Den ”ryska björnen” är inte farlig!

 

ÖB Sverker Göranssons uppmärksammade uttalande om bristande svensk försvarsförmåga roar ryssarna …och undertecknad, när hade vi en reell försvarsförmåga senast, för 200 år sedan?

Sverige är ett svårförsvarat land, glest befolkat på en stor yta. Men ryssen är inget problem, dem klarar vi väldigt lätt med lite gästvänlighet, det är bara att bjuda på Vodka i stora mängder.

Tyvärr minskade Sverige sin försvarsförmåga när vi sålde bort vårt bästa försvar, Absolut Vodka.

Det bästa försvaret mot den ”ryska björnen” är faktiskt några tiotal miljoner vodkaflaskor ( 1 liters!) strategiskt utplacerade och ja, du får mycket vodka för 41 miljarder! Vid en invasion välkomnar vi dem, håller den stora invasionsfesten, super dem drängfulla och plockar sedan av dem allt de dragit med sig, som vapen, pälsmössor med mera…

Det finns ingen rysk ”björn” som säger nej till en vodka-sup, eller tio…ingen!

129085839037767885

Det är bara att ge dem en kram, bjuda på en sup till…de sjunger/dricker och dansar/dricker en stund, och en sup till…

(Vi får ge våra ryska vänner en eloge, deras drift med oss är en mycket snygg parodi, jag gillar ironin och slutklämmen!)

…sedan är det god natt och en rysk björn sover tungt, länge, som bekant. Du vet vad som hände ryssen i Colorado?

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den ”ryska björnen” är inte farlig!

 1. Vinter skriver:

  Hej Hästkötsshjälrta (obs, ironi).

  Du vet att definitionen av rasism är bl.a. att generalisera ett helt folkslag baserat på nationalitet eller kultur. Det är uppenbart att du sublimt blev kränkt av lite satir, kanske var det köttbullarna som framkallade din vodkametafor (för övrigt en ursprungligen Rysk produkt, som Sverige marknadsför som ”sin” till egna befolkningen, som dricker lika mycket alkohol, som folk i Ryssland).

 2. arrami54 skriver:

  😆 …tänk om en del ”ironiska” men uppenbart berusade personer också var läskunniga, du missade detta eller hur: (Vi får ge våra ryska vänner en eloge, deras drift med oss är en mycket snygg parodi, jag gillar ironin och slutklämmen!). Läs under det ryska filminslaget!
  Att Vodka är en rysk produkt, dessutom populär i sitt hemland borde vara allmänt känt, liksom att vodkan inte bara är en populär dryck där utan till och med lite för populär och ett stort problem. Enligt Världshälsoorganisationen (WHO) är den ryska alkoholkonsumtionen dubbelt upp mot den kritiska nivån.
  Den som blev kränkt var nog du ”Vinter” som så puerilt spelade ut rasistkortet, jag generaliserar nog lite men det handlar då mest om alla de ”farliga djuren” och där ingår väl män, både i Sverige och Ryssland? Ett annat ”rasistiskt” inslag, lite tydligare riktat mot djuren (män) hittar du här: https://varghjarta.wordpress.com/2012/08/16/de-farliga-djuren-och-fordumningspandemin/
  Lite senare i kväll skall jag utbringa en skål för dig, inte i form av en vodkasup, undertecknad föredrar Whiskey! 😉

  PS: Mitt senaste möte med ryska män skedde i somras. Kvällen var sen och de var märkbart berusade och stod och gapade om att de skulle invadera oss. Jag kunde inte låta bli att fråga om de skulle invadera oss i samma tillstånd som dessa två herrar var och om de skulle simma över Östersjön? Den ena började skratta, den andra tog ett kaxigt steg emot mig, två steg bakåt och föll baklänges handlöst in i ett buskage.
  Vi var några som hjälpte dessa två herrar till närmsta barkbänk, det dröjde inte länge förrän de sött sov där, antagligen hela den sköna sommarnatten! 😉 DS.

Kommentarsfältet är stängt.