…längst till vänster på normalfördelningskurvan.

 

En god vän, en tänkande vän därtill, skriver om ”Low Brain Function Syndrome” eller ”Low Sensitive Person” här. Läs det han skriver och tänk till (förutsatt att du inte nu lider av diagnoserna!).
Du behöver inte söka länge för att hitta folk med dessa diagnoser, ett tips …titta på ledningen av AF, Försäkringskassan, ”Kling och Klang”-myndigheten, Riksdag, Regering och övriga offentliga samhällsinstitutioner. Där sitter de, de längst till vänster på normalfördelningskurvan och detta oavsett vilken av våra intelligenser, eller EQ m.m., du studerar. Det som dominerar en LBFS-individ, är egots totala girighet och de är i princip alltid blinda för andra.

 
En känd svensk komiker och samhällsdebattör, Taga Danielsson, skrev en gång följande: ”Samhällsmoralen gror ur gräsrötterna. Gör den inte det beror det på att den gödslats med för mycket skit från ovan.”
Idag har det svenska samhället gödslats med så mycket skit från ovan att inga av välfärdstankens grundprinciper längre gäller, lögnerna dominerar totalt…t.ex. hävdar vår regering att klimatutsläppen minskar, när de i realiteten ökat med minst fem procent. Bilden är likartad på alla områden…

 
Tyvärr köper det svenska folket ”skiten” och t.ex. Socialdemokratin har blivit så dimmiga av ammoniak-ångorna från skiten att de fullt ut accepterat ”de Nya Moderaternas” skattesänkningar…snacka om kemikalieförstörda hjärnor och LBFS!
Försäkringskassan jagar sjuka med LBFS-jurister som via fel begångna av slarviga läkare som inte hinner sända in intyg i tid eller AF-handläggare som inte informerats om att sjuka arbetslösa inte får stå i kategori 14 (arbetssökande med förhinder). Allt för att spara en slant och ge jurister/handläggare bonus för varje knäckt och utförsäkrad sjuk medborgare.

 

Hanne Kjöller m.fl. missförstår medvetet hur Försäkringskassans jurister (det är främst de som är aktiva) agerar för att utförsäkra sjuka. Hur de ”spottar på” grundlagens principer (se regeringsformen), föraktar sjukförsäkrings och sociallagens andemening, hur de föraktar förvaltningslagens krav på saklighet o.s.v. Fru Kjöller spelar, om någon, medvetet på falska höger-politiska myter. De/hon utnyttjar de kulturkrockar som uppstår när myndigheternas pseudokulturer kolliderar p.g.a. de medvetet uppbyggda murarna mellan myndigheterna och de lika vattentäta skotten dem emellan. Missar Försäkringskassan att upplysa AF i tid om att kategori 14 (arbetssökande med förhinder) inte får användas visavi sjuka arbetssökande, så drabbas den sjuke och utförsäkras. Ingen svensk myndighet gör någonsin fel, de är heliga och ofelbara. Hanne Kjöller och övriga evertebrater inom svensk medelklass som primärt vill skydda de fem jobbskatteavdragen är nog medvetna om spelet, men eftersom raserandet av välfärden gynnar dem så spelar de med och de spelar falskt!
Nästa steg är att Försäkringskassan leker humana…

Hälge F(Seriestrippen är hämtad ur ”Hälge” (Sveriges skönaste serietidning!)).

Det är hög tid att städa Sverige från styrande LBFS-skit!

 


Är det verkligen fred, vi vill ha
till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det …?

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik. och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till …längst till vänster på normalfördelningskurvan.

  1. pybusa skriver:

    Det finns vackra bilder. Detta var en text som håller vacker bildklass. Men det gör allt som Varghjärta gör. De få på detta klot som tänker mer än flera steg? Tack!

  2. arrami54 skriver:

    Tack själv…du inspirerar och lyfter mig! 🙂

Kommentarsfältet är stängt.