…jag har tappat respekten för min art, mitt eget folk.

 

Europa/världen är på randen till sammanbrott, på alla plan/nivåer, liksom den svenska välfärdsstaten…de giriga, de som inte bryr sig om andra, tycks vinna och den tunna hinna av civilisation jag trodde fanns hos mitt folk, hos mänskligheten, har slutgiltigt krakelerat. Tillväxtsamhällets lögn har gjort mänskligheten till egoismens och rädslans slavar och den återstående tilliten till er har försvunnit, lokalt, regionalt, nationellt och globalt…ni valde att ta från de fattiga för att ge mer till de rika, ni valde själva väg…att öka klyftorna, att hata de nya medborgarna (här ”svenskarna”) och allt är bara en dålig repris. Ni lever under lögnen, under en sjuk ekonomi som återkommande blåser er…ni accepterar ett finansiellt system/banker som varje gång de misslyckas kräver att ni betalar. …och de ger er ingenting tillbaka, de ger bara till ägarna. (Jag länkar till ett exempel, men exemplen är många, väldigt många…och banker, de skall vara statliga, ägda av oss, folket!).

…mina ord är framförallt riktade nationellt, till Sverigedemokrater och Alliansens väljare…och ursäkta, men ett dummare folk än er är nog svårt att finna även om man söker noga i historien. Mitt ideologiskt betingade förakt kan beskrivas med gråtoner, och de mörkare tonerna återfinner jag hos egoismens och hatets grupperingar, Alliansen och dem än mer höger ut, som t.ex. fascistpartiet SD.

Men även Socialdemokraterna har gått så långt till höger att gråtonen där speglar egoismen långt mer än principerna om solidaritetens balans mellan altruism och egoism.

Dagens svenska samhälle har kantrat till att bli en egoistisk tävlan, den som har flest prylar och guld när de dör, vinner…oavsett om vinsten är på andras bekostnad.

Dagens svenska samhälle är präglat av en narcissistisk egoism, en mycket primitiv och exkluderande ”värdegrund” byggd på falska retoriska lögner, ord som ”närande” och ”tärande”, en utpräglad okunnighet. Ni har mycket lite kvar av den civiliserade medmänniskans ton och om något så har er falskt tunna hinna av civilisation gjort er till era egna fiender…ni förtjänar resistenta bakterier och en förödande pandemi. …och tro mig, det kommer mörka tider, grundlagda av er sjuka narcissistiska egoism och ja, ni förtjänar det ni får.

Era barn och barnbarn förtjänar inte er framtids-”gåva”, men ett folk så präglat på kvartalsbaserad vinst, tänker inte på sina barn/barnbarn…de tänker inte alls, utan deltar ”drogade”  i dansen kring guldkalven och sparkar leende nedåt, på de svagare, invandrare/flyktingar, de sjuka, de fattiga, de gamla, de arbetslösa…och de sparkar främst via en falsk retorik.

De mest primitiva av er, vänder allt ert rädslobaserade, primitiva hat mot invandrare, flyktingar…och de största fjantarna är de som hatar naturens rovdjur. Men jämfört med er är rovdjuren, som varg, järv, björn, lo, mycket vänliga själar.

Jag vänder de flesta av er där ute ryggen och ber en ärlig bön om att naturen (Gud?) lyckas framskapa så många resistenta bakterier, aggressiva virus att de flesta av er dör bort…ty det är i dag vår planets enda chans och den enda rimliga chansen till att en mänsklig civilisation i ordets rätta bemärkelse kan återuppstå i framtiden. De människor som inte bryr sig om andra, sina medmänniskor, är idag i majoritet, det är inte den svenska vargstammen som är genetiskt skadad…de som främst lider av allvarliga genetiskt och kulturellt baserade skador är majoriteten av de så kallade människorna (homo sapiens).

(Nej, jag bryr mig inte om jag själv skulle dö i den pandemi jag önskar kommer, att leva bland er, i er ”kultur”, det är mest en ångest, en plåga och inget som ger mig hopp!)

…jo, det finns en minoritet, individer, där ute i ”samhället” jag fortfarande respekterar, individer som fortfarande och reellt bryr sig om sina medmänniskor, andra arters rätt, och jag hoppas verkligen att det är ni som överlever, ni som fortfarande inser vad som bär ord som samarbete, samhälle, solidaritet…ni som fortfarande hyllar ordet ”kunskap” och som förstår vad som sker.

…och ”Gud” (jo jag vet att du inte finns och att du i realiteten stavas med bokstaven ”l” som den viktigaste delen/bokstaven i ditt namn) jag hoppas verkligen du lyckas radera bort den skapelse de kallar din avbild, och det till 98%, ty människan är det vidrigaste djur som finns…och skulle du mot all förmodan finnas Gud, enligt Bibelns ord, ja då är du det vidrigaste som överhuvudtaget existerat i universum.

Jag hoppas du snubblar, faller och dör du också, din stornästa, sjukt skämtande ”fan”!

 

HAN SNUBBLARSNART

 

Du tror mig kanske inte, men inga ord jag skrivit har varit ärligare… den enda art som förtjänar utrotning, är vår…främst då ”europiderna”, och deras så otroligt falska ”civilisation”!

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i ...det är om hösten drömmar dör..., Allmänt om politik., Min syn på SD!, Religionskritik. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till …jag har tappat respekten för min art, mitt eget folk.

 1. rune skriver:

  De som sköt varg vid de två tidigare licensjakterna fick sina personuppgifter offentliggjorda på länsstyrelserna. Där hänvisade man till offentlighetsprincipen och menade att namn, adress och personnummer på skyttarna inte gick att sekretessbelägga.

  Det ledde till att jaktmotståndare hängde ut vargjägarna på nätet. Flera jägare fick emotta rena dödshot.

  Bara jaktledaren offentlig
  Men i den startade urvalsjakten kommer inte de deltagande jägarna att registreras. Det blir bara jaktledarens personuppgifter som blir offentliga.

  – Vi har tänkt så här, att är man jaktledare som är man mer van att ta ansvar och är mer offentlig. Däremot ska inte alla jägare som deltar behöva skylta med namn och andress, säger Ruona Burman.

  Anonymiteten gäller både för den som deltar i jakten och den som skjuter en varg. Nytt för i år är också att även jaktgäster tillåts vara med.

 2. Anemone Nemorosa skriver:

  Instämmer i vart enda ord du skrivit här. Man har inget för att man bryr sig. Man har inget för att man värna om andra människor. På sin höjd kanske man får ett tack, men det är sällsynt. Är man tillmötesgående och behandlar andra med empati och förståelse så kan man räkna med att man ändå blir huggen i ryggen när man minst väntar det. Det finns ingen medmänsklighet längre, ingen empati för någonting alls. Man missbrukar allt bara för att man vill och kan. Ingen tänker efter före. Ansvar är ett ord som tappat sin betydelse.
  Suck.

 3. Anemone Nemorosa skriver:

  Kunde inte se hela filmen för när jag såg soldaterna sikta på vargen så blir jag så ledsen att jag inte kan förmå mig att fortsätta titta. Sorry

 4. arrami54 skriver:

  Det är nog bra att vargjägarna skyddas via anonymitet, jag har inget till övers för dem iochförsig, men våld och hot om våld är aldrig okej. Därtill vilar det yttersta ansvaret på vår miljöminister och Naturvårdsverket.
  http://www.newsmill.se/artikel/2013/01/30/naturv-rdsverket-ger-nnu-en-g-ng-efter-f-r-varghatarmobben

  Min personliga ”bön” är att vargjägarna drabbas av någonting som förhindrar dem att jaga, t.ex. att de inser vilken destruktiv och osund, oetisk och feg grupp de är och att de då stoppar bösspipan i munnen och trycker av.
  Att vargjägare försvann från jordens yta skulle inte beröra mig, däremot skulle jag själv aldrig hota dem med våld…

  Du reagerar säkert på mina ord, de är hårda och ytterst föraktfulla…men ur ett strikt neutralt värdeperspektiv kan ingen hävda att en varghatande jägares liv är mer värdefullt än en vargs. Varghatet drivs av politisk prestige, girigt konkurrenstänkande, okunnighet och lättja…och ur moder jords perspektiv är det ingen större skillnad i värde mellan en människa och en varg. Är det någon som är mindre värd så är det människan då det finns oerhört gott om denna art och den samtidigt oftast är oerhört destruktiv för moder jords behov av balans och biodiversitet i ekosystemen. Människan är därtill en extrem miljöförstörare, en renodlad plundrare enligt principen ”the world is for the taking”.
  Därtill är det omöjligt att få in reell kunskap och känsla för rovdjuren i den svenska jägarkårens kevlarhjärnor.

 5. arrami54 skriver:

  …håller med, men man får alltid någonting i retur för att man bryr sig även om andra, man kan se sig själv i spegeln utan dåligt samvete.
  Men visst blir man ofta otroligt besviken på djuret homo sapiens…nu senast blev jag djupt besviken på en kvinna som samlade in pengar för att hjälpa fattiga barn på Balkan. Hon bad konstnärer skänka konst, auktionerade ut dessa…och stoppade pengarna i egen ficka. Hon drev ett ”galleri” som tydligen var ett ekonomiskt slukhål och försökte väl rädda sin ekonomi…?
  Att försöka få henne att förstå hur fel hon gjort eller bringa någon form av rättvisa i saken är meningslöst, man får bara undvika henne i framtiden. Att vända sig till rättsvårdande myndighet, som t.ex. Kronobergspolisen är meningslöst, de arbetar främst genom att bära ner anmälningar i källaren och genast avskriva dem (du vet: ”Brott kan inte styrkas”).
  …som du skriver ”ansvar är ett ord som tappat sin betydelse”, liksom ordet etik, solidaritet, samarbete o.s.v…..

 6. arrami54 skriver:

  …jo, jag förstår dig, men jag tycker du skall se hela filmen vid tillfälle. ”Dansar med vargar” är och kommer alltid att vara en av mina favoritfilmer. Scenen där soldaterna skjuter vargen speglar perfekt europidernas syn på detta djur och beskriver exakt den mentala nivå svenska jägare ligger på…skjutglada miffon som tappar allt förnuft inför glädjen att döda!

 7. Anemone Nemorosa skriver:

  Ja du, jag är hopplöst omodern som vill ha samarbete och solidaritet samt moral och frihet under ansvar. Det är väl därför jag inte trivs bland människor. Själv får jag alltid höra att jag är dum om jag inte tar emot pengar när jag hjälpt någon. Man kan inte köpa mig, jag hjälper till för att jag vill det och det räcker med ett TACK. Det är inte svårare än så,
  Myndigheter är väl som samhället i stort, sköt dig själv och skit i andra. De kan inte ens stava till empati eller altruism och de har ingen aning om vad dessa ord betyder.

 8. Anemone Nemorosa skriver:

  Jag har sett den filmen, men jag kunde inte titta då heller. Jag blir så ledsen för kontakten han får med vargen ger sådana rysningar att jag inte står ut med att någon ska kunna skjuta en så vacker varelse.. Jag kan inte för mitt liv, förstå hur man helt kallt kan sikta och se in i vargens ögon, för att sedan trycka av. Jag kan inte förstå, det är omöjligt.

 9. arrami54 skriver:

  …du vet, svenska ”myndighets”-personer är ”lasade” och kan i princip göra vad som helst utan att förlora jobbet, inget som direkt premierar ansvar och därför stannar intresset helt vid lönecheckens storlek.
  En tidigare vän jobbade inom social verksamhet, han berättade mycket om de han ”ansvarade” för i verksamheten, ungdomar med sociala problem och han ansåg sig inte behöva följa sekretesslagstiftningen (han var ju en god kristen!). När jag berättade och styrkte hans brott mot sekretessen beslutade Ljungby kommun om att han skulle omplaceras…inom samma verksamhetsområde!

 10. arrami54 skriver:

  …ändå njuter så många här i Sverige av att göra just det och oavsett vilket rovdjur det är…och dessa individer med denna mordlust, anses vara friska och tilldelas vapen, jaktlicenser…

 11. Anemone Nemorosa skriver:

  Jag fattar inte hur de kan se sig själva i spegeln. Jag skulle skämmas ihjäl efter en sådan fadäs. Man får inte leka med andras liv så där. Usch och tvi

 12. Anemone Nemorosa skriver:

  De är levande döda, helt utan själ.

 13. arrami54 skriver:

  …jo, men många ser sig som varande en ”bättre sort” och då är det tydligen okej att trampa även på barn/ungdomar med problem.

 14. arrami54 skriver:

  …nja, bara typexempel på hur primitiva som djur mänskligheten kan vara under den ytterst tunna hinnan av civilisation.

Kommentarsfältet är stängt.