Sverigedemokraternas favoritmusiker!

Jo, enligt rykten jag hört älskar SD:s ledning (vid sidan om ”vit makt-musik”)  Cat Stevens/Yusuf Islams musik, både den han skrev förr och den han skriver nu. De har konverterat till samma grundsyn som många muslimska män, nämligen den att kloka kvinnor är farliga och skall bekämpas. Speciellt de kvinnor som enligt SD är PK! (Yusuf Islam delar inte deras syn, men det är någonting SD helst vill glömma!)

Enligt samma ihärdiga rykte är SD:s ledning också lite extra förtjusta i Koranens version (ja, tradition egentligen, då versionen kommer ur Haditherna ) av ”den gyllene regeln”. Studerar ni islams gyllene regel så förstår ni SD:s förtjusning: ”Ingen är rättrogen förrän han älskar sin broder som sig själv.”…det viktiga är ordet broder, syster är exkluderad även enligt svensk högertradition! Nu säger samma ryckte att SD:s ledning och ”fårflock” undantar lydiga kvinnor, som helt delar SD:s syn…men övriga, ja de skall lära sig sin plats!

Fädernas kyrkas” ord är inte lika populära: Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem orden exkluderar inte kvinnor och dem SD kallar ”babbar”. (Den svenskt kristna etiken gäller bara ”svennar”, de dem där utifrån, kan resa hem igen, de räknas inte till ”människorna” då de oftast är av en kulturellt lägre sort och kriminella, resonerar SD och andra etiskt små.)

Men enligt mina källor närstående SD:s ledning och Avpixlat så planerar man en förändring i samma stund som SD blir Sveriges nya statsbärande parti, då skall ”Fädernas kyrkas” ord lyda: ”Allt vad ni vill att era bröder skall göra för er, det skall ni också göra för dem”! 

En annan plan i sann socialkonservativ och socialnationalistisk anda är de planerade statliga omprogrammeringsbordeller man planerar, syftet lär vara dubbelt, man vill skola om kvinnliga PK-journalister och ge sina manliga partibröder tillgång till fler, som man kallar det, ”tömningskärl”. Samtidigt motverkar man det allvarliga bristsymtom Jan Guillou pekat på!

 

 

Vi förstår alla varför SD:s flock av kränkta ”hungriga” män förväntansfullt ser fram emot de Sverigevänligas segermorgon, eller hur?

 

Med tanke på likheterna i kvinnosynen är det inte heller så konstigt att samma källa hävdar att partiledaren för SD planerar ett namnbyte,  allt för att hedra den samsyn SD har med fundamentalisterna inom Islam kring kvinnorna. Han lär ha bestämt sig för namnet Jimsuf Microtus Agrestis Islam, då det låter kejserligt!

 

( På ”Sverigevännernas” heliga språk blir namnet i översättning Jimmie Åkersork Islam ).

…och vem vet, denna ytligt välkammade ”Svärmorsdröm”, blir kanske till och med sötare?

Aardmuis…och nog är Åkersorken söt!

 

PS: Inlägget är vänligt (syrligt) ironiskt och jag personligen…ja, jag älskar musiken Yusuf Islam skrivit, det mesta av den! DS.

 

 

Citerar några kloka ord om den i grunden rasistiska men Kristdemokratiska kopia som kallar sig Sverigedemokrater:

”Varför byta en extremism mot en annan, om man nu tror att alla muslimer är extremister? Björn Söder  är  som exempel, lika fientlig mot sexuella minoriteter som islamister. Faktum är att hela partiets politik vilar på fundamental kristendom, vilket innebär att t ex äktenskapsbalken inte ska vara könsneutral, att samkönade par varken ska få adoptera eller skaffa barn via insemination. Det är väldigt komiskt detta, att SD i sammanhanget har mer gemensamt med islam (som enligt de själva är det största utländska hotet) än de allmänna värderingar som idag råder i det svenska samhället.

De vill inte heller att man ska vara muslim i Sverige, samtidigt som man kan vara kristen i islamiska stater. De har också glömt bort att världens mest sekulära stat, Turkiet, har en muslimsk befolkning som utgör ca 94% av populationen – onekligen ett bevis för att även muslimer, till och med i högre grad än ateister i Sverige, kan separera stat och tro. Det är märkligt nog SD som har svårt med detta, ty de vill inte ha en sekulär stat, de vill ha en kristen stat. De vill uttryckligen tillbaka till 1950-talet, då söndagsskolor och morgonbön i skolan fortfarande existerade. Då invandringen såg helt annorlunda ut. Då traditionerna hade ett egenvärde. Då homosexualitet betraktades som sjukdom och homosexuella handlingar var straffbara.

Sverigedemokraterna är således ett väldigt reaktionärt och trångsynt parti, med lika reaktionära och trångsynta representanter. Detta går inte att komma ifrån. Jag begriper det inte – även om man är upprörd över antingen invandringen, äldrepolitiken eller rättspolitiken – hur man kan rösta på ett sådant här parti. Jag vet inte vad det värsta är, att man röstar trots att man vet om detta eller att man röstar utan att lära sig känna partiet? Antingen intellektuellt bedrägeri eller intellektuellt haveri, således. Oavsett vad är det ytterst ignorant och ytterst beklagligt. Då har jag ännu inte tagit upp det enskilt värsta med partiet:

De vill göra det möjligt att utvisa en hel familj med invandrarbakgrund, om något av deras barn gör en överträdelse. Det är kollektiv bestraffning och hör inte till en rättsstat.

De vill göra det möjligt att utvisa den med invandrarbakgrund som begår ett brott, i synnerhet ett grövre brott, oavsett om individen söker/har uppehållstillstånd, asyl eller svenskt medborgarskap. Notera att jag är väldigt varsam med begreppet rasism, men detta är rasistiskt. Man utgår helt och hållet från det etniska ursprunget.

Dessa två punkter har också något annat gemensamt: En underminering av rättssäkerheten. Alla domstolsbeslut är inte korrekta, man ska därför inte införa permanenta straff i lagboken. Nu förstår jag visserligen inte alls varför en hel familj ska lida p.g.a en familjemedlems handling, det faller på sin egen orimlighet, men risken med en sådan lagstiftning är att familjer utvisas p.g.a felaktiga domstolsbeslut. Detsamma gäller enskilda individer med invandrarbakgrund. Det är naturligtvis inte acceptabelt. Jag hade haft mindre oförståelse om det gällde alla i vårt samhälle, att det inte var baserat på etniskt ursprung och jag skulle gärna vilja se en konsekvent inställning till detta: Att partiet driver en linje om att alla svenskar (som enligt SD passar in i gruppen ”svensk”) ska tvingas tillbaka till Sverige om de begår brott utomlands. Det lär knappast ske.

Ni som har röstat på detta parti, har ni någon aning om vilket samhälle de har för avsikt att skapa? De vill föra oss tillbaka över ett halvt sekel och sätta kristendomen över våra huvuden, på riktigt. Vill ni verkligen leva i ett sådant Sverige?

Är det verkligen ett bättre alternativ än det Sverige vi lever i idag?

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD!. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Sverigedemokraternas favoritmusiker!

 1. anita skriver:

  Efter att ha sett teves Dokument inifrån (Lönesänkarna) igår så inser jag att det är förståeligt att människor inte ser de traditionella partierna som ett alternativ. Att borgare för en borgerlig politik är bara logiskt, men att S under flera decennier fört en borgerglig politik är oförlåtligt! Jag ser SD som ett symptom, människor har svikits av S, det naturliga valet för småfolket. Obs! Det betyder INTE att jag sympatiserar med SD, tvärtom, jag ligger alldeles för långt åt vänster för att göra det. Men eftersom ”kommunistskräcken” sitter så djupt i människor så återstår bara SD för den som vill protestera mot den rådande strukturen. (Sedan är det en helt annan sak att de blir grundlurade.)

  Om du inte sett progrmmet – gör det, det finns på Svt Play. Det är sällan något blir så synliggjort. Calmfors sa rent ut att syftet med jobbskatteavdragen var att möjliggöra att LO sänker lönekraven i löneförhandlingar.

 2. arrami54 skriver:

  …jo, att Socialdemokratins ideologiska svek är svårsmält inser jag, men ”kommunistskräck”? Dagens vänsterparti är exakt det Socialdemokratin var.
  Att Alliansen genomför en lönesänkningspolitik, liksom en lika utvecklad skattesänkarpolitik för att slå sönder välfärdsstaten till förmån för den ekonomiska ”elitens” roffarmentalitet är mer än uppenbart. Tack för tipset, skall se programmet på SvT-play!

 3. anita skriver:

  Jag menar att människor med det minsta lilla (små)borgerligt tänkande ofta ger uttryck för en ”kommunistskräck” för allt som andas jämlikhet och solidaritet. För dem är det uteslutet att rösta på V eller för den delen ett radikalt S. Då återstår bara SD när man vill ventilera sitt (befogade!) missnöje. Därför är det extra bekymmersamt att S sviker. When will they ever learn . . .

 4. arrami54 skriver:

  …jo, men SD är inget alternativ, där finns överhuvudtaget ingen politisk medvetenhet eller jämlikhet, solidaritet. Sverigedemokraterna är i princip kopior av Kristdemokraterna, samma socialkonservativa ton, men målat i rasismens bruna kulör.

 5. anita skriver:

  Jag håller fullständigt med dig, men jag försökte mig på en förklaring till hur människor i allmänhet (= politiskt omedvetna människor) resonerar – de som inte delar din och min syn på SD, och som känner sig svikna och osynliggjorda av S. Det blev så uppenbart i programmet som jag tipsade om att förskjutningen mot vinstuttag i företagen skett på löntagarnas beskostnad. Programmet säger inget nytt, men de gör en pedagogisk och förnämlig sammanfattning av utvecklingen de senaste decennierna.

 6. arrami54 skriver:

  …jo, jag vet och jag ville bara vara tydlig! 😉 För mig är Vänsterpartiet ett bra alternativ, ett väldigt bra alternativ!… och många borgerliga lär även de snart sakna den solidariska och socialistiska blandekonomins möjligheter till välfärd, jämlikhet och ett etiskt godtagbart samhälle.
  Det dröjer kanske tills vinden vänder, men vänder gör den! 😉

 7. anita skriver:

  Jag hoppas du har rätt! Själv befinner jag mig i gränslandet mellan S och V, med stark slagsida mot V. 🙂

 8. arrami54 skriver:

  Slagsida, låter mer som insiktsfull vind i seglen! 😉

Kommentarsfältet är stängt.