Mitt Sverige finns inte kvar.

mellan

Det är med en viss avsmak jag konsumerar media idag, valet blev en nationell katastrof, EU-harmoniseringen har lyckats och vi har blivit ett politiskt ”Italien”. Även om de ”Nya Moderaterna” i princip helt raderades bort…”poff”, så finns det mycket lite av rödgrön glädje i valresultatet. Att de järnrörsförsedda ”blöjbarnen” som leder SD marscherade fram så bra är direkt skrämmande. Det märks tydligt nu att den svenska skolans långvariga kris ger politiska effekter, för betänk…hur röstar de utan kunskap, förståelse, medmänsklighet och utvecklad empati? Givetvis röstar dem på SD, liksom SD suger åt sig dem ytterst på normalfördelningskurvans vänstra sida. Rasism bygger på okunniga myter, rädsla och oförstånd, allt finner vi mängder av inom nämnda parti. Frågan ”Varför” är lätt att besvara.

Personligen är jag glad över att Centerpartiet förlorat sina maktpositioner, den tidigare jordbruksministern skrev en artikel om varg i dagens lokaltidning. Jag har inte läst hans artikel än, men jag har läst allt han skrivit förr och vet att Centerpartiet ser med exakt samma ögon på rovdjuren(varg) och biodiversitet som SD ser på romska tiggare…med hat, förakt och primitivt revirhävdande. En reell miljö-/klimatpolitik kan vi glömma med dagens inrikespolitiska kaos.

Det Sverige jag älskade finns inte kvar och vi lär inte få se mycket av solidarisk välfärdspolitik från en S-styrd regering som behöver Alliansens stöd och de stora framtidsfrågorna lär de inte våga ta i…miljö/klimat lär bli stora förlorare, liksom vi. Ingen vänsterpartist, verklig Miljöpartist eller Feminist har anledning att glädjas…

Det var en tragisk Söndag den 14:e september 2014…

Livet snurrar på och vi går en spännande framtid till mötes. SD:s framgångar lär vi se, inte minst i hatbrottsstatistiken…på det personliga planet bryr jag mig inte så mycket, men tanken på att skippa partipolitiken får jag nog glömma. Min politiska aktivitet lär öka i takt med att jag förhoppningsvis mår bättre inför nästa val.

Dagen förflyter som vanligt, trots allt, Whiskey fick sin frukost först, lätt smörfräst blandfärs. Den katten vägrar allt vad traditionell kattmat heter och kräver utsökt kött och ren insjöfisk… och först när hon är nöjd får husse äta frukost. Att vara kattägare är att vara slav under en boparasit!

Men jag är gärna slav, bara det är under rätt herrar/damer!

En annan som styr över min vardag är min vackra ”vita varg”. Att jag kallar min hund för den ”vita vargen” här på bloggen har fått en del smått komiska effekter, som t.ex., journalisten som ett tag jagade mig och ville skriva en artikel om: ”Mannen med den vita vargen!” . Min vita varg är en vanlig hund, en blandning av labrador och tysk Schäfer (femte generationer). Blandrashundar är oftast bättre hundar, så blanda och Bevara Sverige Blandat (samma goda avelsprinciper gäller!)

Jag försöker måla ett porträtt på min älskade ”vita varg”. Som hund har hon över många generationer blivit ett annat djur än vargen, hunden har blivit duktig på att lyda och läsa oss. Deras förmåga att jaga/samarbeta i flock är ringa jämfört med varg och de flesta hundar vet att husse/matte serverar födan, så jakt är sekundärt. Att vargen skrämmer handlar mest om att den inte lyder och stjäl en Älg, ett får…då och då. Det mest tragiska av alla djur, som ofta totalt saknar samarbetsförmåga, kunskaper och insikter är människan, vilket delvis än en gång bevisades denna valsöndag.

…nåja, jag målar vidare och en dag får ni kanske se det färdiga resultatet, eller så får ni inte det…skit samma, jag njuter av målandet!

100_6406

zahara sepia

vacce-sepia1b mellan

Detta inlägg publicerades i Allmänt om politik., Vargdebatten: och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Mitt Sverige finns inte kvar.

 1. tengileye skriver:

  det hade nästan varit bättre att alliansen fått behålla makten ett tag till snarare än att folk och fä röstat fram SD

 2. arrami54 skriver:

  …nja, så långt vill jag inte gå, det var ingen förlust att de ”Nya” Moderaterna raderades bort. Problemet ligger i SD:s tillväxt och i att S knappast lär kunna göra annat än att administrera Alliansens arv. Vi lär inte få se ett bättre Sverige än på länge…

 3. Pingback: Hur länge kan Löfven regera utan nyval? | Bilderblogg.se

 4. Tarmo Lindholm skriver:

  Ja, Sverigedemokraterna är ju avkomman av den Politik som har förts i Sverige den senaste tiden. Men att se Alliansen få på tafsen värmde, också i vår Kommun…

 5. arrami54 skriver:

  Jo, vi behöver stärka och bygga en vänsterstat av socialistiskt grönrött snitt! 😉 Låt oss göra det!
  http://www.dn.se/debatt/eliten-inser-inte-att-den-nya-tiden-kraver-starkare-stat/

 6. Inhumana Sverige skriver:

  Hej igen!:) är tacksam över att du är tillbaks igen o skriver! dina texter och vackra konst behövs verkligen!! fast allt är verkligen åt HELVETE nu i Sverige och för egen del. högerpolitiken som gör skillnad på människors värde liksom rasismen, stannar tyvärr ej heller utanför sjukhusets dörrar. situationen som råder nu visar bara vem som mest tar ansvar och vem som mest är ärlig av alla partiledare, ingen mindre än Jonas Sjöstedt! dom andra är oärliga o tar inget ansvar, de struntar i hur det går för Sverige. men väljarna kommer säkert glömma detta och rösta ändå på psykopatalliansen eller SD. är rätt trött på alla lättlurade för tillfället, känner att jag ger upp. och folk fortsätter kalla V för kommunister. tycker V borde markera tydligare där, men inte så lätt när de sällan får ngt utrymme i högermedia, och ej på ngt positiv sätt. allt utrymme går till SD! Hjärntvätten är total! Hoppas du mår bättre nu och fortsätter skriva när du orkar. jag hoppas kunna skriva mer sen, svårt nu. Önskar dig allt gott!

 7. Iréne skriver:

  Jag har inte varit här på ett tag, men måste ju kolla upp så du mår bra, i alla fall så bra som du kan 🙂
  Glädjande att se är dina fantastiska målningar, ffa på djuren och din vackra ”vita varg”.
  Skulle vara kul att se en sammanställning av dina målningar, finns de månne till försäljning?
  Ser även fram mot en bok från dig om vår vackra varg!

  Mitt röda hjärta skräms och skäms över valresultatet, mitt/vårt Sverige är ett trasigt och slitet land,må du läka och bli solidariskt och friskt igen!

 8. arrami54 skriver:

  Tack, men jag lär inte skriva så mycket här på ett tag…vill skriva min debattbok kring varg. Återkommer dock säkert om en tid hit.

 9. arrami54 skriver:

  Tack. Återkommer hit när jag kommit igång med min bok, samlar underlag, källor m.m. nu och mina bilder kanske visas offentligt och med ett pris en dag. Jag och en vän arbetar med att sammanställa en utställning…vi får se var vi landar!;-)

 10. Iréne skriver:

  🙂 Lycka till!

 11. arrami54 skriver:

  …tack! 😉

 12. Pingback: Jag gillar inte invandrare! | eaqhan

Kommentarer är stängda.