SD i Älmhult sörjer utvisad tant!

 

Kommunfullmäktigeledamot Annika Rydh utesluts ur Sverigedemokraterna med omedelbar verkan, efter medieuttalanden som skadat partiet.” läser jag i Smålandsposten.

Tanten fick rött kort för bland annat att hon skrev: SDAlmhult tant

Att världssamfundet bör begränsa muslimskt barnafödande.”

På partiets lokala hemsida har hon även publicerat antimuslimsk propaganda med påståenden om att islam kommer att ta över världen”.

Rydh pekar ut muslimer som en grupp, som hon menar ska förbjudas att föda flera barn och efterfrågar en global lagstiftning.

– Detta är ett världsproblem. Detta är ingenting man göra något åt lokalt utan världssamfundet måste agera med en begränsningspolitik, som den i Kina, säger hon”.

På den lokala partisajten har Rydh publicerat ett inlägg med rubriken ”Islam tar över världen om 50 år! Vakna Sverige!”. Inlägget består av en film som florerar på nätet under flera olika namn, bland annat ”Muslim Demographics”. I filmen påstås att muslimska länder har en dold agenda att ta över världen genom invandring till väst och genom att föda många barn. (Den lätt komiska Erabia-teorin som så starkt omhuldas av Kent Ekeroth…som av någon outgrundlig anledning fortfarande får tillhöra partiet och inom detsamma sprids teorier…)

I Muslim Demographics presenteras falska siffror om hur många barn muslimer föder i genomsnitt. BBC News har i en artikel skärskådat siffrorna och påståendena, vilka visade sig vara felaktiga.

Annika Rydh ville inte svara på Expos frågor om varför hon publicerat en film som bygger på osanningar utan lägger på telefonluren.

 

Nu är tanten borta, det var väntat men komiskt att ett rasistiskt parti utvisar för rasism. Samtidigt är det tragiskt att så många som nio procent av befolkningen går på hat-retoriken…en gång i tiden var det judarna som skylldes för allt ont, nu är det muslimer och övriga invandrare/flyktingar från MENA-länderna man skall ”sparka på”.


Trist att Jimmie Åkesson inte är konsekvent….och lägger ned partiet helt!

 

de brinner för sitt hat

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.