Vila permanent, Jimmie Åkesson!

mellan

På det rent mänskliga planet kan jag tycka synd om Jimmie Åkesson, men på ser man till de åsikter han står för, hans och SD:s oempatiska hat, mot Romer, tiggare, flyktingar och invandrare, så saknar jag helt empati och medlidande. Jimmie skördar själv frukterna av det hat han och hans ”Avpixlade” vänner sprider…stanna hemma Jimmie, sköt om dig själv, din familj och sluta nu med leken ”Sverigevän”. Sverige har aldrig haft en så stark fiende som du! SD är ett typexempel på hur hatet skördar sina ”frukter” och när hatet drabbar den som sprider den så skipas en form av rättvisa…

Efter ett intensivt valår tar Jimmie Åkesson en paus, sjukskriven med utmattningssymptom. Vi är många som förvånats över att det inte skett tidigare. För hur navigerar man som mänsklig varelse genom en tillvaro av torg fyllda av människor som enbart är där för att vända ryggen åt en? Var hämtar man sin kraft när partiet som ska stötta en genomsyras av misstänksamhet och interna konflikter?

Efter ett intensivt valår tar Jimmie Åkesson en paus, sjukskriven med utmattningssymptom. Vi är många som förvånats över att det inte skett tidigare. För hur navigerar man som mänsklig varelse genom en tillvaro av torg fyllda av människor som enbart är där för att vända ryggen åt en? Var hämtar man sin kraft när partiet som ska stötta en genomsyras av misstänksamhet och interna konflikter?

I SD tar man inte hand om varandra. Istället spelar man in varandra med mobilen för att få hållhakar till den interna maktkampen. Risker och intriger är en del av vardagen. Åkessons största gåva till sitt parti är också skadereglering, en enastående förmåga att desarmera skandaler.”

”Järnröret” träffade rätt till slut och det finns en anledning för alla verkligt empatiska människor att glädjas över att SD förhoppningsvis förlorar sin ytligt kalla ledare. SD är ett forum för lågutvecklade kverulanter och infantila själar…jag hoppas du permanent lämnar den politiska scenen Jimmie!

Vila permanent från politiken Jimmie och vila i fred!

mellan

de brinner för sitt hat

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vila permanent, Jimmie Åkesson!

 1. Rasismen i Sverige skriver:

  Väldigt bra skrivet!! även media och pressen är medskyldiga till detta tillbakabildande av svenska samhället och rasismens framfart! Hur det gett otroligt mk utrymme åt SD och daltat och ömkat med dessa mobbare! De själva gör inget annat än mobbar de med invandrarbakgrund, sedan har de mage att klaga på att de själva blir mobbade när de stängs ute för att de själva ägnar sig åt övergrepp mot invandrare?! Så otroligt bisarrt! Deras parti borde snarare förbjudas för det handlar inte om yttrandefrihet utan just det – övergrepp. Och mobbing, som rasism handlar om i sin mildaste form, har inget med yttrandefrihet att göra, då förstår man varken innebörden av ordet ” yttrande” eller begreppet ”frihet” om man påstår det. Då handlar det enbart om att ge utrymme åt det destruktiva onda, till bekostnad av andras frihet. utrymmet att få förgripa sig på andra-det är alltså vad svenska folket anser är vad man ska värna om främst, som är motsatsen till frihet, ett utrymme som inskränker flesta andras frihet?- Galet

 2. arrami54 skriver:

  Jo, Jimmie ser inte att han drabbats av det hat han själv sprider, han liksom dem han mobbar (flyktingar/invandrare) mår dåligt av hatet…jag ser en rättvisa i att han själv mår så dåligt idag att han drar sig undan. Den som sår hat får också skörda detsamma.

 3. Rasismen i Sverige skriver:

  INTE EN ENDA JÄVEL TILL POLITIKER KAN PÅSTÅ ATT DE INTE ÄR RASISTER, SÅ LÄNGE DE LÅTER DETTA FÅ FORTGÅ- ATT DE INTE HJÄLPER DE MÄNNISKOR SOM TVINGAS TIGGA OCH DERAS BARN! DE GÖR SKILLNAD ALLTSÅ PÅ BARN OCH BARN EN SKILLNAD I VÄRDE SÅ STOR ATT DET INNEBÄR ATT FÅ LEVA ELLER DÖ! SITUATIONEN ÄR AKUT FÖR DE SOM TIGGER! SÅ NI POLITIKER SOM INTE HJÄLPER DOM – KOM INTE OCH PÅSTÅ ATT NI ÄR EMPATISKA ELLER INTE ÄR RASISTER! De har skett ett maktskifte i Sverige, nu har man chansen att visa konkret, att man är för en mer human politik än KAlliansen- men hur mycket av det har man märkt av något än, när det kommer till tiggarnas helvetet till liv?! det anordnas galor för världens barn, jätte bra!, men inte ett ord om barnen som lever på gatan här i Sverige! sådant hyckleri! genuin empati för barn som har det svårt?! Och politikerna pratar som om det skulle röra sig om en miljon tiggare när det rör sig om en droppe i havet, som vi verkligen har råd att hjälpa! Och du är lika klockren som vanligt! Önskar dig allt gott!!

 4. Rasismen i Sverige skriver:

  För lite tid för lite utrymme, för mk brister och problem att det går ej att rymma på några sidor! Ser människor som är jätte sjuka tigga i kylan! Det de behöver akut nu i första hand är TAK ÖVER HUVUDET SÅ DE EJ FRYSER IHJÄL! SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT FATTA FÖR POLITIKERNA?!! Detta är akut för att de ska överleva, och mat såklart, allt annat måste komma i andra hand! Men istället felprioriteras det som vanligt, allt kommer i fel ordning, och dessa psykopatkapitalister fattar som vanligt inte att notan blir då betydligt högre, att det kostar betydligt mer alla avhysningar, att de blir sjukare, all polisiär jakt på dessa stackars människor, rasismen kostar! Helt ofattbart hur korkade de är dessutom att de ej ser detta? En politiker uttalade sig ngt om att många har åsikter kring detta, hurvida man ska hjälpa de som tigger ?! Jaha? Och?! Är rasistiska åsikter ngt man ska väga in? Låter man rasismen styra ens val? Är rädslan att bli uthängd på tex flashback större än rädslan för att gatubarnen fryser ihjäl?!

 5. Rasismen i Sverige skriver:

  forts Isf vad säger detta om dessa politikers empatiska förmåga?! Vad skiljer dom från rasisterna. när de tycks mest vara intresserad av att behaga rasisterna, och springa deras ärenden? Istället för att agera som en empatisk medmänniska och fatta beslut därefter! Och då får man hantera att psykopater blir sura, det blir dom alltid, när man gör rätt, och ngt kärleksfullt humant! Annars kan man inte vara politiker! En insändare i en tidning.( förstås tog rasisttidningen in den i ” yttrandefrihetens” namn) stod det om hur synd det var om SD, att de blev utestängda ibland, och detta var odemokratiska. Vi har ju ingen demokrati längre, tack vare bla SD! Då de nu utövar odemokratiska makt, mobbing över stor del av vår befolkning! Uppbackat av ett rasistisk media och rättsväsende som själva bryter mot egna regler och lagar begår brott. De kan till och börja med, sluta mobba själva, SD ,innan de börjar söka efter medlidande, och kräva kostsamma beskydd av skattebetalarna i landet!

 6. Rasismen i Sverige skriver:

  Nej, SD rasisterna vill tydligen kunna fortsätta mobba ostört och oobehindrat med hjälp av rättsväsendet, men själva slippa bli utsatta för mobbing, själva gå fria ifrån detta och påföljder för allt de utsätter andra människor för. Då kan alla invandrare sjukskriva sig också enbart på denna grund! All hets, hatkampanj, all mobbing, all kränkning alla övergrepp, all utfrysning dagligen, man som invandrare blir utsatt för, kan JÅ förmodligen inte ens komma i närheten av att föreställa sig. Man kan välja att sluta hata och mobba andra, men man kan inte välja sitt utseende eller ursprung.

 7. arrami54 skriver:

  Rädslan är stor, rädslan att förlora något av sitt ”guld”, det är därför samhället (liksom rasisterna) skiter högaktningsfullt i tiggarna.

 8. arrami54 skriver:

  Exakt och din sista mening stjäl jag! 😉 (Den var klockren!)

Kommentarsfältet är stängt.