SD, de mentalt tomma ”svennarna”.

mellan

Ni får ursäkta, jag är själv en renodlad ”svenne”, heter till och med Sven i förnamn, jag har tre förnamn. Jag föredrar Thomas (tvivlaren), ty jag tvivlar konstant. Men ibland sätter man trots allt ner foten, bilden är ju ibland djävligt tydlig och någon djävla ryggrad får man ha även om man lever bland lättstyrda evertebrater.

…och en stor del av SD-svenskarna (världsmästarfolket) är fan ta mig helt korkade (läs gärna totalt okunniga och gnälliga orcher ). Att detta så kallade parti samlar dem som står längst till vänster på normalfördelningskurvan när man bedömer deras samlade intelligens enligt principen om multipla intelligenser med mera torde vara mer än solklart:

De följer villigt den lilla diktatorstypen Söder och resten av gänget, helt mentalt och etiskt tomma är de därtill. Björn Söder och övriga i SD:s ledning har en unken syn på ursprung och driver en ultranationalistisk nyfascistisk ideologi vi så många gånger för har sett leda till konflikter, våld, utrensningar. Man måste vara oerhört kall och korkad för att gå på skitsnacket om ”svenskhet” (läs länken!)…och jag undrar stillsamt om inte SD är världsledande i dumhet?

bjornsoder

Skulle man försöka måla Söders och andra små SD-ideologers själar skulle resultatet bli ungefär så här:

fan själv bs

De små unkna själarna är rätt fula och det finns en anledning att ta fram det gamla uttrycket homo homini lupus.  (Läs gärna länken och tänk till!)

Att KD hjälper till att öppna för rasismens vidrigheter förvånar mig inte, de tror ju ”Gud” har en plan och att allt blir bra i det kommande djurbefriade himmelriket…att de ”kristna” ofta går hand i hand med fan själv (SD) är väl egentligen ingen nyhet?

Poeten beskrev detta ynkliga folk väl:

Den här kvinnan köper och köper saker
för att kasta i gapet på tomrummet
som smyger bakom henne”.

Tomas Tranströmer.

Detta historiskt och politiskt helt omedvetna folk (främst östrogenstinna män!) uppfyllda av sin mentala tomhet, köper återigen den i grunden falska nationalromantiska sagan och rasismen växer likt under 1930-talets värld fylld av skuggornas myter. Vi ”svennar” har själva skapat våra problem, de är inte invandrarnas eller flyktingarnas fel.

Vi står med ett gigantiskt skuldberg, över tre tusen miljarder. Vi har byggt upp ett system som i strid med grundlagen gjort bostaden till en investering, inte ett grundläggande behov alla har rätt till. Marknaden styr och effektiviteten i värdeökningen ligger i sällsyntheten, få bostäder och ett enormt otillfredsställt behov gödslar givetvis den falska tillväxten. Vinnaren säljer en tolv kvadratmeter stor ”lägenhet” (bostadsrätt) för tre miljoner! Och givetvis skyddar alla sin investering, vilket innebär att bostadsbristen permanentas och ca en halv miljon svenskar står utan en egen bostad.

Den ekologiska skulden är långt, långt större!

De giriga, narcissistiska, okunniga och gnälliga små SD-svennarna inser inte orsak och verkan och vill givetvis fortsätta överkonsumera med lånade pengar. ” Den som har flest prylar när hen dör vinner!”

De ogina små djävla mentalt linjeavlade Sverigedemokraterna ser bara till sin privata lilla Gud, du hittar honom om du lägger till bokstaven l på rätt plats i ordet Gud.

De ser inte miljöproblemen, klimatförändringar, biologisk utarmning med mera som ett problem, de ser istället budbärarna , för att citera dem, ” miljötailbanerna” som problemet, liksom feminismen och framför allt främlingarna, de enligt SD-folket ”farliga bombbärarna och tjuvarna som våldtar våra kvinnor”. Man glömmer medvetet att våra värsta serievåldtäktsmän alla är/var svennar, Haga-männen med flera och glöm inte Engla-mördaren.

När den politiska verkligheten stelnat till innehållslöst personfixerat maktspel (Idolvinnare ses som experter!), politiken tömts på mycket av sin makt och folk känner sig skräckslagna inför framtiden, då står de där igen, högerextremisterna, konspirationsteoretikerna (media ljuger!), kristdemokrater med flera huvudlösa, de självutnämnda representanterna för folket, beredda att ta över huvudrollerna och peka ut fienderna: De ”dem andra”, flyktingarna, invandrarna, muslimerna, judarna, de homosexuella. Som förra ledaren för Dansk folkeparti Pia Kjaersgaard sa: De nordiska länderna var en idyll tills invandrarna kom och förstörde den.

Hon bygger vidare på en urberättelse, en av de äldsta och falskaste fiktionerna: Den heliga skrift/Bibeln. De andra, det är ormen som slingrar sig in i paradiset och ett sådant kan bara återskapas om ormen drivs bort.

Gud kräver ”renhet”: Gud befallde Mose att utkräva hämnd av midjaniterna. Mose tog sig an uppgiften och samlade ihop 12 000 stridsrustade män, som till en början troget utförde Herrens verk.”De tågade mot Midjan, så som Herren hade befallt Mose, och de dödade alla av manligt kön.” (31:7) Men sedan tycks de ha veknat, ty de nöjde sig med att ta kvinnorna och barnen som gisslan. När Mose fick reda på vad som hade hänt upptändes han av vrede mot härens befäl och sade till dem: ”Har ni låtit alla kvinnorna leva!” (31:15) Sådan flathet var inte förenlig med Guds vilja, och Mose befallde dem att rätta till situationen:

Döda nu alla barn av manligt kön, och döda alla kvinnor som har haft samlag med en man. Men de flickor som inte har legat med någon man skall ni låta leva och behålla för egen del. (31:17–18)

Rasister och den okunniga pöbeln ser inte hur farlig religiös och politisk fanatism är, de ser inte religionens vanvett, de ser inte att den religiösa grundidén är densamma inom kristendom och islam, man hyllar den goda diktatorn. Den starke ledaren (numer utbränd) och de sällar sig istället aningslöst till dessa grupper. Det är fundamentalism som är farlig oavsett religion eller politisk inriktning…

Det ängsliga och fega lilla by-folket vill skydda sitt revir och blundar helt för invandringens fördelar, inför att invandrarna/flyktingar är precis som vi, samma familjeband och arbetsvilja. De ser inte våra problem och att till exempel över trettio procent av sjukvårdens anställda, som läkare, är invandrare. De ser inte att landets kommuner är helt beroende av de arbetande invandrarna för att klara åldringsvården med mera…

…de små ser överhuvudtaget ingenting i spelet mellan orsak och verkan. Dessutom tycks de sakna all den etik och moral som deras ”Fädernas Kyrka” predikar. Vad ni vill att människor skall göra mot er det skall ni också göra mot dem. SD-folket stänger hellre dörren än hjälper någon som flyr från de galna hundarna i IS.

Men invandrare/flyktingar är inga riktiga svenskar, inte riktigt människor som vi…enligt herr SD-Söder.

Och etik är någonting som SD-folket kissar på, revirmarkerar och flinar, de är ju av en tuffare, mer renrasig sort. Mobben inne på Avpixlat brukar ju tjata om inbördeskrig, de vill se oss gå emot varandra med vapen i hand…jaha, när börjar ni?

När författaren till ”Sagan om Ringen” beskrev ondskans folk, då var det den smågnälliga och etiskt fula mentala bilden av en Sverigedemokrat han så tydligt målade upp även om han tänkte på dåtidens rasister och judehatare.

Jag skäms djupt som svensk att SD överhuvudtaget finns som exempel på svensk demokrati i vår riksdag, det här landet är på väg att gå fullständigt åt helvete och hatet kryper återigen fram och visar sitt vidriga tryne. Det är även beklämmande att de tysta, etiskt ”ännaklämda” hycklande små ”tomtarna” inom Svenska kyrkan och frikyrkorna står tysta inför den framväxande rasismen här hemma i lilla Ljungby. Dessutom samarbetar det lilla ynkliga Allianspartiet KD med SD och andra”mähän” för att få mer makt, även om samarbetet är rent tekniskt så är det ändå ett exempel på att ”lika barn leka bäst”. Men ”alla vill till himlen å åka limousine förstås”, därför sysslar de med ”god” tillbedjan, tungomålstal och vänder ryggen åt rebellen Jesus etik. 

Jag ler även lite roat över att Socialdemokraterna äntligen tagit bladet från munnen och säger vad alla bör ha vetat, att SD är en litet skitigt nyfascistiskt parti.

Jag blir alltid lika glad när SD:s små ynkliga rasister får svar på tal och en av de lokalt vidrigaste får svar här:

100_6444

Ingegärds insändarsvar är riktigt bra och det är högst glädjande att människor orkar svara SD:s små sketna ideologer. Jag gör ofta misstaget att svara trollen med trollens språk, men jag ”tyar” fan inte längre att vara sofistikerad och vänlig mot de idioter som hånar godhet, etik med mera och sprider sitt unkna människoförakt. Ge er på ”kulturen” (som religionerna) för fan och ge er inte på människorna!

SD är därtill en grupp kulturföraktare som vill styra kulturen med totalitär järnhand, deras monokultur lär bli av absolut lägsta och sämsta sort.

Jag vill vara tydlig, jag föraktar fullständigt de åsikter Sverigedemokraterna lyfter fram och jag skäms grundligt över att så många går på den lilla nationalistiska och rasistiska vidrighet som återigen kryper fram ur nationens alla kloaker. En lögn är alltid bara en lögn, även om lögnaren ”sjunger vackert” och ingen är så liten som den som föraktar etik, empati och kunskap.

Avslutar med att låta Sveriges blekfeta rasister i SD möta en vacker själ…

Men man får aldrig glömma att politisk omogenhet eller religiös indoktrinering, inte innebär att en individ för övrigt kan vara helt underbar, helt okej som exempel på det vackra lilla djur evolutionen fortfarande bygger.

Det är ingen större skillnad på en schimpanshannes grepp om en påk och påföljande stridsrop för att kalla gruppen till strid, om man jämför med dagens nationalistiska behov av vapenmakt för revirskydd. Studera t.ex. det välkända exemplet kring de tre ”ledande” politikernas grepp om järnstänger för att skydda svenskheten mot en i princip redlöst berusad icke stamfrände (främling). SD står för en primitiv tribalism och är ett levande bevis för att somliga människor står på samma mentala nivå som för ca 20 000 år sedan. Med andra ord, inom SD härskar de riktigt primitiva primaterna! 😉

Untitled

…avslutar med:

God Jul vargen jag

mellan

vacce-sepia1b mellan

Detta inlägg publicerades i Min syn på SD! och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

75 kommentarer till SD, de mentalt tomma ”svennarna”.

 1. styvmorsviol skriver:

  Jag har fått för mig att all uppmärksamhet positiv, eller negativ är till gagn för SD. Jag har två grannar som blir mer, och mer övertygade Sverigedemokrater för varje negativt uttalande, eller negativ skrift. De påstår att det inte finns något annat att rösta på, men jag försöker få dem att förstå att det inte finns ett enda riksdagsparti i vårt land, som är värt att rösta på.
  Svante

 2. arrami54 skriver:

  Det finns nog alternativ att rösta på och SD är bara ett nyfascistiskt ynkligt traditionellt extremhögerparti som inte drar sig för att grundlura sina väljare. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article19968473.ab
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lista-valloften-sd_4153303.svd?sidan=1 (läs hela artikelserien!)
  Ett Sverige styrt av den starke mannen J Åkessork blir ett ytterst otrevligt land för alla som inte blir hans lydiga röstboskap.

 3. styvmorsviol skriver:

  Jag delar din åsikt om SD, men tror att det inte spelar någon roll vad det partiet tar sig för, då medborgarna är innerligt trötta på de övriga partiernas maffialiknande beteende. De partier jag skulle kunna tänka mig att rösta på finns under rubriken övriga.
  Svante

 4. arrami54 skriver:

  Det finns goda anledningar att kritisera övriga partier, de sitter ofta i en högst pueril sandlåda, men att välja ett i grunden nyfascistiskt och rasistiskt alternativ som SD är att medvetet lura sig själv.

 5. styvmorsviol skriver:

  Tyvärr kan jag inte få mina två grannar att tro annat än att SD är ett arbetarparti, och det stör mig. De går inte med på att de skulle vara yttersta högern, och vill jag kunna bo kvar får jag nog sluta med politisk agitation när de är med.
  Svante

 6. arrami54 skriver:

  …jo, du står inför ett klassiskt problem och du väljer själv. Personligen tystnar jag inte, en riktig vän och demokrat kan ta en tuff politisk debatt. Tystnar man så tystar man också demokratins friheter, detta att få tänka fritt, meddela sig i skrift under åsikts-, yttrande- och meddelarfrihet. Demokratin är en mycket ung styrelseform och historiskt har människan alltid levt under hierarki, konungen och ”Gud” bestämmer. Våra ”tama” årtusenden under diktatur och hot, har givetvis format en genetisk styrning hos dem som i den heliga skrift liknas vid de får den gode herden sköter om. Denna genetiska styrning mot tystnad bygger på fruktan. Fruktan är det verktyg de totalitära härskarna använder.

 7. styvmorsviol skriver:

  Jag är rädd att ingen idag levande människa har upplevt demokratiskt styre någonstans på jorden.
  Svante

 8. arrami54 skriver:

  Jag vet iochförsig inte vad ett perfekt demokratiskt styre skulle vara eller var man finner detta, men nog har den nordiska och representativa demokratin fungerat tämligen väl.

 9. Eaqhan skriver:

  Bra skrivet!
  Och eftersom du gillar vargen så får du ännu en länk av mig om vargen:
  http://utlandssvenska.wordpress.com/2014/12/05/vargen-skapar-en-balans-i-ekosystemet/

  /Skvitt

 10. arrami54 skriver:

  Tack! Jo, jag gillar varg, vår älskade tamhunds urfader. En varg är en vild hund, eller tvärtom, en hund är bara en tämjd varg. Precis som vi är maktens tama arbets- och röstboskap! 😉

 11. Eaqhan skriver:

  Fast jag måste rätta dig på en punkt. Man kan tämja ett vilt djur så klart, men hunden är domesticerad, vilket är mycket mera djupgående. Hunden är alltså inte en tämjd varg. Den är helt förändrad. Så det är stor skillnad.

  /Skvitt

 12. arrami54 skriver:

  Sant om man ser till domesticeringen över den långa tid tama vargar vandrat bredvid människan, hunden har vunnit en tydlig förmåga att läsa och lyda oss. Hunden har samtidigt i princip helt förlorat förmågan att samarbeta och jaga i grupp, vilda hundar faller ner i en osund hierarki och har helt förlorat sann samarbetsförmåga, lite som människan blev förändrad, domesticerad, under sina ”herrar”.

 13. Eaqhan skriver:

  Såg du programmet ”Apan som husse”? Ligger kvar på SVT Play. Gå in och kolla. Mycket intressant.

  /Skvitt

 14. arrami54 skriver:

  Du menar: ”Babianen som husse” om aporna som lever med hundar och katter. Högintressant film om tre olika arter som samarbetar. Hundar är som bekant vana vid att ha en primat som husse/matte, men denna vilda form av ”domesticering” har jag aldrig hört om förr.

 15. Eaqhan skriver:

  Ja, det var det programmet jag menade. Mindes bara fel på titeln. Helt nytt för mig också. Mycket intressant!

  /Skvitt

 16. arrami54 skriver:

  Visst är denna typ av naturprogram både intressanta och utvecklande, man lär sig även en hel del om oss själva. 😉

 17. Kicki skriver:

  Jag tycker det är ett hopplöst kapitel det här med politik. Jag kommer inte rösta denna gången. Det får gå som det går. Jag skiter i politik numer. Jag får inget som helst kläm på politiken längre. Det var lättare när jag var yngre.
  Då hade jag en tydligare åsikt än jag har idag. För mig har alltid en form av gemenskap/tillhörighetskänsla ändå varit vad jag sökt, men jag platsar inte, jag vet det då jag alltid varit en outsider. Det säger jag inte för att jag tycker synd om mig själv, utan för jag vet att det är så. Jag ställer till det som fan ibland för både mig själv och andra innan jag insett att det är hos mig problemet ligger. Det är ingen offerkofta jag hänger på mig. Tro mig, det är sån jag blev, när jag inte blev som jag skulle. Folk drar ju sig inte ifrån mig om jag hade varit som ”alla andra” heller för den delen.

 18. arrami54 skriver:

  I ungdomens svartvita-värld är allting lätt, det är när alla gråtoner träder in som vardagen blir tung. Politik är bara uttryck för individers och gruppers vilja och ofta mycket kortsiktigt tänkande i grunden. Livet var underbart, tills man lärde känna människan, visst det finns många underbara individer och du är säkert en av dem (även om din självbild är mörk) men totalt sett är inte mänskligheten direkt mänsklighetens bästa vän.

  Själv har jag gått i vinteride, det är nu jag hänger mig åt den harmoniska meditationens flow och jag bara njuter för varje penseldrag. Må gott och ha en skön Jul-helg. 😉

 19. Kicki skriver:

  Lustigt, jag brukar också gå i vinteride varenda år vid den mörka årstiden och krypa fram i mars när vårsolen lyser upp tillvaron igen. Älskar våren med allt nytt liv och fågelsången.

  Vet du, jag önskar dig en fin jul, och hoppas din målning blir till belåtenhet. Du målar fantastiskt fint. Liksom min son, hans dröm var alltid att måla. Jo, han är precis som du en fantastisk färg och glädjespridare.
  Det du spred din glädje med till mig var din starka drivkraft för vargen, detta vackra djur, våra hundars förfader. Jag blir så matt när de ska reduceras. Även om jag troligtvis aldrig får se någon i vilt tillstånd så hade jag hoppats att de kunde fått bli en livskraftig stam framöver. Visst, man måste ju även ha jägare på två ben, men vargstammen skapar ju ändå än balans i naturen som jag hade hoppats på. Men allt är väl relativt eller.. jag vill ju även att samer, romer och andra minoriteter ska få leva så som de vill. Ett liv i frihet. En gång så önskade jag att både du och skvitt skulle ta över politiken, minns du det? Jo.. drömma kan man ju ändå få göra va! 😀

  Ha det bäst varghjärta.
  Julkram

 20. arrami54 skriver:

  Tack och detsamma!
  Jag arbetar också lite med att sammanställa min bok om varg, det är femtio A4-sidor som är relativt klart, vill bara jobba med ”flödet” eller ”melodin” så att allt blir lättläst och underhållande samtidigt som det kryllar av fakta och hänvisningar till spetskompetens. Listan på källhänvisningarna lär bli tjockare än boken. 😉

  Den goda världen hittar vi , som tur är, i våra drömmar…kryper in i mitt vinteride igen!

  Kram.

 21. Kicki skriver:

  Jo, det är väl så Thomas. Själv är jag ganska trögfattad på vissa områden och förstår alltid budskap för sent. Borde stannat inne i mitt ide, men kryper ut ibland för att äta.

  Jag är precis som du en tvivlare, och fan vet om jag inte borde stannat kvar på en komvuxkurs jag gick en gång… om inte annat för att för en gångs skull slutföra grundskolans ABC.

  Jag brukar avsluta saker jag påbörjat. (praktiska) Tyvärr var det värre med skolan. (teoretiska)

 22. arrami54 skriver:

  …vi är alla likaOlika och våra erfarenheter, kunskaper, med mera varierar i en unik mix som är vi som individer. Livet är en ständig vandring på ABC-stigen, det livslånga lärandet, ingen når all kunskap, vi kan bara samla på oss den vi hinner med.
  En tvivlare skall man alltid vara! 😉

 23. Kicki skriver:

  Måste fråga..hur många generationer bakåt räknas för att betrakta sig som en renodlad svenne?

 24. arrami54 skriver:

  Det anser jag att var och en får definiera, ”svenne” är nog inte så svårt att bli (?), det är väl en känsla hos individen. Att jag räknar mig dit beror enbart på att jag kivas lite med SD och att jag har rötter här så långt tillbaka jag kunnat spåra, vilket är detsamma som senare hälft av 1600-talet. Men ärligt talat känner jag mig mer som Smålänning och Sverige ser jag mest som ett bihang till Småland! 🙂

 25. Kicki skriver:

  Bra svar. 🙂

 26. Eaqhan skriver:

  Det är säkert stor skillnad mellan vad SD-ledarna verkligen vill med Sverige och vad som får så många att rösta på dem.
  Denna diskrepans kan förklaras med att sympatisörerna är okunniga både vad gäller historien, samhället och politiska ideologier samt dessas mål. Dessa sympatisörer saknar intellektuell elegans och förmåga att tolka helheten och fastnar för detaljer och låter dessa styra sina val.
  Det är de okunniga och debila som SD surfar fram på.
  Men det finns också undantag. De som vet att deras välstånd ökar ytterligare om vanligt folks rättigheter kläms åt ännu mer och om de ges än större befogenheter att utöva sin repression på dem som strävar efter större jämlikhet i samhället.

  Det tragiska är att vi som försöker upplysa de okunniga om vad SD står för läser inte texter som den du, jag och många andra skriver. De läser knappast något alls. Och därför når vi dem inte. Frågan är alltså hur man ska hantera dessa enfaldiga och förståndssvaga illitterata och okunniga människor som handlar utifrån reptilhjärnan istället för högre intellektuella kortikala centra och som inte förstår vad jag just har skrivit.

  Jag ser det som ett hopplöst läge. Ett slags moment 22. För att få dem som inte fattar att förstå krävs att de över huvud taget läser något. Och de läser inte det vi skriver. 😦

  /Skvitt

 27. arrami54 skriver:

  Delvis sant, din beskrivning av SD:s följare köper jag helt, men nog både läser de och skriver…se på hatsajten Avpixlat m.fl. Dessutom skriver de ner sina små hatiska ”sagor” i insändarform i lokaltidningar och där får man aktivt motargumentera dem. Att de är anti-intellektuella och står långt till vänster på normalfördelningskurvan, oavsett intelligensform och EQ, är solklart, även om det finns de undantag du pekar på.
  Problemet är klassiskt och genomgående för hur den rasistiska unkenheten överlevt över tid…och någon saklig bot finns inte.
  Vi är i stort sett överens, men jag vet inte vad man bäst gör för att stoppa skiten…det är bara att kavla upp ärmarna och fortsätta ta striden. 😉

 28. Eaqhan skriver:

  ”… men nog både läser de och skriver…”. Jodå, det finns de som verkligen är pålästa och vill ha fascismen. De kan vara väldigt produktiva på sociala medier. Men de flesta som sympatiserar med SD tror jag faller inom ramen för min beskrivning.
  I och för sig skulle det behövas mycket mer forskning på området. Dock finns i alla fall något att gå på, vilket jag nämner i detta inlägg: https://eaqhan.wordpress.com/2014/08/24/rasist-och-hogerorienterad-lag-iq/

  /Skvitt

 29. arrami54 skriver:

  Jo, din analys är korrekt om man ser till flertalet och ditt inlägg visar ju detta tydligt!
  ”Konservativa idéer bygger på enkel struktur och ordning att hålla sig till. Allt är inrutat och förklaras i svart-vita termer som är lätta att förstå. Men vi lever i en komplicerad värld, som inte låter sig beskrivas så enkelt. Och har man då låg IQ tilltalas man mera av det enkla än av det komplicerade. Enligt forskaren och psykologiprofessorn Dr. Gordon Hodson visade en studie, publicerad i Psychological Science, att ”människor som får låga poäng på IQ-test i barndomen utvecklar med större sannolikhet fördomar och politisk konservatism som vuxna.” /”
  Det är med fog man kan benämna SD som en förkortning för SvenneDumokrater! 🙂

 30. Eaqhan skriver:

  Just så! Låg bildningsnivå och IQ leder till större benägenhet att falla för reaktionära lösningar och förklaringar.

  /Skvitt

 31. arrami54 skriver:

  Exakt! 😉 Det räcker oftast med att se en SD-individ i ögonen för att förstå att det finns ”inga indianer som styr kanoten”…med andra ord, det är tämligen tomt bakom de ögonen! 🙂

 32. Eaqhan skriver:

  Jag och en vän diskuterade just en sådan person igår som vi gemensamt känner. Hon är ganska korkad, inte bara när hon försvarar SD på nätet utan även i övrigt. Men hon är inte bland de värsta SD-försvararna som ju försöker missförstå varenda bokstav.

  Vad sägs om detta, när det gäller tjejen ovan och begåvning?

  Hon ser bra ut, välsvarvad kropp och är drygt 30. Av skäl jag kan ana mig till kan hon inte skapa en varaktig relation till en man, men vill så gärna.
  På olika sociala media skrev hon att hon behövde en man i sitt liv. Hon kompletterade med bilder på sig själv, hårt sminkad, lättklädd, i underkläder, förföriska gester och poser.

  Hon fick tusentals svar, men undrade varför inga män var seriösa! 🙂

  Kan man inte dra så enkla slutsatser, hur ska man då kunna dra politiska slutsatser?

  /Skvitt

 33. Eaqhan skriver:

  BSS är ju partiets föregångare.

  /Skvitt

 34. arrami54 skriver:

  …jo, jag har mött några likartade kvinnor, gissa om man kvickt flyr fältet?! 🙂 Det du beskriver är exakt det jag menar med individer till vänster på normalfördelningskurvan, de vill så gärna förstå orsak och verkan, men saknar verktygen…verktygslådan är tom!

 35. Eaqhan skriver:

  Ja, bilden tål att tänka på och fundera kring och jag hoppas folk gör det. Din länk kompletterar bra. Jag kan bjuda på en annan och den går på sätt och vis djupare. Men så är det ju också en annan skola bakom.
  ”Sverigedemokraterna talar gärna gott om den svenska välfärden och folkhemmet och försöker framställa sig som ett parti för arbetare. Men bakom folkhemsfasaden vilar Sverigedemokraterna på en djupt socialkonservativ grund där arbetarna ska vara lojala mot sina arbetsgivare och veta sin plats i samhället. Kommunistiska Partiets ordförande Robert Mathiasson granskar Sverigedemokraternas historieskrivning där klasskampen avlägsnats och presenterar SD:s anfäder bland det tidiga 1900-talets socialkonservativa överklass.” Läs resten här: http://www.proletaren.se/inrikes-politik/lojala-arbetare-och-falskt-folkhem

  /Skvitt

 36. Eaqhan skriver:

  Det är ruskigt med politiker som kan förneka något alla känner till. Men än ruggigare att folk trots det ger sitt stöd åt en sådan politiker.

  Här publicerade jag bilden: https://eaqhan.wordpress.com/2014/12/16/sverigedemokraternas-idevarld/

  /Skvitt

 37. arrami54 skriver:

  Den var bra!!

 38. arrami54 skriver:

  Jo sant, att den socialkonservativa och så kallade ”kristna” högern går nära SD styrks av dagens utspel från KD: http://www.dn.se/val/nyval-2015/sverigedemokraterna-valkomnar-kd-forslag/
  Att KD som hyllar den stora diktatorn i skyn spelar på främlingsfientligheten och ser människor som ett problem borde inte förvåna, religion är ju en lika sjuk saga som rasismens ideologi.
  De ”kristna” vill svälta ut flyktingarna och sänka dagspenningen på fantastiska 71 kronor till…ja, vad, 25 kronor eller 70,50 kronor? http://www.aftonbladet.se/kultur/article20042751.ab

 39. Eaqhan skriver:

  Ja, tom verktygslåda! 😦
  Beklagligt och tragiskt.

  /Skvitt

 40. Eaqhan skriver:

  Tack min vän!

  /Skvitt

 41. Eaqhan skriver:

  Tack för länkarna!

  /Skvitt

 42. arrami54 skriver:

  Detsamma!!

 43. arrami54 skriver:

  Det är jag som skall tacka för alla kloka ord, bild och länkar! 😉 Tack!

 44. arrami54 skriver:

  Exakt, tragiskt och högst beklagligt.

 45. Eaqhan skriver:

  Vi kan väl tacka varandra för varandras bidrag! 😉

  /Skvitt

 46. arrami54 skriver:

  Exakt, klok lösning broder. 🙂

 47. Eaqhan skriver:

  😉

  Nytt inlägg snart. Ska bara sova en stund först innan jag publicerar.

  /Skvitt

 48. arrami54 skriver:

  Har läst, gillar och gillat! Det är bra skrivet, hoppas att inlägget blir läst av många!

 49. Kicki skriver:

  Jag blir förbannad när jag läser dina rader, oavsett vem du riktar dem till. ;-P

  Du skriver: ”Det tragiska är att vi som försöker upplysa de okunniga om vad SD står för läser inte texter som den du, jag och många andra skriver…”

  Dina ord är lika ”bänga” som ngt annat om du förväntar dig att ALLA läsare ska uppfatta din text ( även andras texter…?! bah, bara det…) så som du vill! Hallå eller?! Vem är du att avgöra vad som är rätt eller fel för enskilda individens uppfattningsförmåga? Ska folk samlas i grupp och läsa text i kanon, tycker du? och sedan förhöra varandra ingående så att ingen fått en annan (fel?) bild av DIN text.

  Jag delar flera av SD:s uppfattningar likväl som jag delar massor i vänsterns. Det är svårt som sjutton det här med politiken.. för även inom SD råder det delade meningar i sakfrågor.. vilket jag förmodar att det inte gör hos ”DINA” partikompisar. Rätta mig om jag har fel?! 😉

 50. arrami54 skriver:

  …haha…jo, bli förbannad om det roar dig, du styrker att mina ord ”rör om i grytan”, vilket är syftet! Jag vet vad jag skriver och står för det, däremot står jag inte för läsarens individuella tolkning av mina ord. 😉 Vad som är rätt och fel får varje individ ta ställning till, uppenbarligen tycker en del att exkluderande rasism är rätt, jag tycker det INTE! Vill du skydda nationalistisk rasism av den typ SD står för , så gör så, ditt val. Men skriv inte mig på näsan vad jag skall ha för åsikter. De som följer SD ÄR anti-intellektuella småfånar som tror att allt blir bra om man rensar ut de som är av fel härstamning, vi har sett konsekvenserna av rasismens fula tryne förr…vill du ha en repris på hatet och tända utrotningsugnarna igen?
  Politik är inte svårt, det handlar om att välja vilket samhälle man vill ha…svårare än så är det inte och jag vet inte på vilket område SD har rätt, abortmotståndet? Hatet mot feminismen, att kvinnor skall ha samma rätt som män? Främlingsfientligheten och rasismen? Den socialkonservativa nationalismen?
  Jag följer ingen flock, även om jag röstar på V står jag inte för allt som partiet bär fram och givetvis finns det alltid variation i synsättet. Om du har problem med mina ord om normalfördelningskurvan så vill jag fråga, är alla berättigade till högsta betyg eller finns det okunnighet och ren dumhet?
  Jag skiter högaktningsfullt i vad ”folk” tycker om mina ord, jag saknar idag helt tilltro till den ”dumma apa” som kallar sig ”homo sapiens” (den visa människan). Vi kommer inte att klara några av våra stora problem just därför att djuret människan är alltför okunnigt, girigt och tror på ”tomten” (läs Gud). Vi enas inte ens om att arbeta för att stoppa klimatförändringarna, vilka kommer att slå hårt mot hundratals miljoner människor om några få årtionden.
  Människan kommer inte att ta itu med problemen på ett sakligt vis, de kommer återigen att börja kriga, skylla på ”dem” med annat ursprung och sprida det klassiska hatet…

  En God Jul önskar jag dig! 😉
  Avslutar med lite kul läsning kring en ”ledsen Björn”: http://viralt.aftonbladet.se/se-hanen-mot-bjorn-soder-som-gor-succe-pa-twitter/?%23xtor=AD-500-aftonbladet-TF_sociala_medier_artiklar-Lista-svd–

 51. Kicki skriver:

  .. i ärlighetens namn så avskyr jag rasism, men jag vet ju att den även är från båda håll. Jag avskyr att jag inte ska få kalla chokladbollen för negerboll, jag är så himla trött på massor av sådana där små petitesser, vilka jag är ÖVERTYGAD om att inte de färgade (negern) ens har problem med. Det som är rasistiskt det ligger påhopp tonfall och mimik anser jag. Men visst, även jag har anpassat mig till vissa saker. Jag hade själv svårt för ”utlänningar” till en början. Tills jag lärde känna dem. Det är ingen skillnad på människor. Alla är lika onda/goda.

  men hur sjutton ska man göra, man måste ju vara ond ibland, och god ibland. Vi är ju stöpta sådana. Jag delar din uppfattning i massor med saker. Lättast är det när du pratar varg. Politik är skit för det handlar mer om människor. Var ska man dra gränsen. Är det bäst att blunda och bara peka ut ett folkslag som ska väck… Fan vad jobbigt det är. Därför kan jag ibland hålla med om att man inte bara kan vräka in folk här utan kanske hjälpa dem på plats. Jag bryr mig inte om ifall det kommer mer folk hit, för jag anser också det finns plats. Men jag tycker synd om dem som blir sittandes någonstans på nån förläggning. Folk blir knäppa av att vara sysslolösa… eller?! Ja, jag vet varken ut eller in snart. Det enda jag tycker är att alla kan ju inte fly hit. Låt dom som bor här ta hit sina släktingar, men sen måste man kanske se till så krigena tar slut. För det är väl ändå så att ingen vill fly från sina nära och kära och från sina hem. Det är ju de styrande som ställer till det hela tiden. Men jag har ingen lösning på problemet. Folk får väl ge fan i att bråka. Men inte ens på gården kan ju folk hålla sams alla gånger, inte ens jag kan vara god alla gånger. Hur tusan ska man då komma till rätta med problemen över hela världen. Har du några svar? Jag vill flytta till Yellowstone eller Klippiga bergen eller nån annan plats där jag kan leva med vargar. Men de skulle käka upp mig de med, för jag kan inte samarbeta i grupp. :-/

 52. Kicki skriver:

  Vet du. Finns det någon som är helhjärtat god. Så fan heller. Jag tycker Björn Söder är besvärlig många gånger i sina uttalanden. Visst gör jag det. Jag gillar inte att man dömer ut hela grupper. Det är där jag ”faller” i mina diskussioner. Jag anser även att när vänstern kastar gatsten på sina motståndare, så tycker jag de är för djävliga. Jag hatar våld. Jag ska ha min sk. goda jul för mig själv. Jag platsar inte nån stans. Jag tycker att mobbing, oavsett är för djävligt, men inser att vi ALDRIG kommer kunna stoppa den. Ungar lär av sina föräldrar och så fortsätter det i generation efter generation. Jag ser ingen lösning på nåt. Jag mår lika illa av att se folk råka illa ut oavsett vem det gäller. Sen kan jag själv gapa och svära när det inte går som jag vill… suck.

  God jul…

 53. arrami54 skriver:

  Svarar på denna och din föregående kommentar här.
  Varför är det viktigt att kalla en chokladboll för en negerboll, för att vi gjorde så förr? Hur vet du att ordet inte sårar en mörkhyad?
  Det är sant att alla har goda och onda sidor, men skall man inte sträva efter att ”slipa stenen” och bli godare? Är det inte bara en ursäkt att gömma sig bakom att alla är onda?
  Om du avskyr rasism så undrar jag vad som är så djävla bra med SD och vurmar du natur/miljö/klimat så borde du vara medveten om att SD överhuvudtaget inte har någon miljöpolitik…det enda de har är hat mot dem med annat ursprung än det svenska…
  När SD vänder sin avsky mot de som flyr från krigets fasor i Syrien och vill stänga gränsen så agerar de som de män/kvinnor som slänger igen dörren när en kvinna söker hjälp för att undkomma våldtäktsmän…med ursäkten att det är för dyrt att bli inblandad. Så låga är SD och det partiets sympatisörer/väljare. De blundar inför andras fasa bara för att de är bekväma, okänsliga och extremt ynkliga.
  Och detta med att hjälpa i närområdet, vilket skitsnack…länderna i närområdet knäar under miljoner flyktingar. Du menar att vi skall stå och se på och uppleva kriget som ”underhållning” på distans?

  God Jul!

 54. arrami54 skriver:

  Se svar under din följande kommentar ovan! 😉

 55. Kicki skriver:

  Som svar på dina frågor.
  1. Vill du ha en repris på hatet och tända utrotningsugnarna igen?
  Svar: Nej, det vill jag absolut inte.

  2. ”Om du har problem med mina ord om normalfördelningskurvan så vill jag fråga, är alla berättigade till högsta betyg eller finns det okunnighet och ren dumhet?”

  – Ja, det finns okunnighet och ren dumhet. Det finns belästa, det finns de som borde lyssnat och läst på bättre, det finns lika många svar på den frågan

  3. Jag har alltid velat motverka klimatförändringarna, men ibland är tala silver och tiga guld. Hur sjutton ska man veta hur man ska vara? Det är i sig ett moment 22 som precis allt annat.

  4. Vargen är ingen elak jäkel. Det svär även jag på. Men finns det ingen mat att äta för den så äter den vad som finns till buds. Även en människa blir ”hungrig som en varg”. Se bara på kannibalerna…

  5. Nä vet du vad, jag hatar rasism, vi hade flera bra slovaker på vårat jobb som andra retade sig på. Folk snackar så mycket skit, de anklagar utlänningar för att inte klara av att köra lastbil på vintervägar. Sätt rasisterna i bilar utan riktiga däck så får de själva se. Jag är övertygad om att det är bullshit att de skulle vara sämre. Våra slovaker var duktiga som tusan. Och hur ser landskapet ut i slovakien. Bergit och klippigt som tusan. Det är snåla eller fattiga åkare i de länderna som inte har råd till däck kanske..jag vet inte. Men att säga att nordbor är bättre än slovakerna tror jag inte ett skit på. Det handlar om vad åkarn kostar på dem. Flera av dem på jobbet var superduktiga och riktiga solstrålar. Nä..jag fixar inga val av folkgrupper. Det finns så jäkla många fula äckliga rötna skithål till svenskar med. Jag röstar blankt rätt av i nästa val. Helvete säger jag bara.. Personval hade varit på sin plats.

 56. Kicki skriver:

  Äh… har du hört låten med ELO.

  Ticket to the moon…

 57. arrami54 skriver:

  Ja, den har jag hört…och p¨å tal om SD, kolla in hur kriminella de är: http://www.aftonbladet.se/kultur/article20042384.ab

  Nu tar vi helgvila! 😉
  God Jul!

 58. Eaqhan skriver:

  Jag menar att de allra flesta som röstar på SD gör det för en frågas skull. Men de får hela paketet på köpet och de har inte koll vad det är i detta paket. De har ingen koll på att de är de största förlorarna när man ser på partiets politik i stort. Det är ingen åsikt. Det är ett faktum. Och jag önskade att dessa personer faktiskt kom till insikt om saken.

 59. arrami54 skriver:

  Den insikten får du dem tyvärr aldrig att nå. De köper bara den enkla lösningen, att allt som är fel, är invandrarnas fel!

 60. Eaqhan skriver:

  Ja, tyvärr.

  /Skvitt

 61. arrami54 skriver:

  …så är det och därför känns allt hopplöst ibland.

 62. Eaqhan skriver:

  Men man måste kämpa i alla fall.

  /Skvitt

 63. arrami54 skriver:

  …jo, annars riskerar man att förlora sin själ och bli en tyst mus i mängden. 😉

 64. Eaqhan skriver:

  Javisst. Och det vill man ju inte.

  /Skvitt

 65. arrami54 skriver:

  …nä. Jag sände en länk till inlägget till den lokala SD-klubben och önskade dem en god Jul. 😉

 66. Eaqhan skriver:

  🙂

  God jul på dig!
  /Skvitt

 67. arrami54 skriver:

  Detsamma!
  Frossa lite svenskt lagom nu… 🙂

 68. Eaqhan skriver:

  Gilla inte julen så någon frossa blir det inte.
  /Skvitt

 69. arrami54 skriver:

  Håller med, ser mest Julen som någonting som stör min sköna vardag! 😉

 70. Eaqhan skriver:

  Ja, ungefär så. 🙂

  /Skvitt

 71. arrami54 skriver:

  Håller med ”kao”: Lev och låt leva! Jag har noll intresse av andras sexliv, undantaget dem jag blir intresserad av! 🙂

  …önskar er ett Gott Nytt År.

Kommentarer är stängda.