Maud, en grön dam som teg!

 

– Jag håller på, även om jag inte riktigt vet med vad, men låt mig hålla på ifred! ”Det handlar om konstitutionella frågor !” pep Centerpartiets Maud Olofsson när KU dristade sig att kritisera henne. Alla inser vi nu vad orden ”Närodlad politik” står för…

mellan

Det är ingen liten sak att Maud vägrar besvara KU:s frågor, hon uppvisar ett djupt förakt för medborgarna hon representerar, liksom ett förakt för riksdagen, demokratin och sanningen som är häpnadsväckande.

mellan

– Det är vuxenmobbning ni håller på med!” pep hon ynkligt och fortsättningsvis. Kan inte låta bli att citera DN:s Erik Helmerson ”Ja ja. Tur att Centern har så breda marginaler att spela på”.

(Skriver liggande och under gapskratt!)

De är känsliga och ytterst lättkränkta de svenska Allianstanterna/geschäftsmupparna (oavsett genus) som håller på med politik. De vill hålla på ifred när de gör goda affärer som visar sig vara urusla, men med retorisk glöd hävdar de att affären till slut skall visa sig goda och att alla landets fattiga egentligen blivit rika, som Folkpartiets ledare Jan Björklund hävdar: ”De med höga inkomster har blivit rikare, men de fattiga har också blivit rikare”.

mellan

fördumningspandemin har drabbat Sveriges regering hårt! Hög tid att byta ut alla trasiga små själar nu, lägga dem i soptunnan, innan nationen blir ett globalt dåligt-skämt på högsta nivå!

(Det är väl inte försent?)

mellantant grön

mellan

För övrigt anser jag att vi verkligen behöver en konstitutionsdomstol/författningsdomstol istället för ett svagt KU. Allt för att slippa framtida ”tystnad” och infantilt intetsägande politiskt pladder.

mellan

vacce-sepia1b mellan b

Det här inlägget postades i Allmänt om politik. och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Maud, en grön dam som teg!

 1. narhvalur skriver:

  ” De fattiga har också blivit rikare ” säger Folkpartiets Jan Bjöklund!
  Herregud vilken lögn. Att dom bara har samvete att säga så, när verkligheten är den att alla inkomsttagare har fått sänkta skatter FÖRUTOM PENSIONÄRER OCH SJUKA SOM FÅR MINDRE ERSÄTTNING ÄN FÖRUT!!!!!
  Har själv en usel inkomst , och har inte Svenska staten att tacka för någonting, trots att jag jobbat på sjukhus och försökt hjälpa människor, utan har mina föräldrars försäkring att leva på någorlunda anständigt.

 2. narhvalur skriver:

  Vattenfall historien eller Neon affären icke att förglömma! Alla skyller på alla , utan någon som helst ryggrad!!!!

 3. arrami54 skriver:

  Jan Björklund, Maud Olofsson med flera ”Alliansare” dansar långt bortom verkligheten i sin egna lilla bubbla och ser, förstår, ingenting! Fel blir rätt och rätt blir fel i deras värld av narcissism och retorik.
  Är själv sjuk, svårt sjuk dessutom, men klassas av dem som frisk trots mängder med läkarintyg m.m.. Men Alliansens byråkrater är även överläkare och tycks ha en personlig medicinsk hittepåutbildning som övertrumfar alla svenska läkares samlade kunskap …man förstår den svenska skolans kris när man studerar vilka som är skolpolitikens huvud!

 4. arrami54 skriver:

  Politikens evertebrater saknar det mesta, även ryggrad.

 5. pybusa skriver:

  Så här ser det ut när LBFS sitter på maktposition. Dom är också valda och tillsatta av en majoritet av LBFS. Majoritetsdiktatur kallar jag det. Glöm inte när Maud fällde en tår efter stormen Gudrun över hur synd det var om monokultursgranodlarna som var oförsäkrade. Jag blir så satans trött. För att beskriva vårt styre med färg så går det åt mycket svart.

 6. arrami54 skriver:

  …jo, men frågan är om ”Dolores” Olofssons tår var äkta och visst går det åt mycket svart, tonvis med svart! 😉

Kommentarsfältet är stängt.