Bananlådetejpare och SD.

mellan

Som på många andra platser växer de små rasistiska bananlåde-tejparna i styrka här i Ljungby, det är tragiskt att se, läsa och höra dem. De ledande respektlösa ”tissel-tassel”,  myt, skvaller och fördoms-spridarna här lokalt är män, men män är ofta de största ”skvallerkärringarna”, de små är så östrogenstinna att de gnällexploderar av pur skräck om de ser en individ från MENA. Konstant rädda är de dessutom, så rädda att tre män måste beväpna sig med tunga järnrör mot en svårt berusad individs retoriska försök att överhuvudtaget få fram ett ord.

Det är alltid den fegt tysta massan av domesticerat röstboskap som är den farligaste gruppen, det är dem som lämnar ”kyrkan” när kyrkan gör rätt…som att till exempel hjälpa fattiga romer.

Gruppens förkärlek till falska myter, fördomar och illa dold rasism rimmar väldigt illa med ord som att du bör göra mot andra vad du vill att de skall göra mot dig.

Den tysta gruppen som gömmer sig bakom orden ”en svensk tiger”, är och har historiskt varit hatets och homo homini lupus bästa vänner. (Du kan byta ut ordet svensk till vilken nationalitet som helst, gruppen tysta finns överallt).

De massmord och etniska rensningar vi sett hade inte varit möjliga utan den stora tysta gruppens hjälp. Nazisterna hade aldrig kunnat genomföra sina massmord på judar, romer, socialister, kommunister, sexuellt avvikande, utvecklingsstörda, mentalt sjuka o.s.v. utan denna grupps aktiva stöd. Den tysta och allmänt fega gruppen bär ofta fördomar, men främst hjälper de till eftersom de tror det är minst farligt att lyda, att det är bekvämast och mer/mest lukrativt att samarbeta med fascismen/rasismen.

De som gjort motstånd har alltid setts som ”störande”.

Varje människa, som blint och tyst ansluter sig till majoritetens åsikter och av blygsel och rädsla slår in på minsta motståndets väg för att vinna mängdens gillande, är en slav, intellektuellt och andligt ofri. Dessa ”medmänniskor” saknar inte bara etisk resning, de saknar ofta och totalt de viktiga källkritiska verktygen/kriterierna och luras därför lätt med i ondskans rörelser.

Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad”.

Jag råkade stå nära en av dessa ”Sverigevänner” i kön på Ica här hemma i Ljungby, av en slump råkade en ytterst kort stund jag få se in i mannens öra och jag log av svag chock när jag även kunde se ytterprofilen av motsatt öra, jag såg rakt igenom. Det hat som rinner ur ”Sverigevännerna” är alltså kondensen som bildats i det ruttna hålrummet?

När man läst kommentarerna på Avpixlat en tid, ja allt sedan hatsajten skapades efter PI, den politiskt inkorrekta bloggen, så vet man att de drömmer om inbördeskriget. Kriget som skall rena Sverige. När jag läser de små skärt linjeavlade och lätt inavlade idioterna är det nästan så jag önskar att de sätter igång…

Jag och min älskade morgonstjärna skulle kunna återvinna dem till någonting nyttigt och  mänsklighetens enda gud finner du om du placerar in ett l på rätt plats i ordet gud! Röstboskapen, de människor som likt hunden formats till tyst lydnad är de farligaste. Ni har hört uttrycket ”en svensk tiger!”. Tyvärr är den idén en stark ledstjärna för många, även utanför våra gränser.

Precis som de små muslimska männen i IS är de i ”bananlådstejpare förbundet” styrda av frustrerad rädsla och köper allt den utbrände ljuger ihop om antirasism som metod för renodlad rasism. Det är verkligen demokratihatande röstboskap som drömmer om ägd bekvämlighetsboskap, en feministiskt omedveten kvinna.

Presidenten i Turkiet slog nyligen fast att religionen har pekat ut kvinnans plats i samhället: som moder. ”– Vissa människor kan förstå detta, medan andra inte kan det. Du kan inte förklara detta för feminister, för de accepterar inte konceptet moderskap”, förklarade han. Erdogan hävdade också att det inte går att behandla kvinnor likadant som män, eftersom det går emot ”naturlagarna”. Små män som fruktar jämställda kvinnor är lika roande, som ynkliga, var man än finner dem. Religionen pekar i mäns riktning, den är skriven av män som vill ha sitt tämjda, lydiga bekvämlighetsboskap i fred. I Sverige är bilden tydlig om du studerar de två socialkonservativa partierna SD och KD, de vill så gärna få kvinnan lydigare, bl.a. via samvetsfrihet och begränsad aborträtt.

Små män är sig lika världen över, de är ”konungen” och kvinnan är bara en hora, ett vandrande ligg. Undantaget lilla mor som av de flesta män ses som ”madonnan”.

Idag fick jag höra berättelsen om den lilla balkan-muslimska man som sände först sin syster, sedan en kusin till sin exhustru för att ge henne en sista chans att åter bli ihop med ”föredömet”. Han misshandlade sin hustru (även den nuvarande) och hotade skära upp henne. Hotet framfördes så att barnen hörde allt. Hans budbärare ”åkte ut”.

Jag har alltid varit en fredlig individ, men nog fan bör vi spränga IS-pojkarna så totalt till det eviga paradiset att det tar dem en oändlig evighet att försöka limma ihop den lilla nöjespinnen. Inte ens om deras utlovade sju, sjutton eller sjuttiosju små oskulder skulle hjälpa till skulle den lilla pinnen bli återskapad.

Gud kan de glömma, han svarar alltid leende att han saknar kontroll, förmåga och existens…

Världen är sjuk och det främst tack vare medeltida mytbärande män som jagar, förslavar och tror att de utför Guds gärning, den långa naturvetenskapliga och filosofiska upplysningstiden gick dem helt förbi och det är även därför planeten är våldtagen och misshandlad.

Är det verkligen fred vi vill ha, till varje tänkbart pris?

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bananlådetejpare och SD.

  1. arrami54 skriver:

    Jo, jag vet, miljöpartiet och socialdemokratin genomför centerpartiets krig mot vargen, det är långt bortom ordet skamligt. Åsa Romson har svarat mig, däremot springer fegskiten som kallar sig s-märkt jordbruksminister undan…
    Jag hoppas EU:s miljökommissionär bötfäller Sverige och det kraftigt. Dessutom hoppas jag S och Mp försvinner helt utanför den nationella politiska horisonten, de representeras av maktgalna ynkryggar som kastar förståndet åt sidan vid åsynen av lite makt och Guld.

Kommentarsfältet är stängt.