Vi är rasister, en sanning om Sverige?

 

Ja, det är sant att många svenskar är rädda små fördomsfulla rasister ( långt ifrån alla) och det är skamligt med tanke på vår falskt färgade självbild som upplysta och jämställda. Rasismen i Sverige är strukturell, kulturbetingad, traditionellt religiös och sexistisk. Att läsa ord som: ”Kvinnor är måltavlor för den större delen av de antimuslimska attackerna och attackeras både verbalt och fysiskt, bland annat genom att människor försöker slita av deras huvuddukar” …är varken något som förvånar undertecknad eller är bättre än de hot svenska kvinnor utsätts för. Det finns ett kulturbetingat kvinnohat även i Sverige som slår mot alla kvinnor och jämställda är vi inte! Vilket bland annat är tydligt genom att kvinnor får lägre lön för samma arbete som män utför. Bilden av den svenska rasismen tydliggörs också av framgångarna för Sverigedemokraterna, liksom den socialkonservativa kvinnosyn de står för.

 

Nu är inte Sverigedemokraterna ensamt ansvariga för den svenska rasismen eller för att den bibehålls/växer…samma ansvar vilar på övriga politiska grupperingar, främst Alliansgruppen och Socialdemokraterna. De har alla i grunden samma ryggradslösa förhållningssätt till ”lika lön” som ”rätt till lön” och underblåser via tyst inaktivitet både problemet med sexismen och rasismen.

Vi skall göra upp med religiös tradition, vad det gäller negativ kvinnosyn med mera. Men det kräver att vi blir upplysta nog att inse att de religiösa traditionerna ur ett sexistiskt/rasistiskt perspektiv är desamma i alla de abrahamitiska religionernas gemensamma religiösa grundbok, det gamla testamentet. Alltså oavsett om lögnen står i Bibeln eller Koranen!

Att Sverige är rasistiskt styrks ständigt, jag ser och upplever det i min vardag. Jag läser dagligen om det i media…och det blir svårare och svårare att stå stolt som man och som svensk! Våra muslimer är snart lika utsatta som den grupp de rasistiska svenskarna har flest okunniga fördomar kring, nämligen romerna.

Faran med diskriminering är att det skapar ett ojämlikt samhälle med olika regler för olika människor som undergräver den sociala sammanhållningen och förhindrar demokratiska lösningar på sociala problem. Det verkliga hotet mot demokratin är inte ”radikaliserade muslimer” utan snarare ojämlikhet där muslimer just nu är på den förlorande sidan. Svenska muslimer upptar i dag den roll i det svenska samhället som tidigare har hållits av grupper som judar, romer och resande med mycket tragiska resultat.”

 

Bevara Sverige Blandat…och börja tänka utan att vara tyglad av rasistiska fördomar!

 

 

PS: Läser roat följande i den lilla järnrörspojkens blogg, han som är så rädd för muslimer att han ständigt anför fantasin om Eurabia, att: ”Vi måste slopa den så kalladea religionsfriheten innan det är för sent, inflytande skall gå med i svenska kyrkan och betala kyrkoskatt och avsäga sig alla andra religioner .”

Religionsfrihet skall alltså begränsas till kristen fundamentalism, galenskap och fantasi…tror de talar i tungor av pur förtjusning inför dylika kommentarer inom SD och på Avpixlat. Det är så att politisk fundamentalism och infantil populism är närbesläktad med religiöst tungomålstal, samma innehållslösa ord-pladder och omhuldande av okunnighetens rasistiska fantasivärld! På Avpixlat frossar de små rasisterna via avhumaniserande ord om muslimer generellt, de är kackerlackor och allehanda magparasiter som äter upp oss och nationen inifrån, ett citat: ” Muslimer är som binnikemaskar och trikiner. De äter upp oss inifrån.”, det är så den nationalistiska  arten homo homoni lupus börjar sin unkna retoriska jakt, sen kommer våldet…vi har sett det många gånger förr! DS.

 

Det finns bara en levande kultur, den mångkulturella…monokulturen är ett stillastående och dött tillstånd…

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD!, Religionskritik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Vi är rasister, en sanning om Sverige?

 1. Trams. Islamisterna i Sverige har en lång rad rättigheter men inga skyldigheter. Svenska kvinnor kan fritt konvertera till Islam men muslimska kvinnor som försöker konvertera till en annan religion utsätts för hot, våld och ond bråd död. De verkliga rasisterna och demokratiföraktarna är Islamisterna. Detta väljer du att helt förtiga.

 2. Jorma Röör skriver:

  Ja det var väl så bra att det inte förekommer någon kvinnoförtryck i muslimska länder, inte heller någon sorts förföljelse av kristna, judar eller annorlunda tänkande muslimer! Hu vilken tanke att det skulle förekomma den typen av intolerans.
  Kunde man tänka sig att städa utanför sin egen trappa först innan man klagar på andra?
  Ta seden dit du kommer, rätt så intelligensbefriad tanke att bosätta sig i något sämre organiserad land och kräva svenska rättigheter! Barn får inte ha skolavslutning eller eller något annat firande i kyrkan för det kan anses stötande! För vem? För någon vars religion (vidskepelse) är så svag att en rondellhund kan omkullkasta hela den fundamentalistiska tron. Ska väl erkänna att Muhammeds ursprungliga religiösa tolerans var oerhört mycket generösare än kristendomen någonsin kommer att uppnå! Tyvärr är det så.
  Det är bara att beklaga alla fantasifigurer som misstolkas av ett antal självutnämnda tolkar, präster, imamer, huliganer, pelikaner etc. När allt kommer ikring så finns det nog bara en som aldrig fört något annat än gott med sig : Jultomten! Inga krig pga. honom! Ingen diskriminering! Har aldrig sett tomtemor med burka! Nissarna är inte slavar i ett (oljerikt) land!
  Det enda jag aldrig vill se är RONDELLTOMTE!

 3. arrami54 skriver:

  Dårens första försvar är alltid förnekelse, eller hur ”juristen”? Det finns inga rättigheter för ”islamister” i Sverige som inte vi övriga har, därtill har de samma skyldigheter att följa lagen. Att det finns rasister/sexister inom islam förnekar ingen, men att som du gör utpeka hela gruppen muslimer (inklusive de sekulariserade) som likställd fundamentalistiska islamister är vanvett och en medveten sådan…jag kan lika gärna likställa varenda svensk tant och gubbe med de tungomålstalande kristna fundamentalisterna i ”Livets Ord”. Att det finns rasistisk och sexistisk idiot inom islam motbevisar inte att vi har samma rasistiska/sexistiska minoritetsgrupper i Sverige.
  All religion är fantasifullt trams, all retorik som ställer mannen före kvinnan är trams, Bibeln och Koranen är i grunden samma bok, samma trams och en värld utan dessa ”heliga” skrifter blir en bättre värld! Tyvärr har vi religionsfrihet, bäst var om denna kulturella smitta utplånades, men i religionsfrihetens namn skall alla fritt kunna konvertera till eller från en religion.

 4. arrami54 skriver:

  En form (din) av intolerans är inte bättre än den andras…var skrev jag att jag inte inser att rasismen/sexismen är utbredd även inom islam med flera religioner?
  Jag har samma syn på alla de abrahamitiska religionerna och dess fundamentalistiska skara, du valde medvetet att missa detta i texten?

  Jag har heller aldrig sett tomtemor i nunnedräkt! Jag har aldrig hört att tomtemor (svårt att höra en fantasi tala eller erkänna) att hon likt Moder Teresa tyckte att: ”Det finns något vackert i att se de fattiga acceptera sin lott, att lida på samma sätt som Kristus”, som hon svarade hon på kritiken hon fick när hon dolde alla insamlade miljoner i den Katolska kyrkans skrytbyggen och kistor och lät de fattiga/sjuka lida vidare. 😉

 5. Ping: Vad heter ”barnet” till en zebra och en åsna ? | Varghjärta

 6. Kaninsson skriver:

  Din kommentar godtas inte, den är alltför rasistisk och du, jag måste bara fråga, ditt namn ”Kaninsson”…son till en Kanin? Jo, det finns alla de sorter och en del har absolut inga indianer i kanoten! 😉
  Mvh
  ”Varghjärta”

 7. Bosse skriver:

  Vi behöver inte vara rasister för att vi inte delar politikers åsikter. Att kunna debattera med högt i tak om svåra saker är en förutsättning i en demokrati. Så fort någon inte håller med om åsikter angående religionsfrihet eller jämlikhet innebär inte per definition att denne är rasist. Öppen debatt är bra för att forma ett gott samhälle. Kränkning är ett modeord som snart spelat ut sin roll. Personlig integritet hävdas som den främsta av rättspatos, men säkerhet för samhället måste sättas före allt annat. Idag förekommer stora motsättningar inom invandrargrupper och antisemitism frodas i vissa områden. Detta är inte acceptabelt men det blundar vi för i vår ”kamp” för att acceptera slöjor och andra religiösa attribut som grundar sig i en total ojämlikhet.

 8. arrami54 skriver:

  Nu undrar jag vilka ”vi” är i din inledande mening och vi debatterar rasism, det innebär att ansvar att motverka: varje skillnad, undantag, inskränkning eller företräde på grund av ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung, som har till syfte eller verkan att omintetgöra eller inskränka erkännandet, åtnjutandet eller utövandet, på lika villkor, av mänskliga rättigheter och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden av det offentliga livet.
  Det till exempel Sverigedemokraterna sysslar med (är de ”vi” i din inledning?) är att via ett förtäckt och tämligen ynkligt religionskritiskt spel, sagor om Eurabia med mera, främst försöka exkludera, misstänkliggöra invandrare från Mellanöstern och Nordafrika enligt FN:s definition av rasism.
  Det handlar inte om religionskritik, då hade man stannat vid att kritisera Tanach, Koranen, Bibeln (= gamla testamentet) för den missvisande, sexistiskt ojämlika och falska saga den är. Man hade debatterat den fantasifulla religiösa idén om Gud med gamla testamentets texter som utgångspunkt, inte kränkt, hånat och exkluderat invandrare/flyktinar från ”MENA”. Men rasister använder falsk religionskritik som vapen, de flesta av er vet inte ens vad som står i det gamla testamentet och kämpar inte för muslimska kvinnors jämlikhet med mannen, ni vill hellre håna, kränka och exkludera dem…

  Väntar fortfarande på en intelligent kommentar från de främlingsfientliga/rasisterna.

  Ha det gott Bosse!

 9. R skriver:

  Wow, du har verkligen ingen aning vad du gaggar om. Du borde stänga ner din blogg om du ska använda den till att sprida din okunskap och lögner. 1. Det finns mer än nog Islamister runt om i Sverige, detta är känt ett faktum. Förnekar du också att Sverige har haft sin första självmordsbombning? 2. Troende muslimer som läser Koranen för att sedan leva sitt liv därefter står på en annan värdegrund än vad du och jag gör (jag utgår ifrån att du inte är muslim) och det återspeglas i deras syn och handlingar mot/på kvinnor andra religioner bland mycket annat. 3. Livets Ord är en kristen församling precis som alla andra kristna församlingar, hade du besökt den kyrkan en enda gång i ditt liv så hade du hållit med mig istället för att sprida din okunskap som jag skrev tidigare. Men istället väljer du att fylla dig med media ger dig, vilket förmodligen både ha gett dig din nuvarande syn på muslimer men också på Livets Ord. 4. Bibeln och Koranen, Kristendomen och Islam är inte ”samma sak” som du så enkelt kallar det. Det är som att säga att en säng är samma sak som en stol, och det håller du väl ändå inte med om? 5. ”All religion är fantasifullt trams, all retorik som ställer mannen före kvinnan är trams, Bibeln och Koranen är i grunden samma bok, samma trams och en värld utan dessa ”heliga” skrifter blir en bättre värld!” – Du får mer än gärna citera vart i bibeln det står att mannen på något vis skulle vara högre än kvinnan. 6. Det enda jag kan hålla med dig om i ditt fullständiga skitsnack är att en viss kulturell smitta bör utplånas som du så fint sa.

  Ha en fortsatt trevlig dag och jag hoppas du vaknar någon gång snart, hade!

 10. arrami54 skriver:

  Jag har raderat över femtio kommentarer av den sort du presterar, men jag släpper igenom några, även om det är skönast att bara nonchalera er okunnighet och inte besvara den…men jag släpper igenom dina ord, bara för att visa övriga läsare vilken obildad pueril grupp det är som är de främsta hatarna av arten homo homoni lupus. Att det finns nog med religiösa idioter är vi överens om, men du ser bara åt ett håll, de så kallat kristna fundamentalisterna är lika galna som islamisterna och i princip lika livsfarliga för det demokratiska samhället. Du har antagligen aldrig läst Bibeln, bara lyssnat på predikantens valda delar och kanske befunnit dig i ständig tungomålstalande trans?
  Jag förnekar inte att vi haft en klantig självmordsbombare som lyckades spränga sig själv till döds, ej heller förnekar jag Breiviks dåd som var grundat på det hat arten homo homoni lupus sprider på bland annat Avpixlat…en dårskap rättfärdigar inte en annan! Det som bör utrotas är okunnighetens rasistiska och sexistiska hat, du kan ju börja med att införskaffa dig grundläggande kunskap om biologi, psykologi, ekonomi, demokrati, mänskliga rättigheter, Bibeln/Koranens och religionens fantasier/regler med mera…du har en del jobb, men jag kan lindra din ångest med att kunskap är väldigt lätt att bära med sig! 😉

  Människovärdet i Bibeln är inte jämställt, kvinnor ses som lägre varelser, helt underställda männen. Du behöver inte leta länge i Bibeln för att finna uttryck för detta, jag kan peka på historien om Lot (1 Mos 19:7-8). En liknande historia finns i Domarboken 19:29.
  Även det nya testamentet beskriver hur kvinnan är underställd mannen, läs Paulus’ första brev till Korintierna, 11 kapitlet!
  (2. Jag prisar eder för det att I i alla stycken haven mig i minne
  och hållen fast vid mina lärdomar, såsom de äro eder givna av
  mig.
  3. Men jag vill att I skolen inse detta, att Kristus är envar mans
  huvud, och att mannen är kvinnans huvud, och att Gud är Kristi
  huvud.
  4. Var och en man som har sitt huvud betäckt, när han beder eller
  profeterar, han vanärar sitt huvud.

  5. Men var kvinna som beder eller profeterar med ohöljt huvud, hon
  vanärar sitt huvud, ty det är då alldeles som om hon hade sitt
  hår avrakat.
  6. Om en kvinna icke vill hölja sig, så kan hon lika väl låta skära
  av sitt hår; men eftersom det är en skam för en kvinna att låta
  skära av sitt hår eller att låta raka av det, så må hon hölja
  sig.
  7. En man är icke pliktig att hölja sitt huvud, eftersom han är
  Guds avbild och återspeglar hans härlighet, då kvinnan däremot
  återspeglar mannens härlighet.
  8. Ty mannen är icke av kvinnan, utan kvinnan av mannen.
  9. Icke heller skapades mannen för kvinnans skull, utan kvinnan för
  mannens skull.
  10. Därför bör kvinnan på sitt huvud hava en »makt», för änglarnas
  skull.)

  I Tredje Mosebokens 27 kapitel, verserna 1-7 ser vi människors olika värde i sikler. En man mellan 20 och 60 år är värd femtio silver-sikler, kvinnan bara trettio. (En sikler motsvarar ca tolv gram silver). Och ingenstans i historien har kristendomen gått främst vad det gäller kvinnors jämställdhet. När t.ex. den Svenska Kyrkan gav kvinnor rätt att bli präster, ja då blev det ett ”Herrans liv” på herrarna. Det var lagligt att våldta sin hustru fram till 1965 i Sverige, helt enligt kristna principer osv…

  Kvinnosynen är inte det enda med stora likheter i Bibeln och Koranen, båda är det samma som gamla testamentet, i Bibeln finner du till exempel även regler för när människor skall stenas. Stening som begrepp förekommer fem gånger i Koranen (11:91, 18:20, 19:46, 26:116, 36:18), men då endast i form av berättelser, aldrig som ett påbud att stena någon. Däremot finns det ett flertal hadither som beskriver hur Mohammed beordrar stening, men i den kristna Bibeln är påbuden uppenbara och fler:
  Ni skall vara helgade åt mig, ty jag, Herren, är helig, och jag har avskilt er från andra folk för att ni skall tillhöra mig. En man eller en kvinna som har en ande från en död eller en spådomsande i sig skall straffas med döden. Man skall stena dem, skulden för deras död är deras egen. (3 Mos 20:26-27)
  Herren talade till Mose: Mannen som förbannat skall föras utanför lägret. Alla som har hört orden skall lägga händerna på hans huvud, och hela menigheten skall stena honom. (3 Mos 24:13-14)
  Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, skall dödas. (3 Mos 24:16)
  Medan nu Israels barn var i öknen, ertappades en man med att samla ihop ved på sabbatsdagen. Och de som ertappade honom med att samla ihop ved förde honom inför Mose och Aron och hela menigheten. Och då det inte var bestämt vad som borde göras med honom, satte de honom i förvar. Och Herren sade till Mose: ”Mannen skall straffas med döden. Hela menigheten skall stena honom utanför lägret.” Då förde hela menigheten ut honom utanför lägret och stenade honom till döds, som Herren hade befallt Mose. (4 Mos 15:32-36)
  Om en son är trotsig och upprorisk och inte lyder sin far och mor, inte ens när de tuktat honom, skall de ta honom med sig och föra honom till de äldste i staden, till hemstadens port. De skall säga till stadens äldste: ”Det här är vår son, han är trotsig och upprorisk och lyder oss inte, han bara festar och super.” Då skall alla männen i staden stena honom till döds. Du skall utrota det onda ur folket. Hela Israels folk skall känna fruktan när de får höra talas om detta. (5 Mos 21:18-21)
  Men om anklagelsen är riktig och det inte finns något bevis på att flickan var oskuld, skall flickan hämtas ut från sin fars hus, och utanför dörren skall männen i staden stena henne till döds, eftersom hon genom att hora i sin fars hus har gjort vad som är en vettlöshet i Israel. Du skall utrota det onda ur folket. (5 Mos 22:20-21)
  Om en orörd flicka är trolovad med en man och en annan man träffar henne i staden och ligger med henne där, skall ni föra ut båda till stadsporten och stena dem till döds, flickan därför att hon inte ropade på hjälp inne i staden, och mannen därför att han lägrade en annans kvinna. Du skall utrota det onda ur folket. (5 Mos 22:23-24)
  Därför skall jag samla alla de älskare som har njutit din gunst, vare sig du tyckt om dem eller inte. Från alla håll skall jag samla dem, och jag skall blotta ditt sköte för dem, så att de ser dig i all din nakenhet. Jag skall döma dig som man dömer äktenskapsbryterskor och mörderskor. Du skall få känna av min vrede och min svartsjuka. Jag skall prisge dig åt dem, och de skall rasera din offerhöjd och jämna dina kullar med marken. De skall slita av dig kläderna och ta dina praktfulla smycken, tills du ligger där alldeles naken. De skall båda upp en skara mot dig, som skall stena dig och stycka dig med sina svärd och bränna ner dina hus. De skall verkställa domen över dig i många kvinnors åsyn. Jag skall göra slut på ditt horande, och du skall inte längre ge några gåvor. (Hes 16:37-41)
  Så säger Herren Gud: Båda upp en skara mot dem och utlämna dem åt skräck och plundring. Skaran skall stena dem och stympa dem med sina svärd, döda deras söner och döttrar och bränna ner deras hus. (Hes 23:46-47)

  Läs gärna Richard Dawkins bok ”Illusionen om Gud” om du vill ha reell och vetenskaplig fakta kring sagan om Gud. Gud är en fantasi sprungen ur de maktkåta manliga själars fantasi som vill ha makt över andra män och som vill äga/kontrollera sin kvinna.

  Må gott ”R” och plugga in grundläggande allmänbildning nu, återkom när du har någonting baserat på kunskap att anföra…om fyra-fem år alltså. Må gott! 😉

  https://varghjarta.wordpress.com/2012/10/20/ar-kristna-manniskor-korkade/

 11. Johan Hellström skriver:

  Du drar paralleller mellan Kristendomen och Islam, Bibeln och Koranen, vilket på ytan kan te sig korrekt men tror du själv inser resonemangets svagheter. Nämligen att Kristendomen i Sverige har utvecklats parallellt med det svenska samhället, i en symbios, genom en demokratisk process. Svenska kyrkan har förändrats något oerhört under bara de senaste 50 åren, även om Bibeln, förstås, är densamma.

  Vad gäller de islamska samhällen som de muslimska invandrarna kommer ifrån så ser det helt annorlunda ut. Varken religionen eller samhällena har utvecklats nämnvärt värderingsmässigt de senaste 800 åren och en jämförelse med Sverige baserat på religionernas böcker blir därför meningslös, den praktiska tillämpningen är förstås betydligt mer intressant. När stenade vi någon senast i Sverige? När straffade vi någon med gruppvåldtäkt senast? När högg vi händerna av tjuvar senast? När sprängde sig en svensk i luften mitt i en folkmassa senast och hänvisade till Bibeln, påhejad av släkt och vänner? Eller alls? När uttalade svenska ledare, eller svenska kyrkans ledare, senast en dödsdom över konvertiter från Kristendomen eller judar?

  Kan du säga samma sak om de muslimska länderna?

  Jag är för religionsfrihet, i den meningen att varje person har rätten att vara fri från religion, eller tillbe vilken religion hen vill, förutsatt att man håller sig inom lagen i sin tillbedjan. Detta betyder dock inte en självklar rätt att bygga moskéer, minareter och hålla böneutrop i Sverige. Det har inget med religionsfriheten att göra och, enligt mig, inget i Sverige att göra heller. Om Kristendomen representerar en gammal unken människosyn så representerar Islam en högst aktuell unken människosyn, vilket ingalunda utgör ett argument för att Islam ska omfamnas som en del av den svenska kulturen. På något sätt.

  Chansen att det här inlägget publiceras är väl i paritet med chansen för att Sveriges Imamer kommer stå upp som en man och fördöma terrorism, kvinnoförtryck, antisemitism och hatbrott mot homosexuella.

 12. arrami54 skriver:

  Prallellerna jag drar mellan kristendom och övriga abrahamitiska religioner är korrekta, på alla plan och betänk att det hävdas krav på lag mot blasfemi(hädelse) med mera från kristna grupper, Att kristendomen utvecklats är väl tveksamt, sant är att den anpassat sig till den demokratiska utvecklingen i efterhand men den har aldrig lett utvecklingen mot mer demokrati, jämställdhet mellan könen med mera. Ordet ”demokrati” i meningen folkstyre nämns överhuvudtaget inte i Bibeln, utan det handlar om diktatur ovanifrån, en renodlad hierarki.
  Islam utvecklas likartat, det somliga fastnar för som ”typiskt” för islam är fundamentalisterna och man har enbart nationalistisk, politisk och rasistisk grund för denna fixering. Majoriteten av Sveriges muslimer är sekulariserade och ser på sin religion med samma ögon som majoriteten av de ”kristna” svenskarna, utveckling i positiv riktning pågår även inom islam.
  Vi har inte dödsstraff i Sverige eller inom EU, en bra utveckling, men dödsstraff finns i andra kristna delar av världen, som i USA t.ex. där har mer än 1100 människor dödats sedan 1976, många har i efterhand visat sig vara oskyldiga.
  På vilket vis skulle en moské, en minaret eller böneutrop vara olagligt, inte falla inom religionsfriheten? Vad det gäller unkenheten inom världens ca 9000 olika kristna kyrkor, t.ex. den katolska är vi oense…den är i mina ögon lika unken som den muslimska människosynen. Den katolska kyrkan eller skall vi kalla den pedofilkyrkan(?)har ju en del löss i sin fana att ta hand om: http://edition.cnn.com/2013/03/06/world/europe/vatican-pope-selection/index.html

  Det du anför är i mina ögon blablabla-flum och oseriöst, gruppvåldtäkt är inget sanktionerat straff inom islam, våldtäkt är ett brott. Många på ”din” sida hävdar felaktigt, medvetet lögnaktigt att invandrare våldtar i högre utsträckning än svenska män via friserad statistik och marginella skillnader. Många av de män som omfamnar hatets nationalistiska strömningar, de jag kallar homo homoni lupus, har en rejält unken kvinnosyn vilket bland annat styrks av hatet de visar mot kvinnliga journalister med flera som inte delar deras outvecklade främlingsfientliga/rasistiska åsikter.
  Du och många med dig tycks glömma att det för inte så länge sedan var fullt lagligt för en svensk man att våldta sin hustru inom äktenskapet, detta förbjöds så sent som 1965 och det var INTE kyrkorna som gick först i den striden, ej heller Sveriges nationalistiska socialkonservativa män. (Dagens socialkonservativa (Sverigedemokrater) tycks dessutom och på fullt allvar tro att imamer sänt hit muslimer för att de aktivt och på deras order skall föda så många barn det bara går, för att imamerna på detta vis skall ockupera oss och ta över…snacka om fantasifulla sagor, jag förstår att ni lätt fastnar i tro, ty kunskap tycks ni totalt förakta!). 😉

  Vi hjälper alla muslimska kvinnor bäst genom att på alla sätt motverka den unkna kvinnosynen inom islam (+ övriga abrahamitiska religioner), hjälpa dem till frigörelse/jämställdhet…inte exkludera dem och hata dem för att de sedan barnsben blivit indoktrinerade till en falsk patriarkal gudstro. Hatet syns på gator och torg, som i Forserum där somalier systematiskt trakasserades, där kvinnor fick mjölk hällt över sig för att bli ”vita” och i Tomelilla där en kvinna med slöja och hennes sexåriga dotter fick ta emot glåpord och stenkastning.
  Sverigedemokrater och andra liknande slynglar behöver växa upp, delta i en positiv utveckling så att vi om några århundraden är befriade från fundamentalistisk okunnig politik och all religion! 😉

  Samtidigt utmanar jag alla imamer och präster/predikanter att stå upp mot terror i alla dess former, hatbrott, kvinnoförtryck, homofobi med mera (skriv om er bibel helt, liksom Koranen, eller använd dem som energikälla under kalla vintrar).

  Må gott Johan!

  PS: Jag publicerar dina åsikter, men jag tog bort länken du hade i ditt namn, dylik propagandaskit vill jag inte länka till, inte ens indirekt! DS.
  😉

 13. Johan Hellström skriver:

  Som ateist och religionsmotståndare i allmänhet har jag ingenting att invända mot det du anför angående olika religioners tveksamma syn på kvinnor, barn, homosexuella med flera. Att det finns kristna extremister utgör, för mig, inget argument för att acceptera muslimska dito. Att Kristendomen i Sverige en gång i tiden var nästan lika inskränkt som Islam av idag utgör heller inget argument för att bereda plats för Islam i Sverige. Tvärtom. När vi lagom fått bukt med en inskränkt religion ter det sig kontraproduktivt att ta sig ann en ny och vrida tillbaks klockan.

  Kristendomen har varit en del av den svenska kulturen i över 1000 år, vilket ger den ett existensberättigande i Sverige, i form av kulturarv om inte annat. Om Kristna kyrkan anno år 1000 däremot kom till Sverige först idag, via vita Européer, skulle du stå på barrikaderna och välkomna dem och försvara deras rätt att etablera sig i Sverige då? Om ja, då är du åtminstone konsekvent. Om nej, så är det du som gör skillnad på etniciteter.

  Vad gäller brottsstatistiken så är jag intresserad av vad du menar med ”friserad statistik” och ”marginella skillnader” när det gäller våldtäkter. Låter som du rättfärdigar en överrepresentation på 10-20 ggr som ”marginell” och därmed inte värd att problematisera. Är det din hälsning till de kvinnor som faller offer för dessa våldtäktsmän? Statistiken från samtliga nordiska länder ser ut på samma sätt, män från MENA är kraftigt överrepresenterade vad gäller våldtäkter, med flera hundra procent. Det är varken propaganda eller friserad statistik utan dagens sanning. Medan östasiater, å sin sida, har en lägre brottslighet än infödda svenskar. Om vi inte accepterar verkligheten som den ser ut blir det extremt svårt att förändra någonting, fast du verkar inte anse att det är ett problem till att börja med.

  Vad gäller hetsen mot de kvinnliga journalisterna har det ju visat sig att den värste hetsaren av dem alla var en Socialdemokrat med afrikanskt påbrå.

  Tycker inte hot, eller våld, är acceptabelt överhuvudtaget. De mest utsatta är dock just Sverigedemokrater och vänsterextremismen är ett större hot än högerextremismen, som bägge överträffas med råge av den islamistiska extremismen. Just hoten och våldet mot politiska företrädare är ett enormt demokratiskt problem, oavsett om det riktas mot Sverigedemokrater eller något annat parti. För några år sedan skrev Kristdemokraterna om hur de utsattes för trakasserier från vänsterextremister, nu när det är SD som befinner sig i skottlinjen verkar de inte lika engagerade i frågan längre.

  Jag håller med dig om att vi bör medverka till att motverka den människosyn som präglar Islam, men det finns över en miljard muslimer i världen och att importera alla till Sverige för att de långsamt ska ta till sig svenska värderingar via osmos ter sig inte som ett effektivt eller realistiskt tillvägagångssätt. Särskilt inte som de tenderar att gruppera sig i samhällen i samhället (eller utanför samhället), som inte låter sig påverkas av värdlandets värderingar. Se på unga muslimer i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och så vidare, de är ofta lika radikala och extrema som sina forna landsmän. Risken är således större att det är svenska samhället som kommer anpassas till muslimska värderingar, snarare än tvärtom.

  Om detta är önskvärt eller ej kan man ha olika åsikter. Min åsikt torde vara klar vid det här laget.

  Må gott själv!

  6 mar 2013 kl. 23:11 skrev ”Varghjärta” :

  > >

 14. arrami54 skriver:

  Jag har samma syn på all fundamentalism sprungen ur de abrahamitiska religionerna. Kristendomen har enligt min syn inget existensberättigande på grund av ålder och det är först i modern tid vi börjat helt frigöra oss från dess inflytande i samhället: http://motargument.se/2013/01/07/sverige-ar-inte-langt-fran-barbariet/

  Jag står inte på barrikaderna för någon religion, tvärtom, men har vi religionsfrihet så gäller den alla och alla religioner (tyvärr har vi religionsfrihet och lär inte kunna avskaffa den med hänvisning till de internationella överenskommelser vi undertecknat).
  Vad det gäller Sverigedemokraternas friserade våldtäktsstatistik och överdrifter har BRÅ kritiserat tolkningarna av statistiken och det medvetet falska urvalet tydligt, ni tycks också medvetet glömma att invandrare missgynnas av våra rättsinstanser, rasism finns även bland polis, åklagare och domare: En av våra främsta på området,Christian Diesen, skrev följande i DN:
  ”Sammanfattningsvis ser vi alltså att personer av utländsk härkomst särbehandlas negativt i rättskedjans alla led: Personer med invandrarbakgrund anmäls oftare, åtalas oftare, fälls oftare, får strängare straff och behandlas sämre inom kriminalvården. Särskilt tydlig är denna negativa särbehandling när det gäller invandrare från länder utanför Västeuropa, den kategori som polisen kallar blattar.
  Självfallet innebär denna prioritering att många oskyldiga invandrare blir föremål för polisens intresse och det går att hitta tydliga exempel på att vissa invandrargrupper, exempelvis västafrikaner, utsätts för ett diskriminerande polisintresse. Därav kan man dock inte samtidigt dra slutsatsen att det sitter en mängd oskyldiga invandrare i våra fängelser. Snarare talar den starka restriktiviteten med åtal, det vill säga den generellt alltför höga nedläggningsfrekvensen när det gäller brottsutredningar, för att de fall som tas till domstol också bygger på en mycket stark bevisning. Detta betyder i så fall att den huvudsakliga följden av polisens särskilda intresse för invandrares brottslighet inte är att fel personer misstänks och fängslas utan att motsvarande svenska förövare av brott kommer undan. Eller kommer undan lindrigare. Invandraren utsätts för en tvångsåtgärd (exempelvis husrannsakan, kroppsvisitation eller häktning), men svensken slipper. När utredningen mot den misstänkte svensken läggs ned, lever motsvarande utredning mot den misstänkte invandraren vidare. Utlänningen döms till fängelse eftersom han inte är anpassad, men svensken får tillgodoräkna sig förmildrande omständigheter och får chansen till återanpassning.
  Denna rättspolitik är inte unik eller märklig, tvärtom. I nästan alla samhällen och i alla tider har de utifrånkommande och de utanförstående behandlats strängare än de bofasta och välanpassade. Det ligger i straffrättskipningens historiska natur att vara mildare mot ingruppen än mot utgruppen, och detta tänkande lever kvar än i dag, medvetet eller omedvetet. Därför är det också på sin plats att man i Sverige erkänner detta förhållande och inte låtsas som om vi tillämpar en fullständig likhet inför lagen.” http://www.dn.se/debatt/invandrare-missgynnas-i-rattskedjans-alla-led

  Läs även detta som totalt krossar Sverigedemokraternas falska våldtäktspropaganda: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sds-rapport-far-icke-godkant_5193703.svd

  Vad det gäller hetsen och hoten mot kvinnliga journalister dominerar Sverigedemokrater och övriga rasister, ordvalen avslöjar detta tydligt…att det finns undantag är inget försvar mot detta faktum!
  Vi är överens om att hot och våld är oacceptabelt i ett demokratiskt och civiliserat samhälle, men ställer mig tveksam till att Sverigedemokrater drabbas mer än andra, har själv mottagit en hel del hot från Sverigedemokrater, önskningar om att jag skall bli analt våldtagen med mera…och det har ju visat sig att en del så kallat våld och hot mot Sverigedemokrater varit självförvållat. Till exempel den herre som själv skar in ett hakkors i pannan och den ”påtända” kvinna som själv satte eld på sin ytterdörr. Men jag accepterar personligen inget våld mot Sverigedemokrater, eller våld överhuvudtaget. De hatbrott som sker i Sverige har en överrepresentation från högerextremt håll och riktas främst mot religiösa minoriteter, människor med mörk hudfärg och homosexuella.

  Dina ord om att importera en miljard muslimer faller på sin egen orimlighet och blir direkt löjliga…och du tycks medvetet glömma att majoriteten av Sveriges muslimer är sekulariserade och knappt bryr sig om sin religiösa stämpel, något de bär av tradition, inte på grund av aktiv tro.
  Religiös tillväxt är inte av godo, oavsett vilken av de abrahamitiska religionerna vi talar om, men alla har rätt till sin tro…förutsatt att de inte ”slår den i huvudet” på andra.

  Att hata, exkludera, missakta, håna invandrare/flyktingar/muslimer leder snarare till motsättningar/konflikt än motsatsen, en fredlig utveckling…och inga tycks eftersträva konflikt, t.o.m i form av inbördeskrig än Sverigedemokrater. Det är bara att läsa innantill på Avpixlats kommentarsfält några timmar per vecka för att se var hatet gror intensivast…

  Må gott! 😉

  (PS. Tycker du är ganska ynklig Johan, varför… jo för att du tillhör de värsta hatarna på Avpixlat, där kallar du dig: ”FreedomOfSpeech2014” …hat och falsk propaganda är för dig detsamma som frihet, ynkligt och outvecklat! …alla dessa ynkliga små män på Avpixlat, vad är det som särskiljer dem från det de säger sig hata? Svar: INGENTING!
  De sitter där, mörkrädda, anonyma i sina små vrår och sprider det ”tuffa” hatet, samlas i Avpixlats kommentarsfält när de inte sänder anonyma hot omkring sig,”…en dag kommer jag personligen att skära halsen av dig och lämna dig med kniven uppkörd i fittan.” De är exakt lika de ynkliga muslimska män jag mött och hört tala från Balkan…de som till exempel hotar sin lillasyster med att hon skall få halsen avskuren om hon blir ihop med en ”svenne”.
  Det är samma sort, små ynkliga män som tror att bara därför att de bär en liten snopp, så är de bäst, de är kung! Antar det handlar om en psykologisk låsning, bristande bildningsnivå och sexuell frustration: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article16301555.ab …eller allt på en gång? Rasistsajten Avpixlat och Sverigedemokraterna lär aldrig nå den bildningsnivå som krävs för att korrekt kunna tolka kriminalstatistik eller en komplicerad social väv, så varför håller ni ens på?
  Ni har ständigt blivit avklädda, till exempel här: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sds-rapport-far-icke-godkant_5193703.svd DS.)

Kommentarsfältet är stängt.