De som protesterar mot SD gör rätt…

 

 

 

sd nassar

…till skillnad från de ryggradslösa evertebrater som ”smilar upp sig” inför rasisterna:

 
”– Åkesson kommer in i lokaler som är gemensamma för universitet och landsting. Jag som chef för universitetsdelen är inte informerad. Man låser dörrarna så att mina medarbetare inte kan ta sig in på arbetsplatsen.
– I stället får människor utan tystnadsplikt trava in i till några av sjukhusets allra sköraste patienter. Vissa lider av förvirringstillstånd: hallucinationer och mardrömslika upplevelser. Kommer det ett följe på tio personer kan de mycket väl tro att det rör sig om en begravningsentreprenör. Jag betvivlar starkt att någon av patienterna var informerad om besöket.”
”Den 12 mars vårdades 24 patienter på avdelning ett på geriatriska kliniken i Umeå. De led av hjärtsvikt och demens. En muslimsk kvinna var döende. Hon omgavs av närstående.
Under förmiddagen hade vakter rört sig på avdelningen. Personalen visste inte vilka de var. De hade ryckt i dörrar. Och tagit sig in i rum där utomstående normalt inte vistas. Sköterskor och underläkare kände sig oroliga.”

 
…och vilka de ryggradslösa är framgår av artikeln jag länkar till. Ofta byråkrater, s.k. säkerhetsfolk (Säpo/”Kling och Klang”) den svenska samhällskroppens fegaste och lydigaste små ”soldater”.
Man använder ord som ”lag” och har tydligen glömt att det en gång i ett europeiskt land var lagligt att döda miljoner judar, romer, mentalsjuka och andra ”icke önskvärda”…och vilka som är icke önskvärda i SD:s unkna ideologi vet vi alla. SD vill reprisera gammalt svenskt rasbiologiskt hat/exkluderande, nu under retorik som mest liknar kulturrasism…men i grunden är det exakt samma unkna människosyn.
De är den fegaste sorten, de som öppnar dörrarna för SD!

en taggig liten sverigedemokrat

 

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.