SD. Ynkligt ”ängsliga” hatare på led?

 

Nu samlas hatarna åter i grupp, i det omogna ”gängets” trygghet inför det främmande. De praktiserar intolerans via insändare, nät-publikationer som Avpixlat, möten med mera och bygger missaktningens intoleranta, hatiska mentala fälla på nytt, de bygger den med ord. Denna praktiserade intolerans är en medveten och utstuderad repris-linje, likt arbetet som grundlade de tyska nationalsocialisternas vidriga ”kulturrening”, via brända ögon och själar. Man arbetar medvetet för att via utvalda exempel och medveten propaganda bygga hatet starkare, mot främst muslimer och invandrargrupper som kommer ifrån länder/områden utanför Europa.

Tyvärr skyddas hatet av en alltmer ängslig menighet som inte vågar eller vill ta ställning. De är påverkade av ”Kling och Klang”, medias myter och falska beskrivning.

De som leder denna hatets praktik är inga omedvetna eller ointelligenta individer, de planerar det repriserade sveket mot mänskligheten väl och jobbar långsiktigt. Sakta matar de in en bild i menigheten om att främlingarna är kriminella, att de har en dold agenda att ta över, att vi är under hot! Tyvärr är de stärkta, av en falsk demokratisk normalisering, ( via bl.a. starkt polisiärt skydd, främst från Säpo), av att de besatt platser i och befläckat vår riksdag. De vill inte Sverige eller demokratin väl, de eftersträvar bara makt och penning.

Du möter dem säkert dagligen, de som lydigt går i deras led, på jobbet, på nätet, i tidningarnas kommentarsfält, i insändare, i bloggar och kanske så hjälper du dem genom att sprida de ogenomtänkta intoleranta orden?

De säger det oftast inte högt, men deras hjältar tillhör en utpräglad grupp av fundamentalistiska, värdekonservativa och nationalistiska extremister, ofta med en ton av ”fädernas kyrka”, en påstådd ton av Gud.

De är av det urgamla rovdjurets sort, homo homini lupus, de som ingenting annat förstår, förmår, än att jaga de absolut svagaste och i grupp är de urskillningslösa av hat.

Det påstådda hotet ligger på och hos dem, de främmande, de som ses som ”nya” inom den primitiva stammens revir. Retoriken, hatets tomma floskler/”luftbett”, blir ett tyst, indirekt stöd till människor som t.ex. Anders Breivik.

De ser sig själva som någonting ”finare”, i motsats till t.ex. muslimer, romer, som varande en bättre och ”renare” sort, den torftiga, narcissistiska själens klassiska försvar. Men bilden visar bara, trots hävdat copyright-skydd, unga män som bär hatets järnrör och symboler. De vägrar lära av historien och föraktar ord som empati, solidaritet och den verkliga demokratins principer.

De är bara och återigen, de ynkliga på led. De som stjäl vår nations stolta namn och kallar sig bl.a. Svenskarnas parti eller Sverigedemokrater. De är de enklaste av tänkare, små ideologiska och historielösa ”kloner”, de är en mental kopia av Josef Mengeles iskalla själ.

Ingen sann empatiskt inkännande människa, ingen sann demokrat, kan hävda att de har rätt, så varför finns de representerade i svensk demokrati?

Det fanns en tid när svensken hade ryggrad!

 

1911757_10152270820010731_371993211_n

Den tiden tycks åter vara över…?

…även om det finns ett levande motstånd, ett hopp.

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till SD. Ynkligt ”ängsliga” hatare på led?

 1. pybusa skriver:

  Det borde läggas mindre betydelse på vad de olika grupperingarna säger. Granska vad de gör och gjort genom historien. Här lägger jag Nazister, Muslimer, Katoliker, Fascister, Kristna, Kapitalister, Hinduer, FN, den stora massan som bara ser sin egen lilla värld, Kommunister, som några stora exempel, och de flesta, inte alla, grupperingar och organisationer som existerat i SAMMA grupp.
  All organisation går ut på att mer eller mindre prioritera sitt eget och bygger sin verksamhet på olika grader av roffande, stor och småmyglande, förtryck av oliktänkande, mörkande och förvanskande av verkligheten. Skillnaden i mängden illdåd mellan grupperna minskar ju längre tid bakåt vi studerar verksamheten. En nystartad organisation har inte hunnit dra på så mycket illdåd. Låt tiden gå och de hamnar med tiden i samma grupp av skurkar som jag nämnt som exempel. Lögner, lismande, mygel, mord, skövlande, utrotande och rovexploaterande av naturresurser ligger som mer eller mindre stora grundstenar i verksamheten. Skalan börjar vid en Toblerone och sträcker sig till folkmord som mellanläge och utplånande av livsmöjligheterna för samtligt liv på Tellus yta som topp-prestation.
  Vi borde öppna en form av OS där den mest förstörande organisationen vinner och vart fjärde år får något fult, stinkande pris.
  Jag lutar åt att inte rösta i årets val. Skriver troligen på en blank sedel ” SKÄMS PÅ ER!!!”
  Det går inte att bygga en fungerande verksamhet på åsikter och tyckande.

 2. pybusa skriver:

  Jag glömde nämna Kungahus och Rojalister.

 3. arrami54 skriver:

  …sant, människan har en tendens att gruppera sig under falska ”ledare” och ser mest till det egna reviret. Det är hög tid för någonting nytt, ett ärligt och bra ledarskap skulle vara en bra början. 😉

 4. arrami54 skriver:

  …ja, inte skulle jag gå i krig för att skydda ”konung och fädernesland”. 😉

 5. pybusa skriver:

  En organisation som med vetenskapen som verktyg, Långkedjekonsekvensbedömande undersökande som metod, och harmoni med alla andra livsformer som slutmål vore nog en början med potential att lyckas. Det verkar tyvärr vara en ouppnåelig dröm. Förmånga har faktiskt begränsad tankeförmåga. Att bekämpa dessa skulle kräva metoder som slår sönder drömmen om en långtidsharmoniskt fungerande värld. Bildning tar inte på alltför många korttänkande individer med makt.
  Här uppstår en paradox. Tiden kan vara för kort om hoppet om att fredliga metoder ska förändra majoritetens världsbild. Våldet skulle ge ett snabbare resultat, men skulle ju slå sönder slutmålet till oigenkännlighet och bara skapa mer tokerier. Eller är krafttag den enda vägen för världen att överleva? Slutresultatet lutar åt samma håll vilken metod vi än använder. ”Det gör ont när knoppar brister”.

 6. arrami54 skriver:

  …jo, hoppet är litet, tunt och jag ser i mina mörkaste stunder bara en naturens hämnd, en kraftig pandemi som enda lösningen. Våld föder bara mer våld i en negativ spiral och att LB-folket kan bildas är bortom hopp…så en kraftig ökning av resistenta bakterier och aggressiva virus är planetens och mänsklighetens kvarvarande hopp. …och vi är inte en utrotningshotad art även om vi skulle reduceras till, låt säga, femtio miljoner.

 7. Lennart Oden skriver:

  Intressant då det som visades på ”burken” så sent som igår. Där hävdades att ”vår” art, som självförhärligande kallar sig Homo sapiens, inte på något sätt är ”skapelsens” krona. Tvärtom har vi under de ca 400 000 åren av vår existens varit underkastade evolutionär utveckling och att ”den moderna” människan inte längre är särskilt lik vårt ursprung. Det som drivit utvecklingen ”framåt” har framför allt varit ”genetiska” svar på miljömässiga förändringar bl a sjukdomar. Kan hända en pandemi skulle föra in vår art på ett nytt ”evolutionärt spår”, inte nödvändigt till det ”bättre” dessvärre. Möjligen skulle ”överlevarna” ha ett minne (genetiskt eller på annat sätt vidarefört) av det som lett fram till ”katastrofen” och rätta sitt levnadssätt efter detta.

  Men som någon skrämmande korrekt en gång uttryckt det – ”Det man kan lära sig av historien är att man aldrig lärt sig nåt av historien”

  Leon

 8. arrami54 skriver:

  Ditt avslutande citat är tyvärr giltigt, korrekt och klockrent. Men rent evolutionärt har vår art inte förändrats nämnvärt de senaste tio tusen åren…går man några hundratusen, eller miljoner år tillbaka blir din bild korrekt. Evolutionen går långsamt men det vi lär oss av är katastrofer, när katastrofen väl inträffat…
  Att mänskligheten ingenting lär av historien är SD m.fl. rasistiska och nazistiska grupperingar bra bevis för.

  Må bättre än gott!

Kommentarsfältet är stängt.