Guld och döda skogar…

 

”Regeringen ser ut att missa i stort sett alla av de 16 miljömål som riksdagen beslutat om till år 2020. Visserligen har miljön i Sverige förbättrats på flera områden, men det går långsamt.”

En snigel är snabb, jämfört med Alliansens miljö-/klimatpolitik och tyvärr lär det inte bli så mycket bättre om Socialdemokraterna tar över rodret. En bra framtidsmöjlighet och seriös problemlösningsförmåga kräver stora framgångar för V, Mp och FI.

Det krävs en snabb omställning för att säkra miljön och stoppa den negativa klimatutvecklingen. Att bara sitta på ”lilla rumpestumpen” (som Alliansen gör) skapar ingenting.

Jobb är extremt lätt att skapa mängder av, sätt rejäl fart på bostadsbyggandet, miljö- och energianpassa gamla bostadsbestånd. Storsatsa på infrastruktur, järnväg och övrig kollektivtrafik. Att miljö-/energieffektivisera jord-/skogsbruk och utöka biodiversiteten skulle också skapa nya jobb.

Vi kan om vi vill!

 

Målningen nedan, olja på pannå med inlagt bladguld, heter ”Guld och döda skogar”.

100_6361b

vacce-sepia1b mellan b

Annonser
Det här inlägget postades i Min konst!, Natur och miljö. och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Guld och döda skogar…

 1. ..... skriver:

  Otroligt vilka konstverk du gör alltså!!! jag tycker du är ett geni:)jag hoppas jag får tycka det. Hade velat se din konst och foto irl!—Problemet är att nästan all media och pressen ägs och drivs av högersympatisörer, och det märks på innehållet, att allt vinklas till dess fördel och vänsterns politik förlöjligas och smutskastas! Att det saknas en stark opinion inom så pass viktiga, centrala delar som media och pressen, visar snarare på en mer korrupt diktatur, där allt kan köpas för pengar, även makten över hur media vinklar och rapporterar. så det är skitsnack att vi har en demokrati, likaså att det odemokratiska rasistiska partiet SD nu utövar makt över Sverige är ytterligare ett bevis på att demokratin är ett minne blott..och människor påverkas väldigt mk av hjärntvätt från media, ändå är högern nu i underläge, trots dessa intensiva påtryckningar, hjärntvätt från högermedia, dygnet runt. det säger mk det om hur uselt läget i Sverige är! men tyvärr är människor ofta lätta att manipulera.

 2. ..... skriver:

  Helt galet vad vackra dina målningar och fotografier är alltså!! Sådan mästerverk! Älskar dom! måste bara få säga det! och du skulle lätt kunna tjäna miljarder på detta, om du hade velat alltså!

 3. arrami54 skriver:

  Du får tycka exakt vad du vill…och tack för orden om mina bilder.
  Att ”högern” till skillnad från ”vänstern” förstått innebörden och främst vikten av att äga media är uppenbar….och trist är det. Du har rätt i dina ord!

 4. arrami54 skriver:

  …njaa, det går inte att tjäna pengar på konsten, om du inte är död och står högt upp i investerarnas lista. Konsten är död! Leve konsten! 😉

 5. Inhumana Sverige skriver:

  Inte ens i det mest enkla primitiva får romerna bo, för att överleva! De som tvingas tigga! nu har KOMMUNEN GJORT EN POLISANMÄLAN NU SKA ÄNNU EN GÅNG DERAS LIV SLÅS I SPILLROR, DERAS TÄLT RIVAS!! kommunen som borde hjälpa dessa hårt utsatta människor väljer istället att agera som kallhamrade PSYKOPATER!! Väljer att trakassera förstöra och jaga dessa människor gång på gång!! en grov misshandel som kostar mer än att hjälpa dom! finns varken logik eller empati i deras onda agerande mot dessa stackars människor !! Sådant j-a hycklande och ”spel för gallerierna” från politiker och andra när det talas om ”allas lika värde” ”FRIHET” ”KÄRLEK” ” ”SOLIDARITET” ”humana sverige” osv när de inte förhindrar sådana här fruktansvärda aktioner gång på gång, sådan misshandel från myndigheter och annat!! inte annat en j- a skam och skandal för Sverige dessa övergrepp som fortsätter mot dessa människor!! J-A RASISTSVERIGE!

 6. Inhumana RasistSverige skriver:

  Sedan följer inte media upp hur det gått för människor som utvisas från Sverige, trots att Sverige gör sig helt klart medskyldiga till mord om de blir mördade när de tvingas tillbaka! för cirka en månad(?) sen blev en mamma utvisad från Sverige, efter att ha bott här i många år, ett av argumenten var att hon hade två jobb- ?? helt galet! alliansen som inte vill annat än att man ska jobba ihjäl sig, och detta var då för mk plötsligt?! sedan hade kvinna sagt att hon riskerade straff som kunde innebära döden, men detta valde alltså myndighet att inte tro på ?? hur många fall finns det av detta tro? folk som blir utvisade, och sedan mördade?! även sådant borde vara på löpet och följas upp! jo det är Sveriges ansvar också när man väljer att tvinga tillbaks dom med våld,som har levt på svensk mark, till döden!! DÅ är man inte annat en medskyldig till att de blir mördade!! man hjälper till och låter det ske! – Här varsågoda gör vad ni vill med den här människan, helt ok för oss om hon blir mördad! är summan av det.

 7. Inhumana RasistSverige skriver:

  Forts: hon har ju bara jobbat här i Sverige för oss i många år och betalat skatt så då hjälper Sverige så gärna till med detta avslut på det hela? även att förstöra och traumatisera hennes barns liv?! så konstruktiva så GODA Svenska politiker och myndigheter är nej, men skyldiga, troligtvis till det värsta brotten man kan begå?

Kommentarsfältet är stängt.