”Näthatande sverigedemokrater får för lite fitta”.

 

han är skön Jan Guillou.

Det är alltid med glädje jag läser hans krönikor i Aftonbladet, texterna har ofta en kärnfullt ironisk och klockren ton:

En ofrånkomlig iakttagelse, när Aftonbladet i onsdags presenterade en kavalkad av hot och näthat som riktas mot våra kvinnliga kolumnister, var just det dominerande inslaget av frustrerad sexuell längtan. Våta drömmar, alltså.

Några av de värst trakasserade och hotade är ju påfallande vackra kvinnor, åtråvärda långt bortom unga sverigedemokraters manliga resurser. Därför faller det vanligaste av alla argument hos dessa hatskribenter – ”problemet är att du får för lite kuk” – på sin närmast tragikomiska orimlighet. Rent sakligt har vi nämligen att göra med det motsatta problemet. Näthatande sverigedemokrater får för lite fitta. För att uttrycka saken på deras eget språk.”

Givetvis handlar det i grunden om frustrerad sexuell längtan, vackra kvinnor står inte i kö utanför deras dörr direkt och med en så förenklad världsbild och låg politisk och generell medvetenhet den ”normala” sverigedemokraten uppvisar, så lockar de givetvis inte till reproduktion. Jan Guillou beskriver tydligt en annan sanning i dagens krönika: ”Jag påstår inte att alla sverigedemokrater är sexuellt frustrerade näthatare. Det tror jag absolut inte. Däremot tror jag att alla sådana näthatare är sverigedemokrater. Det var mycket talande när en av partiets koryféer för någon tid sedan hotade släppa loss ”fotsoldaterna” på nätet. Partiets ledning tvår sina händer medan ”fotsoldaterna” på SD:s inofficiella nätsajter, Avpixlat och dylika, fungerar som nazisternas SA-busar. På den tiden gatuvåld för att tysta motståndare, i dag nätvåld. Skillnaden är teknisk snarare än politisk. Hatet mot andras yttrandefrihet detsamma.”

Många sverigedemokrater saknar helt politisk medvetenhet, de söker sig snarare till ”gänget”för att mildra känslan av egots frustrerade utanförskap, delvis liknar detta enkla politiska gruppspel fotbollens destruktiva svans av ”huliganer”, man älskar hemmalaget men hatar motståndaren. De är exakt så enkla, så primitiva som Jan Guillou beskriver dem.

De hot och ”önskemål” jag mottagit under åren om att jag till exempel skall bli våldtagen, har alla haft samma ursprung, fältet kring SD-sajten Avpixlat. Ett exempel är dessa ord: ”Å du din vidriga äckliga nedbajsade batikhäxa, hoppas du blir rånbögmördad av ett gäng smutsiga kulturberikare tills ditt anus spricker och du blir en vattenkanna!

Missförstå mig inte, jag älskar bra fotboll, men i min värld blir leken om bollen aldrig viktig. Däremot njuter jag alltid lite extra när en skönlirande kille som Zlatan gör mål för det svenska landslaget, det ligger en skön symbolik i detta…och Sverige skulle inte vara samma vackra land utan våra invandrade vänner, oavsett om invandraren är fjäril, fågel, varg eller en vacker människosjäl på flykt undan förtryck. …och NEJ, det är inte pengar det handlar om!

…så bevara Sverige blandat. Ett Sverige dominerat av Sverigedemokratins torftiga monokulturella manliga själar skulle vara en total och förödande katastrof, ett land sönderslaget i många tusen bittra bitar…du har väl inte glömt vad som hände och vad som låg bakom hatet som slog mot Utöya

 

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD! och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till ”Näthatande sverigedemokrater får för lite fitta”.

 1. Anna skriver:

  Jag kan inte heller låta bli att gilla Guillou, även om han är lite väl ”grandios” ibland (och då fnissar jag lite åt honom.) Men naturligtvis blir jag som kvinna glad när det är man som skriver sådana krönikor, och inte en kvinna. Det finns hopp om MÄN-skligheten! (Om det finns hopp om kvinno-ligheten är en annan fråga!). Däremot tror jag att han bara delvis har rätt när han skriver om att det handlar om SD. När jag debatterade på ”maskulinistsidor” var nog en del av männen där mer högerextremistiska än så.
  Lalehs låt är bra!

 2. arrami54 skriver:

  …jo, men vi män blir kanske lite ”grandiosa” ibland, ligger i våra gener…tror jag? 😉 Men visst är han oftast bra, väldigt skarp och klarsynt.
  Jag kan hålla med om att det inte bara är Sverigedemokratins pojkar som näthatar, de finns några ännu lite mer extrema än dem…och ”Varghjärta” hatas även av varghatande centerpartister har han förstått! ;-)…

  …och nog finns det gott hopp om kvinnligheten, ni är bäst ju!
  (Visst är Laleh en av de vackra själar som gjort Sverige än mer ”hemma”!).

 3. Ping: Sverigedemokraternas favoritmusiker! | Varghjärta

 4. Ping: Jo, män är djur och ofta primitivt ”korkade” därtill! | Varghjärta

 5. Ping: SD, Oxytocin och Guld. | Varghjärta

 6. Ping: SD och ..”idiot och bonnläpp..” | Varghjärta

 7. Ping: SD = ”Allvarligt angrepp mot Sveriges kvinnor.” | Varghjärta

Kommentarsfältet är stängt.