Brödraskapet.

 

Vårt svenska blå brödraskap blir uppenbarligen lätt upprörda, förhoppningsvis blir vi snart av med dem. De kan sitta med andra trädklättrande primater som SD, ”Herr Nilsson” i någon skog och gnälla över allt vänstervridet:

Gunnar Axén, den moderata riksdagsledamoten, blev rasande när han lyssnar på Athena Farrokhzads sommarprogram. Det skriver SVT på nätet.

Gunnar Axén skrev efter sommarprogrammets hade sänts på Twitter att ”public service är vänstervridet, styrt av rödgröna valarbetare och att han nu har kastat ut sin tv.”

Gunnar Axén blev bland annat mycket upprörd när Athena Farrokhzad i programmet spelade en cover av Ebba Gröns ”beväpna er” …så jag bara måste spela låten här också:

 

 

Det är inte Ebba Gröns bästa, men bara för att driva lite med Alliansens blå primater tar jag ytterligare en som kanske stör de spelat perfekta herrarna i slips och tanterna i blus, scarfs och kjol. Ni vet människor med hjärtat hugget i berg! Det finns en del som spelar solidariska och är med i Socialdemokraterna också…

 

 

Herr Axén och det blå brödraskapet (med tant-inslag) har verkligen raserat allt det vi hade kvar av välfärd. Sjuka människor behandlas som kunder och pinnajakten handlar bara om ekonomisk effektivitet och Försäkringskassans personal springer från rum till rum med sina beslutsunderlag men hittar inga stolar att sitta på som inte veckar kjolen…så alla sjuka får vänta på om läkaren hade rätt eller inte. Ty den heliga Försäkringskassan står över alla medicinska bedömningar, det har bl.a. herr Axén bestämt. Antar att de ser ut lite som Papphammar de blå pappskallarna när de glömt sig och yrar omkring på kontoret…enligt den gyllene principen om anpassning, att ta säden…nej, seden dit man kommer!

 

Personligen skulle jag vilja se en film med herr Axén i rollen…någon som kan fixa saken snyggt?

 

 

I Gaza jagar judar palestinier och tycks jubla varje gång de med precision dödat civila och barn. Judarna är givetvis oskyldiga, de har rätt att likt 1940-talets tyska nazister placera ett par miljoner palestinier i ett ghetto som liknar det de själva som folk en gång satt i …

 

 

Men judarna/Israel har rätt att döda idag, en ”Gudsgiven” rätt att upprätta ghetton och mörda barn…de tänker att eftersom vi blev behandlade så illa, har vi all rätt att behandla andra lika illa. Enligt principen om att det du vill folk skall göra mot dig, skall du också göra mot dem…

 

 

Jag är ingen vän till Hamas raketer, tvärtom, det är samma ”mentala kadaver” som talar och ”leder” där…

Mänskligheten lär sig aldrig av historien och hoppet är inte mer vapen, att vi ”beväpnar oss”, utan hoppet står till ett virus som tar bort 98% av mänskligheten…”Gud” hör du mig? Bara människor, inga djur tack!” (Äh, hen lyssnar inte till ateister, bara till de som tillber Mammon och äger guld!)

Avslutar med en bild jag fotograferade i natt, det är en ung sädesärla som dött av utmattning, värmeslag…hon får symbolisera alla de barn som helt i onödan dött i Gaza. Därför att ”Brödraskapets” män, världen över, föddes med giriga hjärtan huggna i sten.

 

100_6314b

 

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik. och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Brödraskapet.

 1. Tarmo Lindholm skriver:

  Moderaten Gunnar Axen är en Obalanserad politiker som lider av någon sorts ” tvångsyndrom ” vad det verkar, och har varit i klammeri med rättvisan tidigare, senast Misstänkt för Ofredande. Sedan kan man ju kanske upplysa Moderat Gunnar om, att det finns Avbrytarknapp, eller så kan Gunnar också byta till en mera ” Moderatvänlig ” Kanal, för att mildra Raseriutbrotten..:-)

 2. arrami54 skriver:

  …jo. personen i fråga är egentligen inte ens värd orden om honom, så oetisk och obalanserad som han är bör han syssla med annat än politik, städning och fritidsfiske möjligen.

 3. Tarmo Lindholm skriver:

  Vidare, när det gäller Kriget i Mellanöstern har jag undrat, hur bär man sig åt, hur gör man för att orka ständigt Kriga med varandra år ut och år in, jag menar,,,, det måste ju vara jäv-igt varmt också där nere, jag som tycker att det är besvärligt bara att röra sig här hemma när det är så varmt… Att människorna inte helt enkelt tröttnar på all denna djäv-ghet och elände som Kriget för med sig. Jag har för mig att människan av sin natur lär av sina misstag, men vad som händer i Mellanöstern stämmer inte in i denna teori ,trotts att det har gått årtionden…!!??

 4. arrami54 skriver:

  Människor lär sig inte av misstagen, de upprepar dem!

Kommentarsfältet är stängt.