SD är intoleranta rasister.

mellan

Man behöver inte följa partiets sympatisörer speciellt intensivt för att snabbt se det som forskare nu tydliggjort, SD är intoleranta rasister och ofta dem i samhället som står längst ut till vänster på normalfördelningskurvan och detta oavsett vilken intelligens som positivt dominerar hos dem. De är helt enkelt den lite ”dummare” delen av befolkningen.

Att det kryllar av uteslutningar och rasistiska uttalanden bland SD-folk är ingen tillfällighet och att partiet försöker dölja sin rasism via en falskt påklistrad tolerans (antirasism) är ytterst lätt att genomskåda.

SD:s väljare, sympatisörer, företrädare och medlemmar skall behandlas som de rasister och intoleranta antidemokrater de är, vill de ha konfrontation, så ge dem det!
Stödet för SD är knappast alls förknippat med individernas missnöje med det politiska etablissemanget. Däremot finns det ett mycket kraftigt samband mellan negativa attityder till minoriteter och röstande för SD. Värt att notera är att dessa figurer baseras på statistiska modeller som samtidigt kontrollerar för individers ålder, kön, utbildningsnivå och yrke.

Vår studie uppmärksammar således två viktiga förhållanden: (1) Det som är utmärkande för SD-väljarna är deras extremt intoleranta och främlingsfientliga attityder och (2) att SD-väljarna inte skiljer sig nämnvärt från övriga väljare vad gäller missnöje med det politiska etablissemanget.”

SD representerar det vidrigaste hos människan, de bär alla en ton av hatet och är alltid bara små homo homini lupus…och ytterst är de extremt farliga. De skall handhas efter förtjänst.

mellan

de brinner för sitt hat

mellan

Varje kristen (människa), som blint och tyst ansluter sig till majoritetens (gruppens) åsikter och av blygsel och rädsla slår in på minsta motståndets väg för att vinna mängdens gillande, är en slav, intellektuellt och andligt ofri. (Martin Luther King Jr).

Dessa ”medmänniskor” saknar inte bara etisk resning, de saknar ofta och totalt de viktiga källkritiska verktygen/kriterierna och luras därför lätt med i okunnighetens rörelser, till exempel de rasistiska/främlingsfientliga grupperingarna. Tidspilens cirkulära spiralform har blåst åt höger en lång tid, de historiska reprisernas tid är här igen. Många drar sig mot konservativ höger, den socialkonservativa högern, nationalismen och rädslan skördar sina små segrar igen.

Tiggarna är kriminella skvallras det återigen, en billig lögn, en psykologisk undanflykt för att slippa engagera sig i kampen mot rasism och fattigdom. Egoismens och girighetens falska rädsla växer och kräver tiggeri-förbud.

SD kräver assimilation och jag tänker på det partiets följare/sympatisörer. Handlar det om assimilerad/domesticerad röstboskap som lite/inget förstår kring orsak/verkan? Varför fruktar de flyktingbarn och fattiga tiggare så starkt?

Vad menar SD egentligen med assimilation? Att vi likt hur vargen blev hund, tämjs och domesticeras till att bli svenskar enligt deras definition? Hur definieras en ”äkta” svensk? Hur skall SD skapa dessa svenskar, via linjeavel och propagandastyrd kulturassimilation? Vilken roll skulle ”Fädernas kyrka” få, att likt inom islam styra kvinnorna mot hemmet, mot moderskapets heliga syssla och bort från feminism, aborter och annat skadligt? Skall kvinnor bli en väl assimilerad och tyst bekvämlighetsboskap för/till mannen igen?

Människor spelar rädda inför den vilda hunden vargen och säger sig fruktar hans tänder, jag pekar på människans psykologiska våld som rasism, mobbning, exkluderande social uteslutning. Människans förkärlek till vald okunnighet, alla människans vapen, som kärnvapen och frågar: ” – Vem är farlig?” Vad är farligt, det okända? Främlingen? Det vilda? Vild betyder otämjd, fri. Fri är man i tanken, man går inte på slavens lögner om faran och man köper inte hatets små dogmatiska myter, skrönor och fördomar.

Personligen känner jag bara avsmak när jag hör och läser ”bananlådetejparförbundets” puerila, oetiska och okunniga retorik. De leds också av medvetet mentala vidrigheter och idéer ur mänsklighetens mest unkna vrår.

”Samme Mattias Karlsson som på 90-talet gick fackeltåg till Esaias Tegnér-statyn i Lund, hedrade stupade karoliner och hurrade för kung och fosterland. Samme Mattias Karlsson som grundade kulturföreningen Gimle (för övrigt namnet som norske nazistledaren Vidkun Quisling hade på sin villa i Oslo) tillsammans med Erik Almqvist för fem år sedan utifrån analysen att en större samhällsförändring inte enbart kan äga rum i parlamentet, kampen måste också äga rum på arenor som föreningslivet och kulturområdet. Samme Mattias Karlsson som företräder ett parti med rötter i den nynazistiska rörelsen på 80-talet.” / Gabriel Byström

Läs hela artikeln.

Untitled

vacce-sepia1b mellan b

Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till SD är intoleranta rasister.

 1. arrami54 skriver:

  Tack för tipset, intressant läsning om spetsforskning kring varg.

 2. linda skriver:

  du är för hejig du pojk

 3. Matilda skriver:

  Hej!
  En fråga: Känner du till partiet ENHET?
  Om så, varför inte rösta på dem i nyvalet?
  Om inte, kolla in hemsidan http://www.enhet.se
  Ett kärleksfullt parti som bedriver ”politik på människans och naturens villkor”
  Mvh
  Matilda

 4. arrami54 skriver:

  Tack för lästipset!

 5. arrami54 skriver:

  Än en gång, tack!

 6. arrami54 skriver:

  Skall läsa på, verkar vettigt till skillnad från SD som antagligen knappt kan stava till miljöpolitik än mindre forma någon.

 7. arrami54 skriver:

  …jo, men hade du skrivit: ” du är för hejig du gubbe” så hade du varit lite närmre sanningen! 😉

 8. arrami54 skriver:

  Typisk reaktion, dåligt tränade hundar släpps i vargrevir av infantila ägare som tar en högst medveten risk…men det är alltid bara vargens fel!

 9. Eaqhan skriver:

  Välskrivet som vanligt!
  /Skvitt

 10. arrami54 skriver:

  Jag tackar med en bugning.

 11. Eaqhan skriver:

  😉
  Och trevlig helg!

  /Skvitt

 12. arrami54 skriver:

  Helt korrekt analys! Jag citerar lite ur ditt inlägg:
  ”Samme Mattias Karlsson som på 90-talet gick fackeltåg till Esaias Tegnér-statyn i Lund, hedrade stupade karoliner och hurrade för kung och fosterland. Samme Mattias Karlsson som grundade kulturföreningen Gimle (för övrigt namnet som norske nazistledaren Vidkun Quisling hade på sin villa i Oslo) tillsammans med Erik Almqvist för fem år sedan utifrån analysen att en större samhällsförändring inte enbart kan äga rum i parlamentet, kampen måste också äga rum på arenor som föreningslivet och kulturområdet. Samme Mattias Karlsson som företräder ett parti med rötter i den nynazistiska rörelsen på 80-talet.” / Gabriel Byström

  Läs hela artikeln.

Kommentarsfältet är stängt.