Hur tänker en ”Ny Moderat”?

 

Statsministerns arbetslinje har blivit en lönesänkarlinje som går stick i stäv med kampen för jämställdhet. Dessutom är det vetenskapliga stödet svagt, skriver Agneta Berge, utredare på LO” i SvD. Givetvis är detta syftet, billig arbetskraft till de få som bör äga det vi gemensamt skapar, det är så de tänker, de ”Nya Moderaterna”!

Hela konceptet bygger på de få rikaste skall få underhålla sin egoistiska girighet och att klyftorna skall ökas. Studerar man de ”Nya Moderaternas” etiska landskap så är det tomt, kallt och den välfärds-hatande valda ”ockupationsmakten” lever endast efter principen: ”Var och en för sig själv!” Ibland undrar jag varför välfärdstankens ”godhet” blir extremism i ny-moderata hjärnor? Är det för att en obalans mot mer extrem egoism anses normativt, etiskt, bättre enligt en form av blå socialdarwinism?

Den politiska ”handlingskraften” stannar vid privatisering, då vinner man ett annat medvetet och demokratifientligt syfte, meddelarfriheten och transparensen försvåras. Demokratin tynar bort och anonyma bidrag m.m. gör att korruptionen kan gro intensivare…

Etiken är ”kristen”, vilket innebär att sjuka/arbetslösa m.fl. ”tärande” skall hungra enligt principen om att ”hungriga vargar jagar bättre”, att tanken är falsk (en lögn) bekymrar inte en ”Ny Moderat”.

Studerar man utvecklingen inom sjukvården, åldringsvården, skolan m.m. blir bilden tydlig…Sverige som välfärdsnation har medvetet förvandlats till en etiskt krackelerad iskall öken.

Försäkringskassan m.fl. så kallade myndigheter har ockuperats av mentalt etiskt förtorkade själar. Myndigheterna har befolkats av människor som medvetet vill andra människor illa och som ingenting bryr sig om, bortsett från den egna lilla bubblan, ”guld” och njutningen av lite byråkratisk makt…

…och folk leker att de är rädda för vargen?

Skall vi jaga ”skadedjur” så inte fan är det varg och övriga rovdjur som är farliga!

Nu vill jag absolut inte införa jakt på nya (eller gamla) moderater, vi bör snarare le mot deras lätt psykopatiska egoism och mentala oförmåga till etik, solidaritet, empati m.m. …och rösta bort dem från maktens boningar.

 

Vad det gäller rubrikens frågeställning är svaret: Det gör de inte och när de försöker blir det bara fel!

…men valet närmar sig och de ”Nya Moderaterna” fnissar förtjust att:

9m

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik. och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.