Den onda ”heliga stolen”.

 

Vatikanen har tystat ned barn som utsatts för sexuella övergrepp och sätter kyrkans rykte framför barnens säkerhet och hälsa. Det rör sig om tiotusentals barn som våldtagits eller på andra sätt utnyttjats över hela världen.” Den svidande kritiken framfördes i dag av Kirsten Sandberg i FN-högkvarteret i Genève.

Det finns ingen tvekan om att Katolska kyrkan medvetet tystat ner övergreppen mot barn. Den primitiva patriarkala makten styrs alltid av mänskliga brister/störningar, (som pedofili), prestige och gnidet girig makt-åtrå. Katolska kyrkan är inget undantag och ordet ”helig” blir direkt löjligt i sammanhanget.

”Vatikanen svarade kritiken med ett uttalande om att man kommer att studera rapporten i detalj, men slog samtidigt tillbaka mot FN:s barnrättskommitté och anklagade FN för att inte respektera religionsfriheten genom att blanda sig i den katolska kyrkans läror.

FN uppmanade i rapporten Vatikanen att modernisera sina ståndpunkter mot homosexuella och i abortfrågan.

Kirsten Sandberg tog bland annat upp fallet med en brasiliansk 9-årig flicka, vars familj blev utesluten ur den katolska kyrkan eftersom flickan gjort en abort efter att ha blivit våldtagen av sin styvpappa.”

 

Kritiken mot kKK är korrekt och att kyrkan försöker ockupera etikens landskap med sagan om Gud ger dem ingen rätt att förstöra livet för så många barn. (Vad det första k:et i kKK står för, ja det får ni fundera ut själva).

Vatikanen har på ett systematiskt sätt mörklagt prästers sexuella övergrepp mot barn, skriver FN i sin rapport. ”Orättvist och subjektivt!” gnäller Vatikanens FN-ambassadör urskuldande och hävdar falskt att kyrkan gjort allt i sin makt för att stoppa övergreppen.

Den Katolska kyrkan går i bräschen för att befästa sin makt, byggd på en saga om en Gud, en ”Gud” som en gång i tiden skapades av människor för att få svar på frågorna som börjar med: Varför?

Kyrkan består av en ynklig samling män som ofta styrs av det ”lilla huvudet” och Katolska Kyrkan går inte främst på något område, de är och har alltid varit en av mänsklighetens främsta fiende. De var tysta när Hitlers skaror utrotade judar, de har varit tysta inför miljöförstöring m.m.

kKK har aldrig gått i främsta ledet för att ge folket kunskap, de motarbetar jämställdhet mellan könen, abort, förstärker hatet mot homosexuella, motverkar alla former av preventivmedel o.s.v…

(Hatet mot homosexualiteten är högintressant, eftersom många av kyrkans pedofila präster har varit just homosexuella pedofiler som ”älskat” gossebarn mot barnets vilja.

Pedofili (av grekiska pais, genitiv paidos, ”barn” och philia, ”kärlek”, ”vänskap”) är en beteckning för en vuxen människas sexuella dragning till prepubertala barn och barn i tidig pubertet (vanligtvis 12 år eller yngre). För att klassas som pedofil måste den sexuella dragningen vara starkare mot barn än mot vuxna. Då attraktionen riktas mot unga tonåringar (personer i pubertetsåldern), snarare än yngre barn, används istället begreppet hebefili eller efebofili. )

 

Den girigt makt-kåta Katolska Kyrkan har inte gått främst på något positivt område, de konserverar mest religiös dumhet, motverkar jämställdhet, grundlägger överbefolkningen, motverkar miljö-/klimatarbetet, ser meningslös ”tillbedjan” av en fiktiv diktator i skyn som varande etikens enda och högsta mål. De samlar rikedomar, kulturell skönhet i ett enda syfte…att framstå som bättre.

Men deras etiska landskap är tomt, öde och helt utan etikens grundkrav på empati, medmänsklighet.

 

Den Katolska Kyrkan är mäktig, men den bygger sin makt på en falsk saga, hyckleri och ren girighet.

En framtida ”dödsruna” över den kyrkan (och alla andra!), skulle undertecknad se som ett stort steg framåt för mänskligheten.

 

vatican-bank

 

Inte heller våld är denna kyrka främmande att tillgripa:

Ursäkten är:

Käre troende!

Med stor sorg har vi hört om den sexuella provokation som inträffade i vår Domkyrka igår. Mässan är helig för oss och i våra kyrkor är Jesus Kristus närvarande i hela sin verklighet i tabernaklet. När man därför genomför en sådan aktion är det ett vanhelgande av allt det som vi håller heligt. Samtidigt måste vi också förlåta dem som gör sig skyldiga till något sådant, för de vet inte vad de gör. Bön och botgöring är därför alltid vårt svar på sådana provokationer. Jag ber er därför att gottgöra det som skett genom er bön och bot och hoppas att många ikväll vill delta i den heliga mässan och tillbedjan av det Allraheligaste Sakramentet i vår älskade Domkyrka.

Först ett kvinnohatande strypgrepp, sedan förlåter man den man strypte:

 

kkk

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Religionskritik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den onda ”heliga stolen”.

  1. pybusa skriver:

    Katolska Kyrkan erkände först i början av 1990-talet att Galileo hade rätt med Solen i mitten och de andra planeterna snurrande runt, en Heliocentrisk värld. INTE Tellus som centrum och absolut inte Vatikanen som civilisationens centrum. Glöm inte heller århundraden av mord och förföljande av nytänkade individer. Som troligen har hållit tillbaka den medicinska utvecklingen med hundratals år. Kloka gubbar och häxor brändes på bål. Vi förbjuder Nazismen och tillåter Katolska Kyrkan existera legalt. Majoritetsdiktatur kanske? Kriminalisera Katolska kyrkan på samma sätt som Nazismen. Räknat i antal mord så är det nog svårt att avgöra vem av dom som leder mordligan. Tortyrligan leder nog sannolikt Katolska Kyrkan, tänk på alla hundratals år som det pågått. ”Det är ju så länge sen” har jag hört som försvar. Då blir alltså allt legitimt om tiden får gå? Varför skulle tiden mildra värdet på vidrigheterna? Den frågan har jag aldrig fått svar på.

  2. arrami54 skriver:

    …överbevisade kryper de alltid ”till korset” till slu! 😉

Kommentarsfältet är stängt.