…Gud abdikerar!

 

Blixtrar och dunder…Ja, Guds ställföreträdare, den helige ”Petrus” abdikerar (vilket är samma sak som att ”Gud abdikerar!”… eftersom Gud inte existerar) och det blir krigsrubriker i media värden över…ord som ofattbart tonar över Vatikanen och världen. Personligen ler jag roat och undrar när den Katolska kyrkan skall abdikera i sin helhet?

Det skulle vara ofattbart glädjande…speciellt om islams prästerskap och övriga abrahamitiska religiösa ledare gjorde detsamma!

Den katolska pedofilkyrkan har problem, men problemet är inte ”att eftersom han representerar Guds vilja på jorden kan det inte finnas två påvar för de kan ju ha olika åsikter. Det skulle innebära att Gud hade olika åsikter och därför kan man aldrig abdikera”…utan en i grunden vidrig syn på världen, människan, kvinnan främst, barnbegränsning med mera…

Drömmen är att få läsa i DN, och alla övriga världens tidningar, att ”Gud har abdikerat, den katolska kyrkan lägger ner sin verksamhet och erkänner sin bluff!”…det skulle vara något det!

 

 

Påven och Gud

 

 

Det här inlägget postades i Religionskritik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till …Gud abdikerar!

  1. pybusa skriver:

    Att Gud har glasögon tror jag absolut på och den röda näsan beror nog på för mycket tullande på nattvardsvinet.

  2. arrami54 skriver:

    …jo, ”hen” är nog både mentalt och fysiskt närsynt och ”nattvardsvins”-alkoholist. Skapad av människor har han ju alla mänskliga brister. 🙂

Kommentarsfältet är stängt.