…en liten önskan!

 

Den svenska fördumningspandemin eskalerar och det var väl bland annat så här det började: En frustrerad ensam liten hjärncell simmade ledsen i sitt utanförskap och plötsligt händer det! Den möter en likadan och en till…även om deras möten blir externa, på lite lagom avstånd då de är låsta i sin bärares stora tomma hjärncellsbehållare, så uppstår halleluja-effekten, stor kärlek betingad på liten likhet.

Vi är alla linjeavlade ”Sverigevänliga svennar” nynnar de förälskat lyriskt!

…det var så de föddes de två små, Avpixlat och dess politiska moder, Sverigedemokraterna.

De har en gemensam religion, hatet mot främlingarna. Den svenska vården fungerar illa, den bygger på ett systemfel där prislappen går före patienten, men då säger ”de fria Sverigevänliga” små ensamma cellerna: ” – Ja det är ”blattarnas” fel (och feministernas!)!”

Arbetslösheten har samma orsak: ” – Ja, det är ”blattarnas” fel, de tar våra jobb och går alla arbetslösa!”

Likadant om man ser till vårt sjuka hav, Östersjön, blir svaret: ” – Ja, det är ”blattarnas” fel, de kissar när de badar!”

På fråga efter fråga blir svaret detsamma: ” – Det är ”blattarnas” fel!”

Att det är hästkött i nötlasagnen eller sågspån från en gunghäst, eller inget kött alls: ” – Ja, det är ”blattarnas” fel!”

Man får kanske vara glad för att de små ”tomtarna” funnit varandra, men det är alltid lika trist att se hur den rasistiska fördumningspandemin eskalerar när ekonomin krisar och hur hatet spirar fram…igen. Hos dem som varken kan tänka eller se de verkliga orsakssammanhangen.

…och skyller de inte allt på invandrare/flyktingar, feminister, ja då är det givetvis bögarnas fel!

 

Personligen föredrar jag Kapucinapor framför de ”Sverigevänliga”. ”Kapucinapor som fått chansen att studera hur människor är mot varandra, lär sig snabbt vilka personer som är själviska och vilka som är hjälpsamma. Sedan undviker de helst de själviska personerna”… läser jag leende i DN. Är övertygad om att dessa apor skulle fly för livet om de mötte en ”Sverigevänlig” rasist som herr Åkesson, liksom inför Fredrik Reinfeldt, Christina Knutsson och …ja, listan kan bli lång, mycket lång! Däremot tror jag Kapucinaporna skulle rusa fram till Sanna Lundell och Katrine Kielos, för att nämna två kloka kvinnor (vi har många!)

Jag föredrar också Delfiner framför de ”Sverigevänliga”, kloka djur som vet sitt och andras namn (Det vet de inte på Avpixlat, sina namn, de går under ”hittepå” då de skäms över sin retoriska sörja, de heter: Fotsoldat_nr1882 , isusQ, Meds1, Borgaren, Mullog, CoopCoor, ddayperspective, Chronologie, candidavoice, FrittSverige, Caesar Apostata, femton, svinland, Lassekolja och liknande.) …och som till och med tränar sina mänskliga ”tränare” när de får tillfälle.

Skräp kan vara farligt för delfiner om de äter det, så några av djuren på ett delfinarium tränades att hämta skräpet och lämna det till tränare för en liten belöning. En tränare gick ut på flotten och delfinen gjorde ett svansstående med något skräp i munnen. Delfinen fick en bit fisk som belöning.

En dag gick chefstränaren igenom rutinen de lärt sig, och noterade då att delfinen kom tillbaka flera gånger med skräp trots att tanken verkade vara tom på skräp. Tränaren bad en kollega att gå för att se vad delfinen gjorde medan tränaren gick ut på flotten. Tränaren gick ut på flotten och delfinen dök som vanligt upp direkt med skräp i munnen och fick sin belöning. Ticket avslöjades! Delfinen hade gjort ett sorts ”sparkonto”. Han samlade allt skräp och stoppade in det i en väska som var fastkilad i tankens hörn, i närheten av filtersystemet. Det fantastiska var att när han gick till ”banken” så tog han inte bara ett skräpföremål, utan han slet lös en bit istället för att maximera avkastningen.

Detta beteende är speciellt intressant eftersom det visar att delfinen hade en känsla av framtiden och belöningar längre fram. Han förstod att det stora skräpföremålet belönades på samma sätt som ett litet, så varför inte bara lämna fram små bitar för att skaffa sig extra mat? Han tränade faktiskt människorna.”

Mer fakta om Delfiner här!

21536367_BG1

 

Jag skulle även och långt hellre ”dansa” med vargar, ja till och med bli jagad av dem… än jag umgicks med någon från Avpixlats och SD:s skara. Vargarna skulle dessutom aldrig jaga mig, en skinntorr gammal gubbe som om han reser sig upp i full längd och därtill sträckte upp armarna och vrålade ”-Jag biter!”… skulle skrämma skinnet ur varenda varg i riket…

Men jag känner stark sympati för de stackarna, som likt invandrare hatas och jagas av de små outvecklade människorna och värst är nog Naturvårdsverkets generaldirektör som nu ytterligare en gång skall flytta Junseletiken, antar att hon (generaldirektören) hoppas vargen blir trafikdödad eller möter någon som omhuldar S.T.G-principen. Både jag, vargen och alla världens Kapucinapor skull fly för den naturvårdande tanten!

Personligen skulle jag hellre umgås med en dvärgvessla än några av ovan negativt omnämnda individer…

 

…ja, jag skulle hellre umgås med en tamråtta, långt mer givande på alla plan. Det hände sig en gång i tiden, på väg till ICA med dåvarande hustru, att jag gick ner på knä framför min älskade, mitt på ett övergångsställe och under fredagstrafikens mest hektiska timme. Alla stressade trafikanter log vänligt, övertygade om att jag friade…

…men fel hade de, jag bad om att få köpa en tamråtta, friat har jag aldrig gjort.

Jag fick givetvis som jag ville! …och nog är de söta, råttorna!

Ratte-Vache 2

 

Tänk om man lika lätt fick en annan önskan uppfylld, att man vaknade en morgon och alla ”Sverigevänliga” små tomtar var borta, helt borta, likt borta med vinden, … att de rest till ett eget land, en liten enklav som omfamnar dem…en liten ö i norra ishavet, Wrangels ö måhända?

Tänk vilken bra början, vilken nystart för Sverige!

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till …en liten önskan!

 1. Kent Karlsson skriver:

  Håller med dig i varje ord! Vad som skrämmer mig är att så många från ”arbetarklassen” tänker rösta på SD utan att någon närmare koll på vad deras politik är i övrigt förutom
  deras ”patentlösning” på allt från nageltrång till is-smältningen på Arktis!
  Tittar man på SD`s politik så kommer dessa ”vanliga arbetare” att faktiskt rösta mot sina egna intressen på många sätt och de fattar det inte!

 2. mariadesuede skriver:

  Det är bra att du fortsätter skriva om det, men jag läste en artikel pà ABs sida som gjorde mig förbannad… Hur i h-e kan man misshandla barn när man ska hjälpa dem?

  Örnkram

 3. arrami54 skriver:

  Det är nog tyvärr vanligt att barn misshandlas, psykiskt och fysiskt på främst privata så kallade ”behandlingshem”:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/placerade-barn-mar-daligt_7973378.svd

  …jag håller med dig om att man blir förbannad, men min bild av det moderna privatiserade Sverige är densamma inom alla områden, skola, vård, äldreomsorg, barnomsorg…den enda omsorgen som tycks finnas i dag är den om vinsten.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article16390216.ab

  Kram.

 4. arrami54 skriver:

  ”Tittar man på SD`s politik så kommer dessa “vanliga arbetare” att faktiskt rösta mot sina egna intressen på många sätt och de fattar det inte!”…exakt, och det är det jag menar med ”fördumningspandemin”. Dessa arbetare röstar på ett extremt högerkonservativt parti som minst av allt ser till de ökande klyftorna och orättvisorna, de utnyttjar bara rasismens falska ”vi mot dem” för egen vinning. Sverigedemokraterna är högerns vänner och framtida regeringsstöd, ingenting annat.

Kommentarsfältet är stängt.