Avpixlat, sajten som styrker att absolut idioti existerar!

 

Begår en muslim ett pedofilbrott, en våldtäkt, så kallas det för ”arabisering/islamisering” av hatsajten Avpixlat. Men om en normalbegåvad person ironiskt använt sig av Avpixlats primitiva retorik för att beskriva t.ex. Engla-mordet och mängder av andra grova våldtäkter, hade det stått så här:

”En farlig ”försvenskning” pågår: Den kristne svensken Anders Eklund kulturberikar Sverige genom att begå våldtäkt. ”

anders-eklund2

…men han är svensk och därför helt okej, den med tiden blekta afrikanen… ty han är av svensk avel och inte invandrad från ”Mecka”!

Snälla, försök förstå,… att individer begår brott, det är inte etniskt betingat och religion är trista sagor som ställer kön mot kön oavsett vilken av de abrahamitiska religionerna du än studerar!

Avpixlat är en hatsajt utan motsvarighet i svensk media.

Man har ingen ansvarig utgivare av en anledning, man är feg och rädd… så typiskt för de små nationalistiskt Sverigevänliga!

…och att man är en före detta kammaråklagare är väl inget bevis för att man inte kan tänka totalt fel, eller finns det evidens för detta? (Evidens för att åklagare ibland helt saknar förmåga att tänka finns det gott om, ett tydligt exempel är fallet ”Thomas Qvick”, där åklagare tänkte så illa att de lurade sig själva till och med!)

…en klok individ skrev följande kommentar på Newsmill-inlägget:

Rolf Hillegren har läst de oftast korta kommentarssnuttarna på Avpixlat i ett halvår. Utan att lägga märke till den systematiskt demoniserande agendan? Skickligt Rolf Hillegren!

Jag har läst denna sajt och dess föregångare PI i minst tre år. Dagligen eller varje vecka. Och allt som oftast bytt ut ordet ”muslim” mot ordet ”jude”…för att leta perspektiv. Om man gör så framstår Avpixlat-pratet som skrämmande likt 1930-talets Tyskland.

Avpixlat som mötesplats fungerar som en värmestuga för rasister och konspirations-tänkare, där man kan få personligt stöd för sin uppfattning om sig själv som ”missförstådd”. och frottera fram sin känsla av hjältemodig patriotism.

Artiklar på Avpixlat fungerar som bensin på eld för de redan frälsta. Det finns en mycket stark dimension av ”indignations-knarkande” på Avpixlat. Med jämna mellanrum når det perversionens höjd, t ex i meningsutbyten om omskärelse/könsstympning eller våldtäkter.

Efter att ha frotterat sig en stund i värmestugan och låtit indignationen växa…så flyger Avpixlats läsare ut i sajberrymden – fly förbannade på alla andra PK-ister i Sjuklövern. De tuggar monomant om muslimkramande, manshatande vänsterextremister. Det är inte hyggligt folk att möta Rolf Hillegren!

Vi som varit länge i politisk nätdebatt känner igen skrivbordskrigarna. De har många nicknames, men samma språk. De utgör en politisk rörelse – öppen rasism, dold och halvt omedveten nyfascism. Inga andra talar så illa om Sverige eller sina egna landsmän som Avpixlats nät-soldater!

Har du följt dem på deras resa från Avpixlats värmestuga vidare ut i cyberrymden i rollen som fotsoldater? Gör det! Det har journalister och nätaktiva från Sjuklövern gjort…och spåren förskräcker.

Jag är fly förbannad!”

 

…och det blir undertecknad också!

Sverigedemokraterna-Pressbilder-Jimmie-Åkesson-2010-10-07-01

 

Ett Sverige utan den idiotiska hatsajten Avpixlat är ett långt vackrare Sverige!

Bevara Sverige Blandat!

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Avpixlat, sajten som styrker att absolut idioti existerar!

 1. mariadesuede skriver:

  Mànga fördomar finns det, men inte vàgar de säga det öppet, men anonymt sà vàgar de att göra det… Men de finns överallt, att det endast skulle vara vänstern som skulle vara öppen för invandrarna är ju ocksà fel… Det finns politiker oavsett partitillhörighet som vàgar vara för invandrarna… Men de flesta verkar vända kappan efter vinden…

  Tja, att vara rädd för främlingar leder till att man mister en vän som man annars skulle ha träffat… (Lite filosofi…)

  Kram

 2. arrami54 skriver:

  …exakt, dumhet/idioti är inte bundet till parti generellt, eller till ”vänster/höger”…fördomar är bundet till icke-tänkande individer och de finns i alla grupperingar, men är generellt vanligast bland obildade nationalister/rasister som inom SD:s/Avpixlats följare.
  Kram.

 3. Mats Jonsson skriver:
 4. arrami54 skriver:

  Stackars Mats, du vill inte ha varghjärta? Då får du väl avsluta prenumerationen eller avboka operationen, eller vad du nu än menar? Gillar du inte vad du läser, så låt bli att läsa…och jo, jag förstår att du helt saknar argumentationsförmåga…
  …men må gott!

 5. Ping: …får jag bjuda på lite rå humor? | Varghjärta

 6. Linda skriver:

  Du satte ord på mina tankar! Finns så många ursäkter för varför just svenska män gör samma brott som utländska män. När det är utländska män så kopplas det till deras kultur eller härkomst, när det är svenska män så finns det alla möjliga psykologiska bortförklaringar. Allt från att dom aldrig blev ammade till svår barndom. Ja you name it!

 7. arrami54 skriver:

  Exakt! Det finns inga bortförklaringar för en sjuk kvinnosyn oavsett födelseort…vi är alla djur och en del män är störda narcissistiska dårar som ser kvinnor som personliga ”leksaker” oavsett ursprung. Därtill är verbala och nedskrivna hot om våldtäkt tydligen vanligast bland Avpixlats och SD:s lilla följarskara, tristare idioter än dem kan man svårligen hitta.

 8. Alban skriver:

  Båda sidor av debatten är lika löjjeväckande. Som två barn som står och skriker på varandra med byxorna nere, lika vinklade båda två fast från olika håll. Båda kallar varandra för glåpord och demoniserar varandra. Båda påstår att de har ena foten i sanningens heliga vigvatten utan att fatta att båda två beskriver verkligheten från motpoler av olika synsätt. Givetvis har ingen av er rätt! Allt beror ju på hur man ser på saken?
  Jag kan sympatisera med båda sidor, i vissa frågor, men det gör mig inte till någon av er, vänster höger upp ner främlingsfientlig ofrämlingsfientlig eller någon av de andra termer ni använder er utav för att kategorisera varandra in i en grupp som ni sedan kan attackera och demonisera med inlärda argument. ”SD rasisterna är är ju–”, ”vänsterkommunisterna pratar som vanligt–”, ”Borgarbrackan sade –”.
  Debatten kommer antaligen fortsätta likna en fars ett bra tag framöver, för båda sidor saknar respekt för den andra, ni tar ett färdigtkonstruerat paket från ”er sida” som ni klär in motståndaren i. Det finns parter på båda sidor som alldrig har yttrat ett ord, som får stå ut med era generaliseringar.
  Avslutningsvis vill jag säga angående ”näthatet”, att det första jag tänker på är censur, och ingen ska få censurera internet. Här har ALLA ett ansvar att inte låta någon snuva oss på det bästa som hänt sedan tryckpressen uppfanns. Ska vi verkligen låta ett litet antal människor som är väldigt arga införa en form av kontroll av allt som skrivs på internet? Vad tror ni händer när man öppnar upp möjligheten för alla människor att föra in text på samma ställe? Vissa är fly förbannade, de skriver arga saker… hjälper det då att slå ned på dessa människor ytterligare? Ja, det är olyckligt att vissa blir hotade med hemska saker, ingen vill bli utsatt för något sådant. Och här är det åter igen helt otroligt att båda sidorna igen försöker ge varandra skulden. Humor…
  Vet inte varför jag skrev detta, brukar aldrig kommentera något på internet. Det lär ju inte hindra ”fotsoldaterna” från någon sida ändå.

  mvh

 9. arrami54 skriver:

  … du tycker det du, men det finns det som är fel och det som är rätt! Hört talas om etik, medmänsklighet och lag?
  Rasism/främlingsfientlighet är FEL, fult och ynkligt och hot min vän är dessutom olagligt, men lag, känsla och förstånd saknar de helt som gapar om censur när man har ”fräckheten” att kritisera ondskan!
  😉

 10. Alban skriver:

  Det finns det som jag anser är rätt och fel, jag tror att vi tycker lika om det mesta. Men varken du eller jag har monopol på vad som är rätt, och lagen är vad vi tillsammans, säger att den är.

  Det verkar mer som om du redan har din åsikt och aldrig tänker vika dig i din övertygelse om att du, är den som har rätt! Och den andra per automatik har fel, eftersom du bekämpar ondskan!

  Du är inte ett dugg bättre än de personer du drar över en kam utan att fråga vad de egentligen tycker.

 11. arrami54 skriver:

  Givetvis utgår vi alla från vår personliga etiska nivå, kunskapsnivå, empatisk förmåga med mera och har du en tydlig åsikt så står du rakryggat upp för den, eller hur…det är bara de fega och förvirrat ambivalenta som irrar runt och tycker alla har rätt, för då stöter man sig inte med någon.

  Vad de som skriver på den rasistiska hatsajten Avpixlat och i sajtens kommentarsfält avslöjar ständigt och upprepat sina åsikter (i detalj) så varför skulle jag lägga tid på att dessutom fråga om de menar det de uttrycker?

  Jag är inte som du, har inte denna ynkligt fega och hållningslösa inställningen till rasismens megafoner som Avpixlat… 😉 Glöm inte att det var lagligt att utrota judar/romer m.fl. i det nazistyrda Tyskland under 1940-talets början, så ditt pladder om lag säger ingenting ur moralisk synvinkel!

 12. Ping: SD och ..”idiot och bonnläpp..” | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.