Vi för krig mot våra vänner.

 

Det är ett tämligen sjukt djur, det vi kallar ”homo sapiens” och få djur är så effektiva förstörelsemaskiner. Vi förstör dessutom helt omedvetna om de kriser vi orsakar, så att kalla oss det ”visa” djuret är otroligt tragikomiskt, vi är främst av allt det ”dumma” djuret på alla plan. Läste nyss en artikel om att våra vanliga fåglar, som till exempel Staren minskar. Varför? Jo människan bedriver som bekant ett allt mer industrialiserat jordbruk och släpper ut mängder med onödig gödsel, använder farliga insektsbekämpningsmedel o.s.v. Vi släpper medvetet ut över 150 000 olika kemikalier i miljön/naturen, vi anar inte ens denna cocktails konsekvenser utan fortsätter släppa ut än mer…ren idioti!

En orsak till att fåglarna minskar är användandet av Neonikotinoider, ett ”effektivt” insektsbekämpningsmedel som till 5 % tas upp av den besprutade grödan, resten ( 95 % ) sprids i mark och vatten. Fåglarna drabbas av att insekterna minskar, de får svårare att föda upp sina ungar och stammarna minskar. Den ”kloka” människan blundar och bryr sig knappast ens om att alla våra viktiga vänner drabbas, våra pollinerande insekter som ger oss ca 30% av all vår mat.  Vi har i Sverige förbjudit användning men förbudet har kunnat kringgås genom att utsäde som betats i ett annat EU-land kan föras in i Sverige.

Nikotin är ett naturligt gift som många växter producerar för att skydda sig mot utvalda skadeinsekter, människan sprider sin variant och dödar allt. Och vi kallar oss intelligenta, fan en vanlig tobaksplanta har mer förstånd!

” – Men allt handlar om pengar!” är LBFS-folkets vanligaste undanflykt och ursäkt Jo visst, din far köpte lite kärlek och så blev du till, givetvis är guld vår största Gud. Men det är ingen ursäkt, det är bara dumt. Nog förstår jag att du vill ha billig mat för att få råd med verklig ”guldkant” en ny mobil, ett nytt kök och en ny SUV…men tänk lite för fan. Stanna upp och tänk! Köp inte Centerpartiets och LRF:s pladder, de skiter i miljö och natur och vill bara ha mer guld, det är därför Östersjön dör, liksom många av våra fåglar m.fl…

EU har i och för sig delvis förbjudit preparaten, men förbudet gäller bara blommande grödor. Fortfarande besprutas/betas frön av vete och korn m.m. och giftet sprids. Vi måste få till en förändring och det sker INTE om ni röstar på sittande Alliansregering, de om några skiter fullständigt i natur-/miljö- och klimatfrågor!

 

Star_Sturnus_vulgaris

LBFS = Low Brain Funktion Syndrome. Dylika människor finns det väldigt gott om, tyvärr finns idag inga lagliga metoder för att dramatiskt minska stammen.

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Natur och miljö. och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vi för krig mot våra vänner.

 1. Christer Brodén skriver:

  Spermakvalitén sjunker och cancerdiagnoserna ökar. Puberteten kommer tidigare och tidigare p.g.a. oförklarade hormonrubbningar i en värld, där plaster och syntetmaterial släpper ut allt möjligt mer eller mindre okänt ur leksaker, golv, väggar, skor, vägar, kläder, bilar och Hin Onde vet allt.

  Stammen kommer nog att minska, men tyvärr även övriga stammar. Det behövs nog en ordentlig regndans runt Kunskapens Träd, innan det torkar och dör.

 2. arrami54 skriver:

  Sant, vi släpper ut (medvetet!) över 150 000 olika kemikalier, vi anar inte ens denna cocktails konsekvenser utan fortsätter släppa ut än mer…ren idioti! Det tragiska är att vi vet hur fel vi gör, att vi har kunskapen men vägrar använda den och istället hemfaller till religion och andra idiotiska mytbildningar. Det behövs mer än en ”regndans” runt kunskapens träd, det behövs att vi rensar bort de idioter som styr den negativa utvecklingen. Den dansen lär inte bli vacker men vi har få val kvar nu.

 3. Livet skriver:

  Är också väldigt oroad över elefanternas situation och överlevnad! ett väldigt intelligent och empatiskt djur! jag undrar vad dom stackars elefanterna som tvingats uppträda på cirkus, här i i sverige, är någonstans nu?!och de andra djuren som sälen, valrossen (?)någon som vet det? vet inte om cirkus maximum tänker fortsätta ha elefanter och andra djur, lider med dom, fattar inte varför det inte förbjudits än?! men de får inte avlivas!! de förtjänar verkligen det bästa livet, de är vi i sverige skyldiga dom djuren att betala detta, efter allt vi sett mellan fingrarna på vad de tvingats utstå! dessa stackars djur förtjänar verkligen det bästa livet, den tid de har kvar, vi är skyldiga dom det!!

 4. arrami54 skriver:

  Djur skall inte tvingas leva ”cirkusliv”, de skall leva fria i naturen och skyddas så som vi skyddar oss själva.

Kommentarsfältet är stängt.