Jag vill inte äta lunch med dig, Stefan Löfven!

Det skulle vara helt bortkastad tid, men jag hoppas du nappar på Katrine Kielos inbjudan! Hon har uppenbarligen en del att lära dig om vad det i realiteten innebär att kämpa för socialdemokratins ideologi och jag hoppas du lyssnar.

Om du nu får för dig att lyssna på Katrine, så ta sedan tag i ledarskapet. Den socialdemokratiska ideologin om solidaritet och välfärd för alla, du vinner ingenting på att kopiera de ”nya Moderaterna” och bli en blek skugga av deras iskalla vandring mot nattväktarstatens egoistiska Jag-samhälle, via ”hästskitspolitik” och inkompetens.

För fan, välfärdsstaten faller fritt, på alla områden, ner i det moderata hålet av ett iskallt blått ingenting!

…så ta tag i saken, ät middag med Katrine, lyssna på henne eller gör som Påven…abdikera och be henne ta din plats, hon är klok nog att se sammanhangen som gör att ni idag mest gödslar för Sverigedemokraternas framgång!

Avslutningsvis Stefan, via en bild från ”jinge” vill jag tipsa dig om att de nya Moderaterna inte är en svårt motståndare för en verklig socialdemokrat, det som gör att du snubblar fram är att du leker följa John med dem och anpassar socialdemokratin till deras mörkblå töcken…vakna upp nu, är du snäll!

 

reinfeldt

 

(PS: Du är klok Katrine och det är alltid ett nöje att läsa dig, men tyvärr tror jag det finns en riska att Stefan inte svarar på din inbjudan, eller svarar ungefär så här…

DS.)

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik. och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.