Jo, män är djur och ofta primitivt ”korkade” därtill!

 

Det är därtill inte en utrotningshotad art, tyvärr kanske jag skall tillägga (?). Jag har skrivit om den pågående fördumningspandemin förr och när jag återkommande läser korkade mäns avtryck i allehanda kommentarsfält inser jag att pandemin eskalerar. Är det inte totalkorkade och sexuellt frustrerade Sverigedemokrater och övriga rasister som visar sin ynklighet via näthatet mot kvinnor så är det ofta allmänt lågbegåvade och okunniga män som befolkar nätets kommentarsfält. Med hänvisning till hur känsliga dessa kränkta män är tänker jag inte länka till sajten där jag fick följande kommentar i går i den pågående vargdebatten:

Vad har jag av glädje av hajar, krokodiler, ormar osv. myggor, kackerlackorna, tarmmaskar, lös, vargar, björnar? Man tror väl inte att några års fängelse för samer när de skjuter skadedjur är något som gynnar det svenska folket? otroligt att man får samma straff eller mindre om man dräper en människa!
Är detta kul man har kanadensiska gäs som skiter ner våra stränder och ängar. Jag har inte saknat deras bajs när de var utrotningshotade. Så vackra är de inte och kunde försvinna med bajset.
Är detta synd att barn ska aldrig behöva avlusning? blev det sämre på Jorden utan dinosaurier? Det skulle vara kul om de fanns och åt upp en och annan människa då och då, eller hur?”

Denna man, vi kan kalla honom ”Doggy”uppvisar ett totalt feltänk, en obefintlig kunskap om de ekologiska system vi är beroende av och han ställer givetvis den narcissistiska grundfrågan: ” – Vad har jag för glädje av detta?”( Det primitiva ”detets/jagets” behov av omedelbar egoistisk tillfredsställelse! ).

Likt en degenererad felavlad/inavlad liten hanhund frågar han sig alltid tre saker, om det är en tik, någonting ätbart eller en leksak? Blir inte svaret JA!, på någon av hans tre frågor, ja då bryr han sig inte, mumlar utrota, sen pinkar han bekymmerslöst revir och vandrar vidare!

Doggys” lista på djur som inte faller honom och andra män i smaken kan säkert bli oändlig om de ”korkades” älskade fördumningspandemi segrar och vi står där en dag, lite ensamma och sorgsna som art, med insikten att vår ekologiskt utplundrade och söndertrasade planet är döende…och vi dör själva ut dessförinnan.

Jag kan tänka mig att ”Doggy” bedömer kvinnor efter den personligt färgade narcissistiska principen: ” Är hon visuellt vacker nog och ”knullvänlig”?”

Personligen är jag övertygad om att vår inavlade vargstam är en petitess i förhållande till vårt riktigt stora problem, korkade, primitiva och inavlade män!

Jag har ofta svårt att som man stå stolt bredvid mina bröder och jag vill ge Sveriges kvinnor ett vänligt råd i två steg, ställ alltid frågan: ” – Vad avlar jag på?” och tillse att ni är skyddade om ni vill leka! Vi har helt enkelt inte råd med ert slarv längre!

 

Jag orkar inte i detalj argumentera emot ”Doggy” men vill påpeka att han har fel i sak, rakt igenom, och vad det gäller Kanadagåsen, den har aldrig varit utrotningshotad, är vacker och inplanterad i Europa: ”Den första inplanteringen av kanadagås i norra Europa skedde i Storbritannien till kung Jakob II av Englands samling av vattenfåglar i St. James’s Park i London under 1600-talet. Till Sverige infördes de första kanadagässen som bytesdjur, på initiativ av Bengt Berg. År 1927 hämtade han de två första individerna från en djurpark i Holland, för att de var så fina.1940 flyttade Bengt Berg till Eriksberg i Blekinge där utplanteringar fortsatte. Sedan har den spridits sig till stora delar av Sverige, Norge, Finland och Danmark och sedan 1960-talet har den nordeuropeiska populationen haft en i det närmaste lavinartad expansion. Exempelvis häckade det första kanadagåsparet i Estland 1996.” (ur Wikipedia).

800px-Branta_canadensis1

Att Kanadagåsen breder ut sig i Europa och bajsar över kontinenten beror på män, ja ni läste väl själva!

Avslutningsvis, jag skulle inte ha någonting emot att det återigen vandrade dinosaurier på jorden som tuggade i sig ur mängden av inavlade män och jag vill upprepa min bön till kvinnorna. Ställ alltid den primärt så viktiga grundfrågan:  ” – Vad avlar jag på?”

Snälla Sveriges kvinnor, välj det äkta, en ”varg” inte en infantil inavlad pojke som ingenting eller lite förstår, när ni vill bli mödrar!

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i ...det är om hösten drömmar dör..., Natur och miljö., Vargdebatten: och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jo, män är djur och ofta primitivt ”korkade” därtill!

 1. mariadesuede skriver:

  Nä, förolämpa inte djuren nu… 😉 De är mer värda än oss människor i längden…

 2. arrami54 skriver:

  …jo, men jag är väl snäll mot alla viktiga djur? 😉

 3. mariadesuede skriver:

  Jodà, t.o.m. en mikrob är viktigare, vi är ju fulla av dem… 😉

 4. arrami54 skriver:

  …ja, vi har kilovis i oss och hundra miljarder på vårt skinn!

 5. arrami54 skriver:

  …jo, vi gör nytta ibland, som ”bostad” åt hundratals miljarder mikrober, vilka vi inte kan klara oss utan! 😉

 6. mariadesuede skriver:

  Ja, det var ju mikrobiologi som jag studerade i Eskilstuna… De är inte parasiter, de är symbioter, förutom när de hamnar fel… E-coli skulle vi aldrig klara oss utan… Ha en bra dag! ☺

 7. arrami54 skriver:

  Detsamma!
  Här lyser vårsolen och både jag och hunden får en massa ”spring i benen!”
  😉

 8. Iréne skriver:

  Amen 🙂

 9. arrami54 skriver:

  🙂 Ett korrekt ord avgett med insikt om min predikans höga sanningshalt!

Kommentarsfältet är stängt.