutade S-kongressen som berörde, men detta var både sant, rätt och riktigt. Historien har en tendens att upprepa sig och vi, liksom övriga Europa går en mycket trist tid till mötes…

Återigen är ondska det goda och de ”goda” trippar ytterst försiktigt naiva i maktens korridorer ”-Nämn inte rasismens offer, dem det berör, nämn inte romerna!”  Nu, liksom då, skall somliga exkluderas, inte nämnas och helst inte beröras.

100_6683bcgmellanvacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min konst!, Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.